2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Amiiiin

Kızlar hepinize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var eşimde varikosel vardı Şubat'ta ameliyat oldu ve bugün test verdik 4 yıllık evliyim iki düşüğüm var maalesef birçok test verdik temiz çıktı neden düşük oluyor bı cvp bulamadık size sorum tüp bebek için araştırmalara baslayacam biran önce yaptırmalı mıyım yoksa doğal yollarla gebelik elde eder miyim teste bakar mısınız zaman kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiği konusunda kafam çok karışık tekrar üroloji doktoruna gideceğiz ama sizinde fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20230707_170442.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 49
merhaba, biz ne desek boş. bence buna doktorunuzla konuşup öyle hareket edin. hakkımızda hayırlısı.

merhaba, biz ne desek boş. bence buna doktorunuzla konuşup öyle hareket edin. hakkımızda hayırlısı.
Haklısın doktorla görüşmek lazım ama o kadar yoruldum ki 6 7 tane düşür bı tanesi sağlıklı olur diyeni mi istersin senden 50 bin alıp tüp bebek yaparım yine düşebilir garantisi yok diyeni mi istersin psikoloji mi bozdular artık sadece beni anlayan insanlardan fikir ve destek almak istedim teşekkür ederim

Benim tam 4düşüğüm ve bir negatif tüp bebeğim var bu durumda herkesin çok farklı durumları bizde erkek faktörü yoktu hiç çok iyiydi ama yinede düşükler oldu .ben beklemek istemedim eşim bekleyelim dedi sonuç bence geç kaldık yaş faktörü önemli . Kısacası rahmi sürekli düşükle yordum doktorum hatta dediki belkide sağlıklı bulacaktın doğal yolla ama ihtimal dedi. Ama şunu söyleyeyim kliniferter sendeomlu(çoğunlukla kısırlık ) eşi olan nerdeyse hiç spermi olmayan arkadaşım ilk tüp bebekle şuan 9haftalık hamile çok şükür çok sevindik. o yüzden sebeplere başvurmak tüm ihtimalleri ortadan kaldırmak ve sonrasında allahın taktirine bırakmak gerek benim fikrim tabiki en güzeli en güzel xamanda gelecektir başlayın hemen gerisi gelecektir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

çok haklısınız yorucu bir süreç. yaşınız kaç bilmiyorum ama kadınlarda amh 3 ayda bile düşebiliyor. o yüzden ben olsam vakit kaybetmezdim sanırım =(

Çok geçmiş olsun, düşünebilirim valla hocayı bana da yakın . Bir gidip görüşücem

Bu serum ne için acaba

Rahim aslında sağlıksız bebeği tutmuyor atıyor. Düşük olunca rahim güçlenir bence ben öyle düşünüyorum. En azından tutuyor öyle düşünün rahimde sorun olsa hiç tutmazdı

Rahim aslında sağlıksız bebeği tutmuyor atıyor. Düşük olunca rahim güçlenir bence ben öyle düşünüyorum. En azından tutuyor öyle düşünün rahimde sorun olsa hiç tutmazdı
Düşükler rahimi herzaman zedeler sağlıksız her embriyo düşüşle atılamaz kürtajla da atılır tabiki benim doktorumum ifadesiydi. Bilmediğim başka düşüklerde olmuştur muhtemelen . İnsanlar hatta eee hamile kalıyosun diyordu ama kalp atışı duyamadıkdan sonra ilerlemedikten sonra çok yıpratıcı malesef

çok haklısınız yorucu bir süreç. yaşınız kaç bilmiyorum ama kadınlarda amh 3 ayda bile düşebiliyor. o yüzden ben olsam vakit kaybetmezdim sanırım =(
28 yaşındayım eşim 34 yaşında amh hiç bakilmadi sadece muayene gittiğim bı prof yumurta rezervinin iyi olduğunu bakılmaya gerek duymadigini söylemişti. Bende vakit kaybetmeme taraftarıyım sağolun

Amin içten yorumunuz için teşekkür ederim inşallah Eylül gibi tüp bebek için kolları sıvayacagız

Benimde dusuklerde kalp atışı alinamamisti trombofoli testinde bı sıkıntı çıkmış miydi acaba benim mtfr iki gen ve pai heterozigot çıkmıştı ama her doktor kan sulandırıcı gerekmez demişti

Benimde dusuklerde kalp atışı alinamamisti trombofoli testinde bı sıkıntı çıkmış miydi acaba benim mtfr iki gen ve pai heterozigot çıkmıştı ama her doktor kan sulandırıcı gerekmez demişti
Benimde genetik testte heterozigotluk vardı kan pıhtılaşmasında fakat genetik doktoruda tüp bebek doktoru da bu tamamen düşüge sebep demedi .ayrıca benim genetik testimde ve eşimin kinde hiç bozukluk yok ama malesef oluşan embriyoda oluyor bizde genetik tanılı embriyo seçtik transfer olduk şükür beklemedeyiz. Ben tüm süreçleri dibine kadar yaşadım ama inşallah kimse yaşamasın hemen kucağı dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…