2023 Transfer sonrası Beta Hcg değerleri ve günleri

Merhaba tekrar bugün 12.gün ve test sonucum 5.86 çıktı. Negatif kabul etmeliyim sanırım değil mi?
Değer cok düşük cıkmıs. Benimde test günü 30 cıktı sonra 8e düşmüştü.
Tekrar denedik lütfen üzülmeyin doktorla konusun ne diyecek.

Değer cok düşük cıkmıs. Benimde test günü 30 cıktı sonra 8e düşmüştü.
Tekrar denedik lütfen üzülmeyin doktorla konusun ne diyecek.
Doktorumla görüştüm çok olumlu olmamakla birlikte değerin çok arada olduğunu söyledi. Pazartesi tekrar kan verin dedi.

Hayırlı bayramlar kızlar. Benim size sorum olacak. Ben 8 nisan 3.gün embriyosu transferi oldum. 10. Günümde kan testi verdim. 2 çıktı. Doktor gününde tekrar test ver dedi. Ben vermedim. Böyle olup kan değeri yükselen varmı? İlaçlarımı felan hep bıraktım. Şuanda regl ağrısı gibi ayrilar yaşıyorum. İlaçları bıraktığım için adet mi olacagim anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Belki biriniz umut olur bana. Betası düşük olan arkadaşlar değerleriniz yukseldimi?

Hayırlı bayramlar kızlar. Benim size sorum olacak. Ben 8 nisan 3.gün embriyosu transferi oldum. 10. Günümde kan testi verdim. 2 çıktı. Doktor gününde tekrar test ver dedi. Ben vermedim. Böyle olup kan değeri yükselen varmı? İlaçlarımı felan hep bıraktım. Şuanda regl ağrısı gibi ayrilar yaşıyorum. İlaçları bıraktığım için adet mi olacagim anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Belki biriniz umut olur bana. Betası düşük olan arkadaşlar değerleriniz yukseldimi?
Ben 4. Gün embriyosu 7. Gün kan verdim 2,87 negatif çıkmıştı umudumu tamamen kesmiştim kendimi negatife hazırlamıştım test günüm 11. Günümde 33 pozitif çıktı 13. Gün 107 oldu yarın 15. Günüm bir daha vereceğim umarım sağlıkla ilerler🙏 Sende umarım pozitif sonuç alırsın🙏

Ben 4. Gün embriyosu 7. Gün kan verdim 2,87 negatif çıkmıştı umudumu tamamen kesmiştim kendimi negatife hazırlamıştım test günüm 11. Günümde 33 pozitif çıktı 13. Gün 107 oldu yarın 15. Günüm bir daha vereceğim umarım sağlıkla ilerler🙏 Sende umarım pozitif sonuç alırsın🙏
MasaAllah canim. İnsaAllah sıkıca tutunur. Sağlıklı şekilde ilerler.Benim biraz umudum yok. İlaçları da bıraktım. Ama yine de kan vereceğim. Şuanda adet olacakmış gibiyim. Adet sancım var.Bejim 10. Günümde 2.00 çıktı 😓3.gun embriyosu

Bende bugün 12.günde kan testi verdim 3.13 çıktı değerim. Doktorum ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Sizin son durumunuz nedir.
Merhaba verdiniz mi tekrar kan sonuç ne çıktı? Benimde 12. Gün 4.90 çıktı hemşire ilaçları bırak negatif gelmiş dedi

Back
X