2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaşlar maalesef devam etmedi. Değerim 7.6’ya düştü. Kimyasal Kısmet değilmiş.
Çok üzgünüm hep bir umut insan yine de bekliyor bundan sonraki süreç inşallah gönlünüze göre olsun her şey de gerçekten bir hayır var ben hep öyle düşüyorum rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sağlıkla da kucağınıza almak nasip olsun en önemlisi o demek ki bu sefer sizin için hayırlısı böyleymiş bundan sonraki süreçte her şey gönlünüzce güzel geçsin inşallah

Arkadaşlar maalesef devam etmedi. Değerim 7.6’ya düştü. Kimyasal Kısmet değilmiş.
Çok üzgünüm..ne desek şuan anlamsız biliyorum aynı şeyleri yaşadık belki çoğumuz.umutlar,hayaller emekler..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin dualarım seninle canım

Kizlar 4 eylulde lucrin depot oldum 1 aylik olandan onun haricinde cyclo progynova iciyordum reglimin 3.Gununden itibaren iki gun oldu biteli ne zaman regl olurum tahmini bilgisi olan varmi ona gore transfer hazirliklarim baslicak heyecanliyim
Sizde göbek altında misket büyüklüğünde kitle Oldu mu? Bana iğneden 2 hafta sonra farkettim orda acı olunca.

Cok şükür oyle birseyim yok suan benim ama reglim gelmedi doktoruk gelcek dedi korkuyorum gelmez diye siz regl olmusmuydunyz
Hayır bana adet olunca gel dedi. Kafama takılan bişey daha var. Bazılarına bu iğneyi yapıp adet olmadan 14 veya 17.gün transfer yapılacakmış. Bu nasıl oluyor? Sizde durum nasıl ilerliyor

Hayır bana adet olunca gel dedi. Kafama takılan bişey daha var. Bazılarına bu iğneyi yapıp adet olmadan 14 veya 17.gün transfer yapılacakmış. Bu nasıl oluyor? Sizde durum nasıl ilerliyor
Bende hiçbirşey anlamadim bu isten gerçekten ben ekstra yaninda cyclo progynova kullandim biteli uc gun oldu doktorym en gec bir haftada regl olcaksin dedi merakla bekliyorum regl gelmicek demedi bakalim nolucak

Bende hiçbirşey anlamadim bu isten gerçekten ben ekstra yaninda cyclo progynova kullandim biteli uc gun oldu doktorym en gec bir haftada regl olcaksin dedi merakla bekliyorum regl gelmicek demedi bakalim nolucak
Bu arada ben igneyi reglimin 16.Gununde vuruldum
Siz doktora kitleniz hakkinda bilgi verdinizmi ciddi birsey degildir inşallah

İğneyi bilmiyorum ama bende Cyclo kullandım o ilaç bitince 10 gün içinde regli geliyor demişti doktorum. Regli oldum sonra transfere hazırlıkta sadece beyaz tekli olanlarını içmemi istemişti doktorum sadece beyaz olanlar östrojen içerip rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuş. Ama ben 3 kez transfere hazırlandığım için sürekli aksilik çıkınca o ilaç bana yan etki yapmıştı sadece beyazları içerken rahim fazla kalınlaştı 2 hafta da 2 kez regli oldum. Sonra doktor ilacı değişip rahim kalınlaşması için estrofeme geçti ama iğne hakkında bilgim yok hiç kullanmadım

Adenomyozis olduğu için onu baskılama amaçlı yaptırdık. Ama doktorda bilmiyorBende burda yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Cylo progynova vermedi. Hatta hiçbir ilaç vermedi.

12+2 deyiz bugün acaba yarın cinsiyet gösterir mi bebislerim karnımın alt kısmında minicik bir hareket hissettim ama değildir demi çok erken
Gösterir canım benimkiler 12+4 göstermişti ben dümdüz yattığımda pıt pıt hissediyorum ikiz bence erken hissedilir zaten çok güçlü değil ama hissediyorum hatta hissetmediğim zaman parmaklarıma hafifçe ben pıt pıt yapıyorum 2-3 dk ya hareketlenme hissediyorum ama sadece yatarken derim inceliyor galiba ondan hissediyorum ayakta ya da otururken hissedemiyorum

Aa sizin bebislerin cinsiyeti belli oldu mu artık düz yatamıyorum desem yatınca karnıma sancı giriyor yana dönünce hemen geçiyor benimle resmen oyun oynuyorlar

Aa sizin bebislerin cinsiyeti belli oldu mu artık düz yatamıyorum desem yatınca karnıma sancı giriyor yana dönünce hemen geçiyor benimle resmen oyun oynuyorlar
Bir takım oyunlar başladı artık sonu hayır olsun hepimiz için inşallah

Kızlar merhaba biz bugün kalp atışımızı duyduk ama benim ara ara leklenmelerim devam ediyor bide bugün doktorum bi boş kesemiz dha var dedi belki lekeyi yapan odur dedi, başına böyle bişey gelen var mı acaba. Bebişin kesesi iyi sağlıklı ama dedi

2.kese neden olmuştur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…