gözün aydın canım her doktorun hastaya göre tedavi yöntemi farklı oluyor. bana da 3 gün femora kullandırdılar sadece bugün kontrolüm vardı. pazartesi tekrar çağırdılar. başka da ilaç vermediler şimdilik. sanırım bende doğal siklüs uygulayacaklar. hepimiz burada pozitif sonuçlarımızı da görürüz inşallah =)
merhaba, biz ne desek boş. bence buna doktorunuzla konuşup öyle hareket edin. hakkımızda hayırlısı.Kızlar hepinize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var eşimde varikosel vardı Şubat'ta ameliyat oldu ve bugün test verdik 4 yıllık evliyim iki düşüğüm var maalesef birçok test verdik temiz çıktı neden düşük oluyor bı cvp bulamadık size sorum tüp bebek için araştırmalara baslayacam biran önce yaptırmalı mıyım yoksa doğal yollarla gebelik elde eder miyim teste bakar mısınız zaman kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiği konusunda kafam çok karışık tekrar üroloji doktoruna gideceğiz ama sizinde fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim
Evet canım 10 dk ılık soğuk aradı ayakta aldım artıkılık suyla 10 dk duş almanda sakınca olmaz bence canım ya, ben olsam alırdım yani 3. günden sonra artık. rahatlık komfor da önemli sonuçta. doktorun da alabilirsin demiş hem.
Haklısın doktorla görüşmek lazım ama o kadar yoruldum ki 6 7 tane düşür bı tanesi sağlıklı olur diyeni mi istersin senden 50 bin alıp tüp bebek yaparım yine düşebilir garantisi yok diyeni mi istersin psikoloji mi bozdular artık sadece beni anlayan insanlardan fikir ve destek almak istedim teşekkür ederimmerhaba, biz ne desek boş. bence buna doktorunuzla konuşup öyle hareket edin. hakkımızda hayırlısı.
Teşekkür ederim :) Şişli Echomarda çekileceğim kendileri gün verdi :)Siz merkezi adetliyken başladığında arıyorsunuz onlar size uygun güne göre randevu veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam adet biriminin hemen arkasınaydı. Istanbuldaysaniz Sanomed i tavsiye ederim.
Benim tam 4düşüğüm ve bir negatif tüp bebeğim var bu durumda herkesin çok farklı durumları bizde erkek faktörü yoktu hiç çok iyiydi ama yinede düşükler oldu .ben beklemek istemedim eşim bekleyelim dedi sonuç bence geç kaldık yaş faktörü önemli . Kısacası rahmi sürekli düşükle yordum doktorum hatta dediki belkide sağlıklı bulacaktın doğal yolla ama ihtimal dedi. Ama şunu söyleyeyim kliniferter sendeomlu(çoğunlukla kısırlık ) eşi olan nerdeyse hiç spermi olmayan arkadaşım ilk tüp bebekle şuan 9haftalık hamile çok şükür çok sevindik.Kızlar hepinize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var eşimde varikosel vardı Şubat'ta ameliyat oldu ve bugün test verdik 4 yıllık evliyim iki düşüğüm var maalesef birçok test verdik temiz çıktı neden düşük oluyor bı cvp bulamadık size sorum tüp bebek için araştırmalara baslayacam biran önce yaptırmalı mıyım yoksa doğal yollarla gebelik elde eder miyim teste bakar mısınız zaman kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiği konusunda kafam çok karışık tekrar üroloji doktoruna gideceğiz ama sizinde fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederim. Hayır henüz belli değil. Salı günü tekrar gideceğim muhtemelen o zaman söyler.Hayırla sonuçlansın inşallahne zaman transfer zamanınız doktorunuz bir şey dedi mi
oh mis şifa suları olsun. rahatlamışsındır =)Evet canım 10 dk ılık soğuk aradı ayakta aldım artık
çok haklısınız yorucu bir süreç. yaşınız kaç bilmiyorum ama kadınlarda amh 3 ayda bile düşebiliyor. o yüzden ben olsam vakit kaybetmezdim sanırım =(Haklısın doktorla görüşmek lazım ama o kadar yoruldum ki 6 7 tane düşür bı tanesi sağlıklı olur diyeni mi istersin senden 50 bin alıp tüp bebek yaparım yine düşebilir garantisi yok diyeni mi istersin psikoloji mi bozdular artık sadece beni anlayan insanlardan fikir ve destek almak istedim teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, düşünebilirim valla hocayı bana da yakın . Bir gidip görüşücemSelam canım , bizede bir doktor arkadaşımız önerdi Murat bey’i ben çok memnunum inşallah nasip olursa doğumumuda kendisine yaptırmak istiyorum.
