• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda.sanki hepsi geri çıkıyor cocuk var öyle uzanıp bekleyemiyorum çogu zaman
Doktorum bana 2-3 dakika yat sonra lütfen hareket et dedi canım. Akar geri gelir diye korkma o aldığını alıyor geri kalanını atıyor dedi. Hareket et ki ilacı daha rahat alsın dedi. Ben de günde 3 kere kullanıyorum

Kızlar sabah klinikten aradılar dün sabah toplanan 14 yumurtamdan 12si işleme elverişliymiş bu sabah 12 si de döllenmiş. Muhtemelen Salı transfer gününüz olur dediler yani opu gününü saymazsak 3. Gün embriyosu. Kafam biraz karıştı açıkçası neye göre bazılarına 3. Gün embriyosu bazılarına 5. Gün transferi yapılıyor acaba ? 5. Gün daha garanti değil mi? Bu konudan anlayan var mı?

Maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🙏🏻 çift transfer mi kaset test olmasına rağmen erken görmüşsün çizgi baya belirgin 🥰
Teşekkür ederim. Umarım herkes hayırlı haberi alir ve sağlıkla büyür 🙏 tek transfer 5. Gün embriyosuydu bende çikmaz diye düşündüm ama ilk ne zaman görürüm diye yapmaya başlamıştım 😍

Kızlar sabah klinikten aradılar dün sabah toplanan 14 yumurtamdan 12si işleme elverişliymiş bu sabah 12 si de döllenmiş. Muhtemelen Salı transfer gününüz olur dediler yani opu gününü saymazsak 3. Gün embriyosu. Kafam biraz karıştı açıkçası neye göre bazılarına 3. Gün embriyosu bazılarına 5. Gün transferi yapılıyor acaba ? 5. Gün daha garanti değil mi? Bu konudan anlayan var mı?
Eskiden 3 ve 5 gün fark etmez diyorlardı ama son araştırmalara göre 5 günlük olanlar daha garantiymiş

Kuzum elverişliyse tabi ki 5. Gün daha sağlıklı 5. Gün transfer olmayı rica et bence. Kalitesi çok iyi olmadığı zamanlar 3 gün transfer ediyorlar madem elverişli 5. Gün transfer ol embriyon gelişimini tamamlamış olur hem

Canım belki taze transfer olacaksın diye olabilir mi rahim kalınlığın belki şuan istenilen seviyededir beklerlerse daha fazla kalınlaşır ve süreci belki ya da aktif bir yumurtan varsa o yüzden 3. Gün embriyosunu mecburen transfer ediyor olabilirler mi çok bilmiyorum ama sor istersen bi doktoruna en sağlıklı bilgiyi verir eminim 🙏🏻

herkese merhaba, 3 temmuz transfer günüm aynı gün 10 saatlik yolculuğa çıkmak durumunda kaldım. Hic yatmadım diyebilirim evimde bile kalmıyorum o günden beri eğitim merkezindeyim. Çok şükür güzel sonuçlar aldım ama🤲🥹 10. Gün 232, 12. Gün 887 değerim. Doktor tekrarlamana gerek yok dedi. Belirtilerim kasık ve bel ağrısı sürekli olarak. Aşırı rahatsızlık veren bir agrı degil ama huzursuz ediyor. 4 AA embriyo kalitesi demişlerdi kaçıncı gün onu bilmiyorum. Tek embriyo kondu. Ağrılar ne zaman hafifler acaba ve de benzer deger artışı yaşayan var mıı
Olacağı varsa gerçekten oluyor ya ben bunu anladım🙏 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda.sanki hepsi geri çıkıyor cocuk var öyle uzanıp bekleyemiyorum çogu zaman
Canım ben kullanıyorum bana hemşire şey demişti aldığı kadarını alıp kalanını atıyo vücut. Bendede çıkıyo, ama bi 15 dakka uzanabilsen hiç olmazsa iyi olur

Merhaba, benim de bugün 6. günüm, adet ağrısı gibi ağrılarım var, normalde yarın adet günüm, hafiften bir korku başladı. İnşallah yarın kanama olmaz. 🙏

Merhaba, benim de bugün 6. günüm, adet ağrısı gibi ağrılarım var, normalde yarın adet günüm, hafiften bir korku başladı. İnşallah yarın kanama olmaz. 🙏
Canım bildiğim kadarıyla kullandığımız ilaçlardan dolayı regli olmuyoruz, çoğu kişinin belirtilerinde regli ağrısı belirti olarak geçiyor inşallah bebişin sımsıkı tutunuyordur 😍🙏🏻 iyi düşün pozitif ol

Canım bildiğim kadarıyla kullandığımız ilaçlardan dolayı regli olmuyoruz, çoğu kişinin belirtilerinde regli ağrısı belirti olarak geçiyor inşallah bebişin sımsıkı tutunuyordur 😍🙏🏻 iyi düşün pozitif ol
Benim doğal siklus transferi, ilaç kullanmıyorum, inşallah tutunma belirtisidir.
Çok teşekkürler.

Back