• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

çok teşekkür ederim. doktor hakkında çok iyi yorumlar var. google da 5 puan almış. gayet başarılı birine benziyor.
V-notes tekniği kullanmış bazı hastalarda, size de bu işlemle mi ameliyat yapıldı ?
Selam canım , bizede bir doktor arkadaşımız önerdi Murat bey’i ben çok memnunum inşallah nasip olursa doğumumuda kendisine yaptırmak istiyorum.
Benim çikolata kisti ve Miyon ameliyatıydı laparoskopi olarak yaptı

hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba ?
Ben opuya kadar impryl kullanıyordum. Opudan sonra normal bir folik asit ve omega 3 kullanmaya başladım. Onlara ek olarakta işlemden önce magnezyum,b12, d vitamini verilmisti. D vitaminini zaten çok uzun süredir kullanıyorum. Buarada estrofem sorunuzu gördüm. Ben ilk 3 gün günde 2,ikinci 3 günde 3, yarından itibaren de günde 4 olarak devam ediyorum. Adetimin 4.gunu başladık tedaviye

Hayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
Bana serum vermediler canım ama çoğu okuduğum yorumlar da serum kullananlar var

Transfer günü hariç 6. Günüm kızlar. Sabahları ya da akşamları adet oldum oluyorum tarzı ağrılarım oluyor sonra geçiyor kendiliğinden. İlaçlardan mı, adet mı olucam, yoksa tutunma mı... offf

Hayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
ben transfer sonrası estrofem 2x2 coraspirin 1x1 folbiol 1x1 bide prolutex 2x1 iğne kullanıyorum canım

Transfer günü hariç 6. Günüm kızlar. Sabahları ya da akşamları adet oldum oluyorum tarzı ağrılarım oluyor sonra geçiyor kendiliğinden. İlaçlardan mı, adet mı olucam, yoksa tutunma mı... offf
Canım ilaçlardan dolayı adet olmuyorsun ilaçları bırakınca pozitif değilse test 10 gün sonra kanama geliyor zaten ilaçlardan şuan adet olmazsın🙏🏻 belirtidir inşallah sımsıkı tutunuyordur bebişin

hayırlı sonuçlara vesile olsun tatlım inşallah.

Transfer sonrası duşu kaçıncı gün almayı düşünüyorsunuz

ben transferden önceki gün duş alıp transferden 3 gün sonra tekrar duş almayı düşünüyorum canım. zaten istirahat halinde pek terlemem diye umuyorum.
Bende transferden 1 gün önce almıştım doktorum 3 gün alma sonra çok koda bebek şampuanıyla ılık su Sıcak olmadın alabilirsin dedi ama ben ilkinde de cesaret edemedim duş almaya ama şimdi napsam bilemedim

Bende transferden 1 gün önce almıştım doktorum 3 gün alma sonra çok koda bebek şampuanıyla ılık su Sıcak olmadın alabilirsin dedi ama ben ilkinde de cesaret edemedim duş almaya ama şimdi napsam bilemedim
ılık suyla 10 dk duş almanda sakınca olmaz bence canım ya, ben olsam alırdım yani 3. günden sonra artık. rahatlık komfor da önemli sonuçta. doktorun da alabilirsin demiş hem.

Ben opuya kadar impryl kullanıyordum. Opudan sonra normal bir folik asit ve omega 3 kullanmaya başladım. Onlara ek olarakta işlemden önce magnezyum,b12, d vitamini verilmisti. D vitaminini zaten çok uzun süredir kullanıyorum. Buarada estrofem sorunuzu gördüm. Ben ilk 3 gün günde 2,ikinci 3 günde 3, yarından itibaren de günde 4 olarak devam ediyorum. Adetimin 4.gunu başladık tedaviye
Hayırla sonuçlansın inşallah 🌹 ne zaman transfer zamanınız doktorunuz bir şey dedi mi

Back