- 14 Mart 2023
- 25
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Zeynep Nehir
-
Amiiiiiinnn5 gün donuk 2 embriyo transferi oldum 8 gün evde test yaptım 2 çizgi gördüm kanda 77 çıktı 2 gün sonra 100 1 gün sonra 110 kimyasal gözüktü iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim mucize oldu 287 çıktı2 gün sonra 816 2 gün sonra 2456 kese için günü bekliyorum ve bu 4 transferimde oldu Allah isteyen her kese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Kesinlikle öyle kaybetmiştim de lekelenmede olmuştu bitti Buda olmadı diye ağlarken sürprizlendikAmiiiiiinnnUmudunu kaybetme mesajı vermiş bu süreç
Sanırım yada geç tutunma oldu anlayamadık bizdeBence 2 embriyodan biri kimyasal düşük oldu ondan düştü değeriniz öbürü devam ediyor
Artıp duraklamış ya bence embriyonun biri kimyasal düşük olmuşSanırım yada geç tutunma oldu anlayamadık bizde
Geç tutunma olsa yine de düzgün artması gerekirdi, ikiz olmasındansa tek olması daha iyi. Kadın doğumcular da ikiz sevmiyor risk gerçekten zamanında doğan nadir hep 37 haftadan önce erken doğuyor küvözde kalıyorlarArtıp duraklamış ya bence embriyonun biri kimyasal düşük olmuş
Merhaba keseyi gördünüz mü? 2 si tutunmuştur inşallalh5 gün donuk 2 embriyo transferi oldum 8 gün evde test yaptım 2 çizgi gördüm kanda 77 çıktı 2 gün sonra 100 1 gün sonra 110 kimyasal gözüktü iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim mucize oldu 287 çıktı2 gün sonra 816 2 gün sonra 2456 kese için günü bekliyorum ve bu 4 transferimde oldu Allah isteyen her kese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
3. Gün embriyo transferi oldum 24 martta. bugün 11. Günümdü kan verdim 0.1 çıktıMerhaba arkadaşlar;
kaç günlük embriyo transferi oldunuz? Kaçıncı gün, kaç değerinde beta hcg sonucu aldınız?
Merhaba .Ben de 10.gün 1.7 çıktı. İlaçları kes dedi hemşireler.doktorumla konuşamadım. Çünkü doktorum izinde. İlaçları kesmese miydim ki? Salı günü 10. Gündü. 4 Nisan yani. Bugün de lekelenmem var. Bilmiyorum. Çok tedirgin haldeyim.3. Gün embriyo transferi oldum 24 martta. bugün 11. Günümdü kan verdim 0.1 çıktıdoktorum erken yaptım diye kızdı 2 gün sonra tekrar yap dedi.Böyle sonuç alıp sonra yükselen var mı acaba ? 3.denememiz artık yoruldum gerçekten hep aynı sonucu almaktan
Kızlar merhaba 20 Mart ta 3. Gün embriyosu transfer oludum 6.gun beta 18. 8.gun beta 48 geldi sizce nasıl artış
Benimde ilaçlarımı kesti 2. Kan sonucu 2.30 çıktı 5 in altındaysa zaten imkansızmış yükselmesi hayırlısı artıkMerhaba .Ben de 10.gün 1.7 çıktı. İlaçları kes dedi hemşireler.doktorumla konuşamadım. Çünkü doktorum izinde. İlaçları kesmese miydim ki? Salı günü 10. Gündü. 4 Nisan yani. Bugün de lekelenmem var. Bilmiyorum. Çok tedirgin haldeyim.
Evet 11.gun 243 beta pazartesi kese randevum varArtış oldu mu sizde
Bende bugün 12.günde kan testi verdim 3.13 çıktı değerim. Doktorum ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Sizin son durumunuz nedir.Benim transferimin 11. Günü test yaptım 3.10 çıktı henüz hasta olmadım doktor ilaçlara devam et dedi yükselir mi böyle bişe yaşayan var mı
İnsallah yukselirBende bugün 12.günde kan testi verdim 3.13 çıktı değerim. Doktorum ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Sizin son durumunuz nedir.
Saglikla bebegini kucagina alirsin ins kimyasal oldu demissin merak etim onu nasi anladin doktormu soledi beta hcg den mi anlasildi5 gün donuk 2 embriyo transferi oldum 8 gün evde test yaptım 2 çizgi gördüm kanda 77 çıktı 2 gün sonra 100 1 gün sonra 110 kimyasal gözüktü iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim mucize oldu 287 çıktı2 gün sonra 816 2 gün sonra 2456 kese için günü bekliyorum ve bu 4 transferimde oldu Allah isteyen her kese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
İlk değerlerim yavaş ilerleyince kimyasal dendi sonrasında baya arttı keseyi gördük bebekte vardı içinde kalp atışı için gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim maalesefSaglikla bebegini kucagina alirsin ins kimyasal oldu demissin merak etim onu nasi anladin doktormu soledi beta hcg den mi anlasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?