Bağışıklık baskılayıcı mı vitamin serumu mu ? Çünkü ben de baskılayıcı kullanıyorum rahim reddetmesin diyeDoktorum bu serumu almam gerektiğini içerisinde bir çok vitaminin yer aldığı söyledi bende tamam dedim direk çok sormadım
Doktoruma danıştım normal olduğunu söyledi şükürler olsun dayanicaz bir şekildeSadece sizde değildir bu tür yan etkiler zannetmem. Ateş ve idrar yolu enfeksiyonu da yapmıştı bana. Sonra göbekten olanları kullandım hep. Yine de doktorunuza bir sorun isterseniz
Evet doktorumda normal olduğunu söyledigeçmiş olsun, forumlarda bu şekilde ağrılı olduğunu okudum ben de.
İnşallah pozitif sonucu alırsınızBenimde genetik testte heterozigotluk vardı kan pıhtılaşmasında fakat genetik doktoruda tüp bebek doktoru da bu tamamen düşüge sebep demedi .ayrıca benim genetik testimde ve eşimin kinde hiç bozukluk yok ama malesef oluşan embriyoda oluyor bizde genetik tanılı embriyo seçtik transfer olduk şükür beklemedeyiz. Ben tüm süreçleri dibine kadar yaşadımama inşallah kimse yaşamasın hemen kucağı dolsun
İnşallah canım tez zamanda olsunİnşallah pozitif sonucu alırsınızbizde her türlü serüvenden geçtik diyebilirim darısı bana olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebeliklere
Merhaba genetige kaç gönderdiniz kaç saglam geldi acaba? Bende göndereceğmde interntte hep ileri yaştakilere falan yapıldıgı yazılıyor ama doktor önerdi banaBenim de genetik taramalı 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
İleri yaştakiler yapmalı evet ama sebepsiz düşük vardı ve başarısız tüp bebek vardı ben de .4tane gitti 2tane sağlam geldiMerhaba genetige kaç gönderdiniz kaç saglam geldi acaba? Bende göndereceğmde interntte hep ileri yaştakilere falan yapıldıgı yazılıyor ama doktor önerdi bana
Sizin yaşınız ilerimi?İleri yaştakiler yapmalı evet ama sebepsiz düşük vardı ve başarısız tüp bebek vardı ben de .4tane gitti 2tane sağlam geldi
Siz bir kez mi ameliyat oldunuz yoksa birden fazla mıHayırlısı olsun şifa olsun inşallah
Temmuz 3 transfer oldum. Bekliyorumtransfer bekleyenler, var mı heyecan? ben daha 2. reglimi bekliyorum ama yine de çok heyecanlıyım. rabbim güzel sonuçlar hediye etsin bize =)
Doktora sorun benceKızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı.
Benim de transferim haftaya olacak 3.gün embriyosu 9 hücreli dolduruldu. Sizce bu iyi midir ?
Suan estrofem kan sulandırıcı ve ek vitamin kullanıyorum doktorun verdiği.
2 gün önce de yaklaşık olarak idrar yolu enfeksiyonu oldum. Sizce bu normal mi ? Veya transferimizi engeller mi ?
Ben buldum problemsiz. Adresi verebilirim. Ama transferden sonra kullanmak zorundayız, en azından ben kullanıyorum, bana 6 hafta dediler .Kizlar selamistanbul tuzla da yasiyorum eczanelerde estrofem bulmakta zorlaniyorum piyasa da yok deniliyor 4 eczane falan gezdim bulmak icin ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi.. ve transferden sonra da kullaniliyor mu estrofem bilgisi olan var mi
Hele evlendiği ilk aydan hamile kalan var onu ben hiç anlamıyorumAynen oyle yasamayan anlamiyor bende normal yolla hamile kalanlari anlamiyorum... bu kadar ihtimal kendiliginden olup bitiyor ve dogum yapiyorsun.. herkesin hikayesi farkli su yasadiklarimizi düşününce imkansiz gbi...
Bende 3 temmuzda oldum canım pozitif görelim inşallahTemmuz 3 transfer oldum. Bekliyorum
Bu serumu doktora söylesek yazar mı acaba ? Serumun adı nedir?Bağışıklık baskılayıcı mı vitamin serumu mu ? Çünkü ben de baskılayıcı kullanıyorum rahim reddetmesin diye
Söyleyebilirsiniz muadili çok bu serumun benimki rexomgeaven ama doktorunuz uygun görmeli biz talep etmedik onlar istedi i iti gelecek herşey bu yolda yapılıBu serumu doktora söylesek yazar mı acaba ? Serumun adı nedir?
Ve hangi sıklıkta kullandınız
Bizlerde 3temmuz inş güzel haberler alırızTemmuz 3 transfer oldum. Bekliyorum
Benim ilk denemem de transfer olduğum akşam açık kahverengi leke gelmişti canım pozitif görmüştüm bir sorun olmamıştı bir kez gelmiştiMerhaba arkadaşlar, bugün 3. Gün embriyosu transfer oldum. Az önce kahverengi bi kurumuş kan gibi bişeyler geldi. Böyle bisey yaşayan var mı? Transfer günü olabiliyor mu bu tarz normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?