2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende bu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı
Bende yapayım dedim dayanamadım 5.gun embriyo 9.gun, çok çok silik ikinci çizgi var ama oda muhtemelen çatlatma iğnesi etkisi tutsaydi baya belirgin olurdu herhalde

Eklentiler

• IMG_20230716_140349.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 83
Bende yapayım dedim dayanamadım 5.gun embriyo 9.gun, çok çok silik ikinci çizgi var ama oda muhtemelen çatlatma iğnesi etkisi tutsaydi baya belirgin olurdu herhalde
Canım umutsuz olma çatlatma iğnesi 10-12 gün sonra galiba etkisi geçiyormuş ne zaman olmuştun iğneyi belkide pozitif bebeğini üzme

Merhaba benim transferimin 3. Günü daha ama bel kasık ağrım var normalmi şimdiden böyle olması dondurulmus embriyo 5. Gün embriyosu

Merhaba benim transferimin 3. Günü daha ama bel kasık ağrım var normalmi şimdiden böyle olması dondurulmus embriyo 5. Gün embriyosu
Merhaba. Benim de 5. Gün embriyosu transferin ikinci günü kasık, bacak ve bel ağrım oldu regli olacakmışım gibi. 3. Günde hafif kasık ağrıları vardı. Bugün 5. Gün hala kasık ağrısı oluyor hafif hafif. Ve kaset test yaptım silik çıktı benim.

Sağlıcakla ilerlesin tutunsun bebişiniz maşallaj iyi hissettim şuan bu yazınızı görünce inşaAllah benmkide tutunmustur

Sağlıcakla ilerlesin tutunsun bebişiniz maşallaj iyi hissettim şuan bu yazınızı görünce inşaAllah benmkide tutunmustur
İnşallah bekleyen herkesin bu haberi almasını dilerim. Bizim sürecimiz çok uzundu. Mikrotese ameliyati vs iki senenin sonucunda hayatımda ilk kez ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah sağlıkla ilerlemesi nasip olsun hepimize

Merhaba çok uzun konuşmalar olmuş arada kaçırmışım galiba sizin sonucunuz ne oldu merak ettim Bana da bu ayın sonunda embriyo transferi olacak inşallah

Allah mükafatlandırsın zor sürecler olabiliyor.. bizimde 1.5 yıl önce tüpbebekti yine ve evladım 25 aylık doğdu 1 ay yaşam mücadelesi verip kaybetti.. imtihan dünyası Rabbim güzel hamilelikler gecirmemizi nasip etsin sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp büyütelim amin..

25 hafta olcaktı pardon

umarım sağlikla kucağınıza alırsınız bir daha yaşatmasın allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…