2023 Transfer sonrası Beta Hcg değerleri ve günleri

AmiiiiiinnnUmudunu kaybetme mesajı vermiş bu süreç

Artıp duraklamış ya bence embriyonun biri kimyasal düşük olmuş
Geç tutunma olsa yine de düzgün artması gerekirdi, ikiz olmasındansa tek olması daha iyi. Kadın doğumcular da ikiz sevmiyor risk gerçekten zamanında doğan nadir hep 37 haftadan önce erken doğuyor küvözde kalıyorlar

Benim transferimin 11. Günü test yaptım 3.10 çıktı henüz hasta olmadım doktor ilaçlara devam et dedi yükselir mi böyle bişe yaşayan var mı

Kızlar merhaba 20 Mart ta 3. Gün embriyosu transfer oludum 6.gun beta 18. 8.gun beta 48 geldi sizce nasıl artış

Merhabalar, İkinci tüp bebek denemem 1 kalite 5. Gün empiryo transfer oldu transfer gününü saymazsak bu gün 5 ci günümdeyim
İlk kez tüp bebek denediğimde çok ağrım olmuşdu, ama bu sefer herhangi bir belirti ağrı yok lütfen sizde tecrübelerinizi söylermisiniz?

Merhaba keseyi gördünüz mü? 2 si tutunmuştur inşallalh

Merhaba arkadaşlar;
kaç günlük embriyo transferi oldunuz? Kaçıncı gün, kaç değerinde beta hcg sonucu aldınız?
3. Gün embriyo transferi oldum 24 martta. bugün 11. Günümdü kan verdim 0.1 çıktı doktorum erken yaptım diye kızdı 2 gün sonra tekrar yap dedi.Böyle sonuç alıp sonra yükselen var mı acaba ? 3.denememiz artık yoruldum gerçekten hep aynı sonucu almaktan

Merhaba .Ben de 10.gün 1.7 çıktı. İlaçları kes dedi hemşireler.doktorumla konuşamadım. Çünkü doktorum izinde. İlaçları kesmese miydim ki? Salı günü 10. Gündü. 4 Nisan yani. Bugün de lekelenmem var. Bilmiyorum. Çok tedirgin haldeyim.

Benimde ilaçlarımı kesti 2. Kan sonucu 2.30 çıktı 5 in altındaysa zaten imkansızmış yükselmesi hayırlısı artık

Benim transferimin 11. Günü test yaptım 3.10 çıktı henüz hasta olmadım doktor ilaçlara devam et dedi yükselir mi böyle bişe yaşayan var mı
Bende bugün 12.günde kan testi verdim 3.13 çıktı değerim. Doktorum ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Sizin son durumunuz nedir.

Merhaba, benim de 14 Mart'ta transferim yapıldı. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu ydu. Ben 20 sinde gebelik testi yaptım silik çift çizgi çıktı. 23 ünde kan tahlili verdim HCG 163 pg ise 25 çıktı. 27 sinde tekrar gittim kan tahlili için HCG 1224 pg 24 çıktı. Bu süreçte sürekli olarak prolutex göbekten iğne günde bir kere , Günde 3*2 estrofem, 3*2 progestan fitil kullandım. Şimdi 13 nisan da kalp atışı için beklemedeyim. Mide bulantıları başladı. İnşallah herşey yolundadır Allahım isteyen herkese nasip etsin .

Saglikla bebegini kucagina alirsin ins kimyasal oldu demissin merak etim onu nasi anladin doktormu soledi beta hcg den mi anlasildi

Saglikla bebegini kucagina alirsin ins kimyasal oldu demissin merak etim onu nasi anladin doktormu soledi beta hcg den mi anlasildi
İlk değerlerim yavaş ilerleyince kimyasal dendi sonrasında baya arttı keseyi gördük bebekte vardı içinde kalp atışı için gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim maalesef nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…