Çok üzgünüm hep bir umut insan yine de bekliyorArkadaşlar maalesef devam etmedi. Değerim 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş.
Çok üzgünüm..ne desek şuan anlamsız biliyorum aynı şeyleri yaşadık belki çoğumuz.umutlar,hayaller emekler..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin dualarım seninle canımArkadaşlar maalesef devam etmedi. Değerim 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş.
İnşallah hayırlısıyla erken zamanda pozitif görürsünüzÇok teşekkür ederimMsjınızdaki sıcaklığı ve enerjisi hissettim, inanın. Allah sizin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Sizde göbek altında misket büyüklüğünde kitle Oldu mu? Bana iğneden 2 hafta sonra farkettim orda acı olunca.Kizlar 4 eylulde lucrin depot oldum 1 aylik olandan onun haricinde cyclo progynova iciyordum reglimin 3.Gununden itibaren iki gun oldu biteli ne zaman regl olurum tahmini bilgisi olan varmi ona gore transfer hazirliklarim baslicak heyecanliyim
Cok şükür oyle birseyim yok suan benim ama reglim gelmedi doktoruk gelcek dedi korkuyorum gelmez diye siz regl olmusmuydunyzSizde göbek altında misket büyüklüğünde kitle Oldu mu? Bana iğneden 2 hafta sonra farkettim orda acı olunca.
Hayır bana adet olunca gel dedi. Kafama takılan bişey daha var. Bazılarına bu iğneyi yapıp adet olmadan 14 veya 17.gün transfer yapılacakmış. Bu nasıl oluyor? Sizde durum nasıl ilerliyorCok şükür oyle birseyim yok suan benim ama reglim gelmedi doktoruk gelcek dedi korkuyorum gelmez diye siz regl olmusmuydunyz
Bende hiçbirşey anlamadim bu isten gerçekten ben ekstra yaninda cyclo progynova kullandim biteli uc gun oldu doktorym en gec bir haftada regl olcaksin dedi merakla bekliyorum regl gelmicek demedi bakalim nolucakHayır bana adet olunca gel dedi. Kafama takılan bişey daha var. Bazılarına bu iğneyi yapıp adet olmadan 14 veya 17.gün transfer yapılacakmış. Bu nasıl oluyor? Sizde durum nasıl ilerliyor
Bu arada ben igneyi reglimin 16.Gununde vuruldumBende hiçbirşey anlamadim bu isten gerçekten ben ekstra yaninda cyclo progynova kullandim biteli uc gun oldu doktorym en gec bir haftada regl olcaksin dedi merakla bekliyorum regl gelmicek demedi bakalim nolucak
İğneyi bilmiyorum ama bende Cyclo kullandım o ilaç bitince 10 gün içinde regli geliyor demişti doktorum. Regli oldum sonra transfere hazırlıkta sadece beyaz tekli olanlarını içmemi istemişti doktorum sadece beyaz olanlar östrojen içerip rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuş. Ama ben 3 kez transfere hazırlandığım için sürekli aksilik çıkınca o ilaç bana yan etki yapmıştı sadece beyazları içerken rahim fazla kalınlaştı 2 hafta da 2 kez regli oldum. Sonra doktor ilacı değişip rahim kalınlaşması için estrofeme geçti ama iğne hakkında bilgim yok hiç kullanmadımBende hiçbirşey anlamadim bu isten gerçekten ben ekstra yaninda cyclo progynova kullandim biteli uc gun oldu doktorym en gec bir haftada regl olcaksin dedi merakla bekliyorum regl gelmicek demedi bakalim nolucak
Adenomyozis olduğu için onu baskılama amaçlı yaptırdık. Ama doktorda bilmiyorBende hiçbirşey anlamadim bu isten gerçekten ben ekstra yaninda cyclo progynova kullandim biteli uc gun oldu doktorym en gec bir haftada regl olcaksin dedi merakla bekliyorum regl gelmicek demedi bakalim nolucak
Gösterir canım benimkiler 12+4 göstermişti12+2 deyiz bugün acaba yarın cinsiyet gösterir mi bebislerimkarnımın alt kısmında minicik bir hareket hissettim ama değildir demi çok erken
Aa sizin bebislerin cinsiyeti belli oldu muGösterir canım benimkiler 12+4 göstermiştiben dümdüz yattığımda pıt pıt hissediyorum ikiz bence erken hissedilir zaten çok güçlü değil ama hissediyorum hatta hissetmediğim zaman parmaklarıma hafifçe ben pıt pıt yapıyorum 2-3 dk ya hareketlenme hissediyorum ama sadece yatarken derim inceliyor galiba ondan hissediyorum ayakta ya da otururken hissedemiyorum
Bir takım oyunlar başladı artık sonu hayır olsun hepimiz için inşallahAa sizin bebislerin cinsiyeti belli oldu muartık düz yatamıyorum desem yatınca karnıma sancı giriyor yana dönünce hemen geçiyor benimle resmen oyun oynuyorlar
Bende pcos var adenomyosiz yok canimAdenomyozis olduğu için onu baskılama amaçlı yaptırdık. Ama doktorda bilmiyorBende burda yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Cylo progynova vermedi. Hatta hiçbir ilaç vermedi.
2.kese neden olmuştur kiKızlar merhaba biz bugün kalp atışımızı duydukama benim ara ara leklenmelerim devam ediyor bide bugün doktorum bi boş kesemiz dha var dedi belki lekeyi yapan odur dedi, başına böyle bişey gelen var mı acaba. Bebişin kesesi iyi sağlıklı ama dedi
Yaaa Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim12+2 den merhaba kızlar gen testi olmuştum demiştim önceden şükür temiz bugğnde cinsiyeti süprizle öğrendik
Kızım oluyorrabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Çok şükür canim12+2 den merhaba kızlar gen testi olmuştum demiştim önceden şükür temiz bugğnde cinsiyeti süprizle öğrendik
Kızım oluyorrabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?