Hadi inşallahhh güzellikler getiri sana 20temmuzTeşekkür ederim canım inşallah. Benim transferim dün yapıldı 2 tane 5.gün embriyosu 20 si test günüm
Valla bende korkuyordum tutmamıştır diyordum sürekli B Buddy x beni motive etti bak var bebekler seninle dedi ben yok dedim o var dediBu başlıkta pozitif görenlerim hepsinde sanırım bu batma varümitleniyorum ama işte bir türlü elim teste gitmiyor umut etmesi bile güzel çünkü bitsin istemiyorum
Bizim birbirimize gaz verme hızımız her gün devam ediyorValla bende korkuyordum tutmamıştır diyordum sürekli B Buddy x beni motive etti bak var bebekler seninle dedi ben yok dedim o var dediben test gününe kadar bekleyecektm tutmadı belirti yok diye gezmelelere bile çıkmıştım B Buddy x kendisi erken gebelik yaptı benide gaza getirdi hiiiç ümidim yokdu 6. Günde baktım silik var diyeceğim yani acele etme ümitsizliğe kapılma benimde belirtilerim 8. Günden sonra oldu ağrım lekem falan
ben de tek transfer olucam ilk deneme olduğu için =) bir tane olsun bizim olsun inşallah hayırlısıyla, sağlıkla =)Aaaa neden öyle diyosunbenim tek minnoşum koyuldu
imBizim birbirimize gaz verme hızımız her gün devam ediyorben pozitif ol dedikçe o negatif düşündü ama en sonunda o da pozitif düşünceye alıştı bebişleri artık onunla yarında kan da çok güzel değerler göreceksin kuzum inanıyorum
kuru incir de iş yapıyor.Kuru kayısı filan tüketiyorum canım bir faydasi olmadı ama dediklerinide denicem
Canım vardır bir hayır ben de nisanda tedaviye başladım opudan sonra ohss oldum taze transferim iptal oldu rahim kendine gelene kadar temmuzu buldu transferim. Olmuyorsa vardır Allah ın bir bildiği moralini bozmaKızlar Dr dan çıktım. Rahim kalınlaşsın diye kullandığım ilaç benim rahimi aşırı kalınlaştırmış ve birden fazla POLİP ÜRETMİŞ. Dr bu ay yapmayacağım transfer dedi bir an önce adet olman için ilaç vericem dedi. Adetin 3. günü gel eğer polipler gitmemişse rahim filmi ardından da ameliyat dedi. Vallahi artık ameliyat olmaktan cok sıkıldım. İlaç polip üretmiş kısacası
Bana da rahim duvarının kalınlaşma durumuna göre e2 değerine bakarız dedi pazartesi gideceğim tekrar kontrole nar suyuda içiyorum inşAllah faydası olur . Benim de 19 yumurtam toplandı ama 5. güne 2 tane kaldı olsun Allahın izniyle ilkinde tutar inşAllah bize 1 tanesi yetiyor :)Banada E2 ve TSH mi ne değerine baktır gelirken dedi daha gidemedim ama randevu bulamadım. İnşallah yolunda gider herseyimiz. Benim çok yumurtam toplandı ama 5. Güne sadece 3 tane kaldı doktor olmama sebebi bu olabilir dedi
Bişey olmamıştır. Ama böyle durumlarda sor mutlaka elbet bilen vardır doktorunla konuş .yani kendin halletmeye çalışma beni yazdığım gibi kayısılar falan ishal yapmaz çözümü olmuyo afedersiniz sadece haşlanmış mısır beni çok rahat çıkarıyo tuvalete hemen yap
İkimizin hemen hemen aynı biliyor musunBana da rahim duvarının kalınlaşma durumuna göre e2 değerine bakarız dedi pazartesi gideceğim tekrar kontrole nar suyuda içiyorum inşAllah faydası olur . Benim de 19 yumurtam toplandı ama 5. güne 2 tane kaldı olsun Allahın izniyle ilkinde tutar inşAllah bize 1 tanesi yetiyor :)
Transfer gününden bu yana sebze meyve kayısı tuketiyorum canım 3 litre su içiyorumBol sebze ve meyve, özelikle kuru erik ve kayısı ve su. Bende bu sorun oldu iki gün zorlandım, ama kuru erik ve kayısı aldıktan sonra hiç bir problem olmaz.
estrofem kullanıyordum canım ama bana yaramamış işte bir daha da kullanmayacakmısımCanım sen rahim kalınlığı için ne kullanıyordun? Ben bundan önceki süreçlerimde hep estrofem muadili olan cylco prognava sadece beyazlarını aldığım bir ilaç vardı çok iyi geliyordu ilk transferimi deponu içerek oldum ama bir anda covidden sonra o ilaç bende yan etki yaptı ve transfere hazırlıkta 2 hafta da 2 kez regli oldum fazla kalınlaştı ama polip falan oluşmadı sonra doktorum estrofem e geçmemi istedi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme bu da bir süreç rabbimin vardır bir bildiği
Bende deBende hiçbir şey yok bugün transferin 6.günü
Canım benim üzme kendiniKan sonucum negatif çıktı (2)2 gün sonrada değişmez artık heralde
aa gerçekten mi sizin de olmadı mı belirti 8.güne kadae kaçıncı gün embriyosuyduValla bende korkuyordum tutmamıştır diyordum sürekli B Buddy x beni motive etti bak var bebekler seninle dedi ben yok dedim o var dediben test gününe kadar bekleyecektm tutmadı belirti yok diye gezmelelere bile çıkmıştım B Buddy x kendisi erken gebelik yaptı benide gaza getirdi hiiiç ümidim yokdu 6. Günde baktım silik var diyeceğim yani acele etme ümitsizliğe kapılma benimde belirtilerim 8. Günden sonra oldu ağrım lekem falan
Canım üzülme bak yine söylüyorum arkada daha embriyon var genetik test yaptır embriyoları bence eğer dondurulmuş gönderiliyorsa tüp bebek tedavin normal mi yoksa Mikroçipli mi olmuştuKan sonucum negatif çıktı (2)2 gün sonrada değişmez artık heralde
Canım genelde şöyle, adet başlayınca 18-19 gün sonra oluyor.Kızlar benim de bugün kontrolüm var. Eğer rahim istenilen durumdaysa ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Ve kaç MM olunca dr transferi uygun görüyor?Maryner B Buddy x A AlinaOzturk
aa gerçekten mi sizin de olmadı mı belirti yokValla bende korkuyordum tutmamıştır diyordum sürekli B Buddy x beni motive etti bak var bebekler seninle dedi ben yok dedim o var dediben test gününe kadar bekleyecektm tutmadı belirti yok diye gezmelelere bile çıkmıştım B Buddy x kendisi erken gebelik yaptı benide gaza getirdi hiiiç ümidim yokdu 6. Günde baktım silik var diyeceğim yani acele etme ümitsizliğe kapılma benimde belirtilerim 8. Günden sonra oldu ağrım lekem falan
sizin ne zaman oldu transfer kaç tane kaçıncı gün embriypsuBende de
10. Gündü bugün 8 embriyom var daha ama tekrar kıbrısa gidip gelme konusunda karsrsızız. Hemşirem ilaçları kes negatif dedi asıl günümü beklemeye gerek kalmadıCanım benim üzme kendinigeriye embriyon kaldı mı ? Test gününden önce mi verdin tahlili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?