Maşallah canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahKızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
7.sinde transfer olmuştum 5.gün embriyosu 5aa sonuç ;397Allah’ım sana şükürler olsun ağlıyorum mutluluktan çarşamba tekrardan test yaptırıcam yani test günümde inşallah artarak devam eder
Amin canım inşallahMaşallah canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayır yapmadım en başından beri hiç yapmıycam dedim kendimi tuttum normalde 19 temmuz test günüm erkenden bugünden ilk testimi yaptım onuda kanda görmek istedik çok şükür Rabbimeİdrar yaptınız mı hiç
Evet hafif regli ağrısı gibi ağrılarım oldu halada sağ kasıkta ara ara sancı oluyor geçiyor ,göğüslerim şiş ve biraz ağrı var birde iştahım çok açıldı benimBelirti varmıydı hiç
Hayırlı olsunnnKızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
7.sinde transfer olmuştum 5.gün embriyosu 5aa sonuç ;397Allah’ım sana şükürler olsun ağlıyorum mutluluktan çarşamba tekrardan test yaptırıcam yani test günümde inşallah artarak devam eder
Ahhh canım çok sevindim hayırlı olsunnKızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn
çok saol canım aminÇok sevindim hayırlı olsun
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok saol canımAhhh canım çok sevindim hayırlı olsunn
Çok çok mutlu oldum ya, bu pozitifleri görmek ok adar iyi geliyor ki maşallah sağlıcakla kucagina al cikiletaKızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
Çok teşekkür ederim canım , amin inşallahÇok çok mutlu oldum ya, bu pozitifleri görmek ok adar iyi geliyor ki maşallah sağlıcakla kucagina al cikileta
Pazar günü nerde test yaptırdınız? Özelde mi?Kızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
Gözümüz aydınnn hepimiz inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreciKızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
Gözünüz aydın*Gözümüz aydınnn hepimiz inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci
Evet özel hastanede yaptırdımPazar günü nerde test yaptırdınız? Özelde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?