- Konu Sahibi Zeynep Nehir
-
Cok gecmis olsun umarim begini kucagina aldigin gunleride gorursun degerin nasil ilerledigi onemli ozamn insnduzgun ilerlerİlk değerlerim yavaş ilerleyince kimyasal dendi sonrasında baya arttı keseyi gördük bebekte vardı içinde kalp atışı için gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim maalesefnasip değilmiş
Merak etme benim 6. Gun bi kasik agrsi gibi tek bi bolgede kasilma olusmustu o gune kadar tek bi belirti hissetmedim hic belirti gormeden pozitif olan insnlarvar icini ferah tut dinlen iyi beslen benimde 5. Gun embiriyosu tutuMerhabalar, İkinci tüp bebek denemem 1 kalite 5. Gün empiryo transfer oldu transfer gününü saymazsak bu gün 5 ci günümdeyim
İlk kez tüp bebek denediğimde çok ağrım olmuşdu, ama bu sefer herhangi bir belirti ağrı yok lütfen sizde tecrübelerinizi söylermisiniz?
Merhaba tase mi dondurulmus transfer mi oldunuz. MasaAllah güzel gelmiş bence. Bende 2 gün önce 2 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum.Hic belirtiniz oldu mu? Ve de transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Kızlar merhaba 20 Mart ta 3. Gün embriyosu transfer oludum 6.gun beta 18. 8.gun beta 48 geldi sizce nasıl artış
Merhabalar canım 11.gun 243 beta çıktı benim bir daha kan vermedim bu günde cik şükür keseyi gördüm yolk saçla beraber iki hafta sonrada kalp atışı için gidicem inşallah onuda duyarımMerhaba tase mi dondurulmus transfer mi oldunuz. MasaAllah güzel gelmiş bence. Bende 2 gün önce 2 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum.Hic belirtiniz oldu mu? Ve de transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
MasaAllah canim. İnsaAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder. Valla şaşırdım biraz 3.gun hemen belli olmuyor diye biliiordum. O yüzden sorayım dedim. Benim de 3.gun teki 8 hücreye diğerinin kalitesi düşük 4 hücreye bölünmüş. MasaAllah senin o yüzden erken belli oldu bence. İnsaAllah kalp atışını da duyarsınMerhabalar canım 11.gun 243 beta çıktı benim bir daha kan vermedim bu günde cik şükür keseyi gördüm yolk saçla beraber iki hafta sonrada kalp atışı için gidicem inşallah onuda duyarımdondurulmuş tek 3.gun embriyosu 12 hücreli transfer oldum ben enox kan sulandirici iğne prulutex progestan igne duphalac hap estrofem progeston fitil ve folik asit kullaniyorum
Bende öyle biliyorum canım ama 5.gun çıktı hemen erken gebelik testindeMasaAllah canim. İnsaAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder. Valla şaşırdım biraz 3.gun hemen belli olmuyor diye biliiordum. O yüzden sorayım dedim. Benim de 3.gun teki 8 hücreye diğerinin kalitesi düşük 4 hücreye bölünmüş. MasaAllah senin o yüzden erken belli oldu bence. İnsaAllah kalp atışını da duyarsın
Ayy MasaAllah canim ya. Allah'ım bana da nasip etsin inşallah. Dua edermisin hamilelerin duası kabul olurBende öyle biliyorum canım ama 5.gun çıktı hemen erken gebelik testindeçok şükür amin inşallah canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah buda benim minnakim keseden cinsiyet tahmini yapıyorlarmış şimdide ona taktım onu arastiriyorum bakalım Eki Görüntüle 3231043
Canım sonucun ne oldu benimde böyle idiMerhabalar, İkinci tüp bebek denemem 1 kalite 5. Gün empiryo transfer oldu transfer gününü saymazsak bu gün 5 ci günümdeyim
İlk kez tüp bebek denediğimde çok ağrım olmuşdu, ama bu sefer herhangi bir belirti ağrı yok lütfen sizde tecrübelerinizi söylermisiniz?
Evet en baştan ilerleme de önemli gibi gözüküyor inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebişleri olurCok gecmis olsun umarim begini kucagina aldigin gunleride gorursun degerin nasil ilerledigi onemli ozamn insnduzgun ilerler
Ederim tabi canım benim Rabbim seninde yüzünü güldürsün insalllah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş burakmasinAyy MasaAllah canim ya. Allah'ım bana da nasip etsin inşallah. Dua edermisin hamilelerin duası kabul olur
Merhaba 7 nisanda transfer oldum. 5.gün embriyosu taze transfer. 30 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem. 12 Nisanda kan verdim. 2.67 çıktı. Negatif mi kabul etmeliyim.Merhaba arkadaşlar;
kaç günlük embriyo transferi oldunuz? Kaçıncı gün, kaç değerinde beta hcg sonucu aldınız?
7 nisanı saymayın o sıfır die kabul ediliyor 8 nisan yanı 5.günde kan vermişsiniz acele etmeyin en erken 7.gün çıkar 5. Gün embriyosu. Sonradan artışı yükselen de çok. Strese sokmayın kendinizi durduk yere. Allah gönlünüze göre versin.Merhaba 7 nisanda transfer oldum. 5.gün embriyosu taze transfer. 30 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem. 12 Nisanda kan verdim. 2.67 çıktı. Negatif mi kabul etmeliyim.
Sizin gibi insanlar iyi ki var. O kadar rahatlattınız ki beni. Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ederim7 nisanı saymayın o sıfır die kabul ediliyor 8 nisan yanı 5.günde kan vermişsiniz acele etmeyin en erken 7.gün çıkar 5. Gün embriyosu. Sonradan artışı yükselen de çok. Strese sokmayın kendinizi durduk yere. Allah gönlünüze göre versin.
Sağ ol canım ne demek. Erken daha kendinizi boşuna stres yapmayın. Acele etmeyin sakince bekleyin yasin okuyun. Bolca dualar. 10.gün olsun bakalım. Ağır iş yapmayın.Sizin gibi insanlar iyi ki var. O kadar rahatlattınız ki beni. Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ederim
O kadar çok dua ve sure okuyorum ki yürürken yemek yaparken balkonumda otururken... Rabbim beni duyuyor biliyorum dualarıma karşılık verecekSağ ol canım ne demek. Erken daha kendinizi boşuna stres yapmayın. Acele etmeyin sakince bekleyin yasin okuyun. Bolca dualar. 10.gün olsun bakalım. Ağır iş yapmayın.
Ümidinizi kesmeyin hastane değeri 5 ile mi yoksa 10 ilemi başlıyor hast göre deışır değer.O kadar çok dua ve sure okuyorum ki yürürken yemek yaparken balkonumda otururken... Rabbim beni duyuyor biliyorum dualarıma karşılık verecek
Anlayamadım tam olarak dediğinizi?Ümidinizi kesmeyin hastane değeri 5 ile mi yoksa 10 ilemi başlıyor hast göre deışır değer.
Canım kusura bakma şimdi gördüm mesajını ederim tabi rabbim yüzünü güldürdün inşallah isteyen herkeze nasip etsin aratmadanAyy MasaAllah canim ya. Allah'ım bana da nasip etsin inşallah. Dua edermisin hamilelerin duası kabul olur
Onu bilmiyorum e nabız çda yalnızca sonuç 2.67 idi.Ümidinizi kesmeyin hastane değeri 5 ile mi yoksa 10 ilemi başlıyor hast göre deışır değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?