2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım organik nar suyu bir şey olacağını sanmıyorum ya inşAllah olmaz
Ben sadece estrofem ve folik asit içiyorum başka hiçbir şey vermedi

Canım organik nar suyu bir şey olacağını sanmıyorum ya inşAllah olmaz
Ben sadece estrofem ve folik asit içiyorum başka hiçbir şey vermedi
Metro marketten %100 dondurulmuş sıkılmış bir şekilde aldım dondurulmuş olması beni tatmin etti içinde katkı maddesi olsa dondurulmuş bir şekilde satılmazdı üstelik içinde tilfi var narın içtiğinizde de anlıyorsunuz zaten taze sıkılmış oldugunu

Hayır hayır vazgeçme asla. Bu nasıl bi mantık. Benim ilk transferim ve bak pozitif oldu. Asla ve asla. Ama doktorla konuş sana iki üç tane embriyo koysunlar , daha şans olsun. Ben öyle yaptım ve çok şükür . Doktorlar genelde istemiyor 2 tane koymak. Ama ısrar et.

metro marketten nar mı aldınız anlayamadım tam

Hayırlı olsun canım inşallah mutlu sonuçlar alalım hep birlikte. İlk transferin miydi bnim iki embriyoyu kabul etmediler de

Bende hiçbir şey yok bugün transferin 6.günü
Canım bende en çok 9cu günü oldu. Ben düşünmemeyi çalıştım, ne olur ne olmaz , ama bütün gün kasik ve midem bulanıyordu ve en ilginç şey, canım hiç bir şey istemiyor . Normal dondurma her gün yerim, şimdi asla ve 6 gün itibaren beri istemiyorum.

10. Gündü bugün 8 embriyom var daha ama tekrar kıbrısa gidip gelme konusunda karsrsızız. Hemşirem ilaçları kes negatif dedi asıl günümü beklemeye gerek kalmadı
Çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır kaçıncı gün embriyosuydu bide tutmaması için bi sebebp varmıydı tüpte şişkinlik kist yapışıktı vs

Demekki erken daha belirti için benim dimi

Canım benim mide bulantısından mı sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün transferin 11. Günü hiçbir şey yemek istemiyorum acıkıyorum ama canım yemek istemiyor gibi yemek düşününce midem bulanıyor yemesem de aç kalırım gibi acıkmışım gibi sende öyle misin

Hayırlı olsun canım inşallah mutlu sonuçlar alalım hep birlikte. İlk transferin miydi bnim iki embriyoyu kabul etmediler de
Aynı ben. Hiç bir şeyden sevk alamıyorum artık. Bana lezzetli hiç bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…