- 26 Haziran 2018
- 362
- 618
- 103
Eğlenceli olacak inşallahpozitifleri görelim inşallah da sonra doğuma kadar nasıl beklicez bilemiyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğlenceli olacak inşallahpozitifleri görelim inşallah da sonra doğuma kadar nasıl beklicez bilemiyorum artık
inşallah inşallah Allahım bekleyen herkese versin dualarda buluşalımEğlenceli olacak inşallah
Selam canım , bizede bir doktor arkadaşımız önerdi Murat bey’i ben çok memnunum inşallah nasip olursa doğumumuda kendisine yaptırmak istiyorum.çok teşekkür ederim. doktor hakkında çok iyi yorumlar var. google da 5 puan almış. gayet başarılı birine benziyor.
V-notes tekniği kullanmış bazı hastalarda, size de bu işlemle mi ameliyat yapıldı ?
Ben opuya kadar impryl kullanıyordum. Opudan sonra normal bir folik asit ve omega 3 kullanmaya başladım. Onlara ek olarakta işlemden önce magnezyum,b12, d vitamini verilmisti. D vitaminini zaten çok uzun süredir kullanıyorum. Buarada estrofem sorunuzu gördüm. Ben ilk 3 gün günde 2,ikinci 3 günde 3, yarından itibaren de günde 4 olarak devam ediyorum. Adetimin 4.gunu başladık tedaviyehangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba ?
Belirti mi bilmem ama ilkinde olduğu gibi kasık ve bel ağrılarım varsizde varmı belirti ?
Bana serum vermediler canım ama çoğu okuduğum yorumlar da serum kullananlar varHayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
ben transfer sonrası estrofem 2x2 coraspirin 1x1 folbiol 1x1 bide prolutex 2x1 iğne kullanıyorum canımHayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
Canım ilaçlardan dolayı adet olmuyorsun ilaçları bırakınca pozitif değilse test 10 gün sonra kanama geliyor zaten ilaçlardan şuan adet olmazsın belirtidir inşallah sımsıkı tutunuyordur bebişinTransfer günü hariç 6. Günüm kızlar. Sabahları ya da akşamları adet oldum oluyorum tarzı ağrılarım oluyor sonra geçiyor kendiliğinden. İlaçlardan mı, adet mı olucam, yoksa tutunma mı... offf
hayırlı sonuçlara vesile olsun tatlım inşallah.Hayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
Amin canım hepimiz için inşallahhayırlı sonuçlara vesile olsun tatlım inşallah.
ben geldiğim gün akşamında aldım canım, çok uzun kalmadım ayakta hemen çıktımTransfer sonrası duşu kaçıncı gün almayı düşünüyorsunuz
ben transferden önceki gün duş alıp transferden 3 gün sonra tekrar duş almayı düşünüyorum canım. zaten istirahat halinde pek terlemem diye umuyorum.Transfer sonrası duşu kaçıncı gün almayı düşünüyorsunuz
Bende transferden 1 gün önce almıştım doktorum 3 gün alma sonra çok koda bebek şampuanıyla ılık su Sıcak olmadın alabilirsin dedi ama ben ilkinde de cesaret edemedim duş almaya ama şimdi napsam bilemedimben transferden önceki gün duş alıp transferden 3 gün sonra tekrar duş almayı düşünüyorum canım. zaten istirahat halinde pek terlemem diye umuyorum.
ılık suyla 10 dk duş almanda sakınca olmaz bence canım ya, ben olsam alırdım yani 3. günden sonra artık. rahatlık komfor da önemli sonuçta. doktorun da alabilirsin demiş hem.Bende transferden 1 gün önce almıştım doktorum 3 gün alma sonra çok koda bebek şampuanıyla ılık su Sıcak olmadın alabilirsin dedi ama ben ilkinde de cesaret edemedim duş almaya ama şimdi napsam bilemedim
hahaah iyi hatırlattın canım =)transfer günü çok aşırı su içmeyin kızlar ben biraz su içmeyi abarttım baya sıkışıktım transfer sonrası yatağa gelince dayanamadım yatakta sürgü istedim
Hayırla sonuçlansın inşallah ne zaman transfer zamanınız doktorunuz bir şey dedi miBen opuya kadar impryl kullanıyordum. Opudan sonra normal bir folik asit ve omega 3 kullanmaya başladım. Onlara ek olarakta işlemden önce magnezyum,b12, d vitamini verilmisti. D vitaminini zaten çok uzun süredir kullanıyorum. Buarada estrofem sorunuzu gördüm. Ben ilk 3 gün günde 2,ikinci 3 günde 3, yarından itibaren de günde 4 olarak devam ediyorum. Adetimin 4.gunu başladık tedaviye