• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Herkes iğne ve hap mı kullanıyor burada bi ben mi kullanmıyorum,ben de çok yoruluyorum evde 3 buçuk yaşında kızım,okulda 39 öğrenci hep ayakta geçiyor Allah yardımcımız olsun
Bende kullanıyorum ama genetik test istedi doktorum benden çok azcik kahve leke gelmişti ondan dolayı,devam edip etmicegimize yada dozajini ona göre ayarlarız dedi, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Kizlar ya şu iki gündür sola yatınca kasigima iğne batiyo gibi oluyor düze dönüyorum geçiyor anlayamadım vallahi hep soluma yattım şimdiye kadar öyle birşey olmuyordu bu son günlerde böyle yaşayan varmı 12 haftaligiz

Kizlar ya şu iki gündür sola yatınca kasigima iğne batiyo gibi oluyor düze dönüyorum geçiyor anlayamadım vallahi hep soluma yattım şimdiye kadar öyle birşey olmuyordu bu son günlerde böyle yaşayan varmı 12 haftaligiz
11 haftalık dicektim

Ya canım benim çok mutlu oldum adına 💜 benim doktorum ben kendi oğlumda bile 16 da öğrendim dedi o yüzden söyleyeceğini pek sanmıyorum ya. Birde bizim bebisler bir iki gün geriden geliyor
Bugün doktorum dedi ki bebeği 12 hastalıkken elimize alsak bile cinsiyetini anlayamayız 😊 kan testi hariç 16 haftadan önce sadece tahmin yürüyebiliriz dedi o da atmasyon olur edasında söyledi

Günaydın ,Kızlar bu pıhtılaşma testleri devlette yapılıyor mu isteğimizle yaparlar mı
Evet yapılıyor eğitim araştırma Hastanesi'nde infertilite bölümünden randevu alıp gitmiştim yaptılar. Sadece şuan hatırlamıyorum ama bir iki test 3 aya çıkar demişti Dr onları özel de yaptırdım gidip öğrenebilirsiniz.

Kızlar bu kadar erken nasıl cinsiyet tahmini yapıyor ki doktorlar
Erkek bebek daha önce belli eder dedi doktorum. Doktorun ultrason cihazı da iyiyse doktor da bu konuda tecrübeliyse belli oluyor net değilse net olmadığını ne zaman net olacağını şu zaman gel görelim diyen doktorlar da var tabiki. Bizim doktorumuz 10 gün önce tahmini ön görüsünü söyledi 10 gün sonra gelin netleşir dedi bugün de netleşmiş oldu. Zaten hemen 5 dk baktı hop cinsiyet bu demiyor emin olana kadar bakılıyor benim 2 kontrolümde de 25 dk sürdü. Direk fetal DNA testi yaptırıp oradan da test sonucunda cinsiyeti direk öğrenenler de var tabiki 10. Hafta da bile belli oluyor fetal DNA ile cinsiyet.

herkese selam gününüz güzel geçsin inşAllahhh :anneadayı: :KK200:
9+5 günlüğüz kollarımız bacaklarımız çıkmış yerimizde durmuyoruz zıp zıp 😂
3 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta siz ne düşünüyorsunuz?
Ben yaptırmadım canım ne gelirse Rabbimden

Canım kontrol nasıl geçti? Cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun 🌸
İkizlerin biri karnımda gerilemiş 8 haftaya kadar kalbi durmuş ama diğeri gayet sağlıklı. Çift yumurta olduğu için kese kendi jendine kaybolacakmis haftaya tekrar kontrolüm var. Kusmaktan asla birşey yiyemedim bugün ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok yoruluyorum artık

İkizlerin biri karnımda gerilemiş 8 haftaya kadar kalbi durmuş ama diğeri gayet sağlıklı. Çift yumurta olduğu için kese kendi jendine kaybolacakmis haftaya tekrar kontrolüm var. Kusmaktan asla birşey yiyemedim bugün ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok yoruluyorum artık
Çook geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah herkes için hepimiz için🙏🏻🙏🏻 bir bebişin hala seninle bak annesiyle beraber maşallah ona 🥰🥰🧿 evet kendi kendine kayboluyormuş öyle bir durumda hiç endişe etmeyin Allahın izniyle sorunsuz geçer süreç 🙏🏻 elbet o kusmalar geçecek ama işte ne zaman.. kişiye göre değişiyor insan bir şey de diyemiyor inşallah çabucak geçer benim 13. Haftaya girdiğim an kesildi vitaminler değişti belki de o mu etkiledi bilmiyorum ama insan rahatlıyor tabi

Çok geçmiş olsun canım , bozma moralini lütfen inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına 🙏🏻🧿

Çok geçmiş olsun, inşallah diğer bebeğinizi sağlıkla sıhhatle sorunsuz bir şekilde kucaklayacaksınız 🌸🙏🏻

Çook geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah herkes için hepimiz için🙏🏻🙏🏻 bir bebişin hala seninle bak annesiyle beraber maşallah ona 🥰🥰🧿 evet kendi kendine kayboluyormuş öyle bir durumda hiç endişe etmeyin Allahın izniyle sorunsuz geçer süreç 🙏🏻 elbet o kusmalar geçecek ama işte ne zaman.. kişiye göre değişiyor insan bir şey de diyemiyor inşallah çabucak geçer benim 13. Haftaya girdiğim an kesildi vitaminler değişti belki de o mu etkiledi bilmiyorum ama insan rahatlıyor tabi
Kesinlikle bir meleğim benimle beraber 😍 çok üzüldüm ama kendimi çok yipratarak diğer melegimi başlayamam onun için ayaktayım. Benim tek korkum diğerine zarar verip vermemesiydi doktorum rahat olmamı söyledi. Vitamin olarak decavit ve ferruma başladım ben ama decavit daha kötü yaptı beni hem ağız tadımı değiştirdi hem midemi bulandirdi o yüzden ona ara verdik. 12+5 haftalik olduk şuan 🤍

Kızlar merhaba bayadır yokum mide bulantılarımla cebelleşiyorum prilam diye bi ilaç içiyordum geçirmedi geçmiyor hatta arttı 10 haftalık olduk doktorum zofer diye bi ilaç yazdı ama kanser hastaları kullanıyormuş aklım bulandı kullanan var mı zoferi?

Back