2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Doktorum bu serumu almam gerektiğini içerisinde bir çok vitaminin yer aldığı söyledi bende tamam dedim direk çok sormadım
Bağışıklık baskılayıcı mı vitamin serumu mu ? Çünkü ben de baskılayıcı kullanıyorum rahim reddetmesin diye

İnşallah pozitif sonucu alırsınız bizde her türlü serüvenden geçtik diyebilirim darısı bana olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebeliklere

Benim de genetik taramalı 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba genetige kaç gönderdiniz kaç saglam geldi acaba? Bende göndereceğmde interntte hep ileri yaştakilere falan yapıldıgı yazılıyor ama doktor önerdi bana

Merhaba genetige kaç gönderdiniz kaç saglam geldi acaba? Bende göndereceğmde interntte hep ileri yaştakilere falan yapıldıgı yazılıyor ama doktor önerdi bana
İleri yaştakiler yapmalı evet ama sebepsiz düşük vardı ve başarısız tüp bebek vardı ben de .4tane gitti 2tane sağlam geldi

Kızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı.

Benim de transferim haftaya olacak 3.gün embriyosu 9 hücreli dolduruldu. Sizce bu iyi midir ?

Suan estrofem kan sulandırıcı ve ek vitamin kullanıyorum doktorun verdiği.

2 gün önce de yaklaşık olarak idrar yolu enfeksiyonu oldum. Sizce bu normal mi ? Veya transferimizi engeller mi ?

Doktora sorun bence

Ben buldum problemsiz. Adresi verebilirim. Ama transferden sonra kullanmak zorundayız, en azından ben kullanıyorum, bana 6 hafta dediler .

Aynen oyle yasamayan anlamiyor bende normal yolla hamile kalanlari anlamiyorum... bu kadar ihtimal kendiliginden olup bitiyor ve dogum yapiyorsun.. herkesin hikayesi farkli su yasadiklarimizi düşününce imkansiz gbi...
Hele evlendiği ilk aydan hamile kalan var onu ben hiç anlamıyorum

Bu serumu doktora söylesek yazar mı acaba ? Serumun adı nedir?
Ve hangi sıklıkta kullandınız
Söyleyebilirsiniz muadili çok bu serumun benimki rexomgeaven ama doktorunuz uygun görmeli biz talep etmedik onlar istedi i iti gelecek herşey bu yolda yapılı

Merhaba arkadaşlar, bugün 3. Gün embriyosu transfer oldum. Az önce kahverengi bi kurumuş kan gibi bişeyler geldi. Böyle bisey yaşayan var mı? Transfer günü olabiliyor mu bu tarz normal mi?

Merhaba arkadaşlar, bugün 3. Gün embriyosu transfer oldum. Az önce kahverengi bi kurumuş kan gibi bişeyler geldi. Böyle bisey yaşayan var mı? Transfer günü olabiliyor mu bu tarz normal mi?
Benim ilk denemem de transfer olduğum akşam açık kahverengi leke gelmişti canım pozitif görmüştüm bir sorun olmamıştı bir kez gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…