Benim çikolata kisti ve Miyon ameliyatıydı laparoskopi olarak yaptı
Bu serum ne için acabaHayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
Rahim aslında sağlıksız bebeği tutmuyor atıyor. Düşük olunca rahim güçlenir bence ben öyle düşünüyorum. En azından tutuyor öyle düşünün rahimde sorun olsa hiç tutmazdıBenim tam 4düşüğüm ve bir negatif tüp bebeğim var bu durumda herkesin çok farklı durumları bizde erkek faktörü yoktu hiç çok iyiydi ama yinede düşükler oldu .ben beklemek istemedim eşim bekleyelim dedi sonuç bence geç kaldık yaş faktörü önemli . Kısacası rahmi sürekli düşükle yordum doktorum hatta dediki belkide sağlıklı bulacaktın doğal yolla ama ihtimal dedi. Ama şunu söyleyeyim kliniferter sendeomlu(çoğunlukla kısırlık ) eşi olan nerdeyse hiç spermi olmayan arkadaşım ilk tüp bebekle şuan 9haftalık hamile çok şükür çok sevindik.o yüzden sebeplere başvurmak tüm ihtimalleri ortadan kaldırmak ve sonrasında allahın taktirine bırakmak gerek benim fikrim tabiki en güzeli en güzel xamanda gelecektir başlayın hemen gerisi gelecektir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Hayırlısı olsun şifa olsun inşallahÇok geçmiş olsun, düşünebilirim valla hocayı bana da yakın . Bir gidip görüşücem
Düşükler rahimi herzaman zedeler sağlıksız her embriyo düşüşle atılamaz kürtajla da atılır tabiki benim doktorumum ifadesiydi. Bilmediğim başka düşüklerde olmuştur muhtemelen . İnsanlar hatta eee hamile kalıyosun diyordu ama kalp atışı duyamadıkdan sonra ilerlemedikten sonra çok yıpratıcı malesefRahim aslında sağlıksız bebeği tutmuyor atıyor. Düşük olunca rahim güçlenir bence ben öyle düşünüyorum. En azından tutuyor öyle düşünün rahimde sorun olsa hiç tutmazdı
28 yaşındayım eşim 34 yaşında amh hiç bakilmadi sadece muayene gittiğim bı prof yumurta rezervinin iyi olduğunu bakılmaya gerek duymadigini söylemişti. Bende vakit kaybetmeme taraftarıyım sağolunçok haklısınız yorucu bir süreç. yaşınız kaç bilmiyorum ama kadınlarda amh 3 ayda bile düşebiliyor. o yüzden ben olsam vakit kaybetmezdim sanırım =(
Amin içten yorumunuz için teşekkür ederim inşallah Eylül gibi tüp bebek için kolları sıvayacagızBenim tam 4düşüğüm ve bir negatif tüp bebeğim var bu durumda herkesin çok farklı durumları bizde erkek faktörü yoktu hiç çok iyiydi ama yinede düşükler oldu .ben beklemek istemedim eşim bekleyelim dedi sonuç bence geç kaldık yaş faktörü önemli . Kısacası rahmi sürekli düşükle yordum doktorum hatta dediki belkide sağlıklı bulacaktın doğal yolla ama ihtimal dedi. Ama şunu söyleyeyim kliniferter sendeomlu(çoğunlukla kısırlık ) eşi olan nerdeyse hiç spermi olmayan arkadaşım ilk tüp bebekle şuan 9haftalık hamile çok şükür çok sevindik.o yüzden sebeplere başvurmak tüm ihtimalleri ortadan kaldırmak ve sonrasında allahın taktirine bırakmak gerek benim fikrim tabiki en güzeli en güzel xamanda gelecektir başlayın hemen gerisi gelecektir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Benimde dusuklerde kalp atışı alinamamisti trombofoli testinde bı sıkıntı çıkmış miydi acaba benim mtfr iki gen ve pai heterozigot çıkmıştı ama her doktor kan sulandırıcı gerekmez demiştiDüşükler rahimi herzaman zedeler sağlıksız her embriyo düşüşle atılamaz kürtajla da atılır tabiki benim doktorumum ifadesiydi. Bilmediğim başka düşüklerde olmuştur muhtemelen . İnsanlar hatta eee hamile kalıyosun diyordu ama kalp atışı duyamadıkdan sonra ilerlemedikten sonra çok yıpratıcı malesef
Doktorum bu serumu almam gerektiğini içerisinde bir çok vitaminin yer aldığı söyledi bende tamam dedim direk çok sormadımBu serum ne için acaba
Benimde genetik testte heterozigotluk vardı kan pıhtılaşmasında fakat genetik doktoruda tüp bebek doktoru da bu tamamen düşüge sebep demedi .ayrıca benim genetik testimde ve eşimin kinde hiç bozukluk yok ama malesef oluşan embriyoda oluyor bizde genetik tanılı embriyo seçtik transfer olduk şükür beklemedeyiz. Ben tüm süreçleri dibine kadar yaşadımBenimde dusuklerde kalp atışı alinamamisti trombofoli testinde bı sıkıntı çıkmış miydi acaba benim mtfr iki gen ve pai heterozigot çıkmıştı ama her doktor kan sulandırıcı gerekmez demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?