- 11 Ekim 2020
- 225
- 111
- 53
- 32
- Konu Sahibi Zeynep Nehir
Merhaba tekrar bugün 12.gün ve test sonucum 5.86 çıktı. Negatif kabul etmeliyim sanırım değil mi?Ümidinizi kesmeyin hastane değeri 5 ile mi yoksa 10 ilemi başlıyor hast göre deışır değer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tekrar bugün 12.gün ve test sonucum 5.86 çıktı. Negatif kabul etmeliyim sanırım değil mi?Ümidinizi kesmeyin hastane değeri 5 ile mi yoksa 10 ilemi başlıyor hast göre deışır değer.
Bu değerler ne ifade ediyor tam olarak. 5 olsa ya da 10 olsa benim sonucuma göre ne değişir, bilmediğimden sormak istedim.Referans Gebelik değeri 5 mi yoksa 10 mu onu sordum
Hamilesin ama düşük betanMerhaba tekrar bugün 12.gün ve test sonucum 5.86 çıktı. Negatif kabul etmeliyim sanırım değil mi?
2 gün sonra kan vermem daha net bir sonuç verir diye düşünüyorum. Şimdi yorum yapmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Çok düşük bir değer.Hamilesin ama düşük betan
5 demek gebelik var demek zaten takibini yapacak 2 gün sonra katlanırmı diye bakılır2 gün sonra kan vermem daha net bir sonuç verir diye düşünüyorum. Şimdi yorum yapmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Çok düşük bir değer.
Teşekkür ederim5 demek gebelik var demek zaten takibini yapacak 2 gün sonra katlanırmı diye bakılır
Sehır hast değeri 10, devlet hast 5 kabul ediyor.Bu değerler ne ifade ediyor tam olarak. 5 olsa ya da 10 olsa benim sonucuma göre ne değişir, bilmediğimden sormak istedim.
Değer cok düşük cıkmıs. Benimde test günü 30 cıktı sonra 8e düşmüştü.Merhaba tekrar bugün 12.gün ve test sonucum 5.86 çıktı. Negatif kabul etmeliyim sanırım değil mi?
Doktorumla görüştüm çok olumlu olmamakla birlikte değerin çok arada olduğunu söyledi. Pazartesi tekrar kan verin dedi.Değer cok düşük cıkmıs. Benimde test günü 30 cıktı sonra 8e düşmüştü.
Tekrar denedik lütfen üzülmeyin doktorla konusun ne diyecek.
Ben 4. Gün embriyosu 7. Gün kan verdim 2,87 negatif çıkmıştı umudumu tamamen kesmiştim kendimi negatife hazırlamıştım test günüm 11. Günümde 33 pozitif çıktı 13. Gün 107 oldu yarın 15. Günüm bir daha vereceğim umarım sağlıkla ilerlerHayırlı bayramlar kızlar. Benim size sorum olacak. Ben 8 nisan 3.gün embriyosu transferi oldum. 10. Günümde kan testi verdim. 2 çıktı. Doktor gününde tekrar test ver dedi. Ben vermedim. Böyle olup kan değeri yükselen varmı? İlaçlarımı felan hep bıraktım. Şuanda regl ağrısı gibi ayrilar yaşıyorum. İlaçları bıraktığım için adet mi olacagim anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Belki biriniz umut olur bana. Betası düşük olan arkadaşlar değerleriniz yukseldimi?
MasaAllah canim. İnsaAllah sıkıca tutunur. Sağlıklı şekilde ilerler.Benim biraz umudum yok. İlaçları da bıraktım. Ama yine de kan vereceğim. Şuanda adet olacakmış gibiyim. Adet sancım var.Bejim 10. Günümde 2.00 çıktıBen 4. Gün embriyosu 7. Gün kan verdim 2,87 negatif çıkmıştı umudumu tamamen kesmiştim kendimi negatife hazırlamıştım test günüm 11. Günümde 33 pozitif çıktı 13. Gün 107 oldu yarın 15. Günüm bir daha vereceğim umarım sağlıkla ilerlerSende umarım pozitif sonuç alırsın
![]()
Malesef olmadıBende bugün 12.günde kan testi verdim 3.13 çıktı değerim. Doktorum ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Sizin son durumunuz nedir.
Merhaba verdiniz mi tekrar kan sonuç ne çıktı? Benimde 12. Gün 4.90 çıktı hemşire ilaçları bırak negatif gelmiş dediBende bugün 12.günde kan testi verdim 3.13 çıktı değerim. Doktorum ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Sizin son durumunuz nedir.
Negatif çıktıMerhaba verdiniz mi tekrar kan sonuç ne çıktı? Benimde 12. Gün 4.90 çıktı hemşire ilaçları bırak negatif gelmiş dedi
Canım benimde öyle az mı seni.çn kese gözüktü müEvet 11.gun 243 beta pazartesi kese randevum var