- 8 Mayıs 2017
- 79
- 101
- 93
Normal olmuştu. Genetik basta bakıldı bizde ama embriyolar donduktan sonra gitmiyo diye biliyorumCanım üzülme bak yine söylüyorum arkada daha embriyon var genetik test yaptır embriyoları bence eğer dondurulmuş gönderiliyorsa tüp bebek tedavin normal mi yoksa Mikroçipli mi olmuş
Canım organik nar suyu bir şey olacağını sanmıyorum ya inşAllah olmazİkimizin hemen hemen aynı biliyor musunbenim 23 toplandı 3 tanesi kaldı biri iyi dediler ikisi orta iyi dediler ama dediğin gibi yasin genc bir tanesi bize yeter dedi doktorum şimdilik herşey yolunda da şükür. Ekstra bişey kullanmasaydin keşke doktoruna sormadan fazla kalınlaşır biisey olur bide Allah korusun. Bana estrofem coasprin bide balık yağı vitamini verdi kontrole kadar kullan diye
Bu ay olmaz diğer ay olur inşallahNormal olmuştu. Genetik basta bakıldı bizde ama embriyolar donduktan sonra gitmiyo diye biliyorum
Metro marketten %100 dondurulmuş sıkılmış bir şekilde aldım dondurulmuş olması beni tatmin etti içinde katkı maddesi olsa dondurulmuş bir şekilde satılmazdı üstelik içinde tilfi var narın içtiğinizde de anlıyorsunuz zaten taze sıkılmış oldugunuCanım organik nar suyu bir şey olacağını sanmıyorum ya inşAllah olmaz
Ben sadece estrofem ve folik asit içiyorum başka hiçbir şey vermedi
Hayır hayır vazgeçme asla. Bu nasıl bi mantık. Benim ilk transferim ve bak pozitif oldu. Asla ve asla. Ama doktorla konuş sana iki üç tane embriyo koysunlar , daha şans olsun. Ben öyle yaptım ve çok şükür . Doktorlar genelde istemiyor 2 tane koymak. Ama ısrar et.Korku geldi bana acaba hazır mıyım bebeğe diyeBir de ilki tutmuyor diyorlar ya boşuna yaptırıcam gibi geliyor. Dr. umbi deneyelim tutmazsa 2 ay rahim baskılama tedavisinden sonra transfer yaparız dedi hevesim kaçrı ay kız ne bileyim ben terelelliyim biraz gelip gidiyorlar
metro marketten nar mı aldınız anlayamadım tamMetro marketten %100 dondurulmuş sıkılmış bir şekilde aldım dondurulmuş olması beni tatmin etti içinde katkı maddesi olsa dondurulmuş bir şekilde satılmazdı üstelik içinde tilfi var narın içtiğinizde de anlıyorsunuz zaten taze sıkılmış oldugunu
Evet öyle yaparım canım . ))kafeinsiz kahve iç canım sen de benim gibi kahveciysen =)
Canım bende en çok 9cu günü oldu. Ben düşünmemeyi çalıştım, ne olur ne olmaz , ama bütün gün kasik ve midem bulanıyordu ve en ilginç şey, canım hiç bir şey istemiyor . Normal dondurma her gün yerim, şimdi asla ve 6 gün itibaren beri istemiyorum.Bende hiçbir şey yok bugün transferin 6.günü
Çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır10. Gündü bugün 8 embriyom var daha ama tekrar kıbrısa gidip gelme konusunda karsrsızız. Hemşirem ilaçları kes negatif dedi asıl günümü beklemeye gerek kalmadı
Demekki erken daha belirti için benim dimiCanım bende en çok 9cu günü oldu. Ben düşünmemeyi çalıştım, ne olur ne olmaz , ama bütün gün kasik ve midem bulanıyordu ve en ilginç şey, canım hiç bir şey istemiyor . Normal dondurma her gün yerim, şimdi asla ve 6 gün itibaren beri istemiyorum.
Canım benim mide bulantısından mı sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün transferin 11. Günü hiçbir şey yemek istemiyorum acıkıyorum ama canım yemek istemiyor gibi yemek düşününce midem bulanıyor yemesem de aç kalırım gibi acıkmışım gibi sende öyle misinCanım bende en çok 9cu günü oldu. Ben düşünmemeyi çalıştım, ne olur ne olmaz , ama bütün gün kasik ve midem bulanıyordu ve en ilginç şey, canım hiç bir şey istemiyor . Normal dondurma her gün yerim, şimdi asla ve 6 gün itibaren beri istemiyorum.
İlk günden beri inanılmazKızlar gaz sorunu yaşayan var mı aranızda
Benim birde 5. Gün emriyosuydu belim ağrıyordu birde beyaz akıntı dedim adet geliyor ona hazırldık üzüldüm bayaaa gerçekten mi sizin de olmadı mı belirti 8.güne kadae kaçıncı gün embriyosuydu
Günde kaç tane mesela benimde gaz var sanki ama ilaçlardanmış o sanırımKızlar gaz sorunu yaşayan var mı aranızda
Yok canımKızlar göğüslerinizde. Şişkinlik ve dokunca acıma var mı ?
Hayırlı olsun canım inşallah mutlu sonuçlar alalım hep birlikte. İlk transferin miydi bnim iki embriyoyu kabul etmediler de
Aynı ben. Hiç bir şeyden sevk alamıyorum artık. Bana lezzetli hiç bir şey gelmiyorCanım benim mide bulantısından mı sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün transferin 11. Günü hiçbir şey yemek istemiyorum acıkıyorum ama canım yemek istemiyor gibi yemek düşününce midem bulanıyor yemesem de aç kalırım gibi acıkmışım gibi sende öyle misin
Maalesef canim hakkinda hayirlisi olsun sakın sıkma canını olur mu.boyle zamanda üzülme desekte biliyorum zor ama zamani degilmis demek ki oyle dusunmek lazimKan sonucum negatif çıktı (2)2 gün sonrada değişmez artık heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?