2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

12+2 deyiz bugün acaba yarın cinsiyet gösterir mi bebislerim karnımın alt kısmında minicik bir hareket hissettim ama değildir demi çok erken
Merhaba canım dün kontrole gittim 12 haftalık benim ikizler ultrasonda 12+3 12+4 çıktılar doktor ikisininde cinsiyetini söyledi hiç beklemiyordum sennkide gösterir büyük ihtimalle

Günaydın ,Kızlar bu pıhtılaşma testleri devlette yapılıyor mu isteğimizle yaparlar mı
Günaydın canım araştıma ya da şehir hastanesinde yapılıyor devlet hastanesine gittiğimde yapmadıklarını söylemişlerdi bende Süleyman Yalçın şehir hastanesinde yaptırmıştım genetik bölümünde 1 aya yakın sürede çıkmıştı sonucu

Merhaba canım dün kontrole gittim 12 haftalık benim ikizler ultrasonda 12+3 12+4 çıktılar doktor ikisininde cinsiyetini söyledi hiç beklemiyordum sennkide gösterir büyük ihtimalle
Ya canım benim çok mutlu oldum adına benim doktorum ben kendi oğlumda bile 16 da öğrendim dedi o yüzden söyleyeceğini pek sanmıyorum ya. Birde bizim bebisler bir iki gün geriden geliyor

Sağol canım araştırmadan isteyeyim bakayım,
Bir tanıdık 19. Haftada düşük yaptı kanda pıhtılaşma çıkmış böyle şeyler duyunca tedirgin oluyor insan

Bir tanıdık 19. Haftada düşük yaptı kanda pıhtılaşma çıkmış böyle şeyler duyunca tedirgin oluyor insan
Kan sulandırıcı iğne ya da coraspirin kullanmıyor musunuz

herkese selam gününüz güzel geçsin inşAllahhh
9+5 günlüğüz kollarımız bacaklarımız çıkmış yerimizde durmuyoruz zıp zıp
3 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta siz ne düşünüyorsunuz?

Ya canım benim çok mutlu oldum adına benim doktorum ben kendi oğlumda bile 16 da öğrendim dedi o yüzden söyleyeceğini pek sanmıyorum ya. Birde bizim bebisler bir iki gün geriden geliyor
Sağolasın canım erkek olunca da görüyorlar hemen ama nasip inşallah doktor söyler seninkileride hemşire arkadaşım var ultrasonda önden gidiyorsa erkek geriden geliyorsa kız diye söyledi ama ihtimal işte hayırlısı olsun sağlıcakla ilerlesinler inşallah

Kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorsundur zaten kötü düşünme sakın ama yaptır yine de duruma göre doğumdan sonra da kullanılabiliyor çünkü

Ben ikili test yaptıracağım doktorum nipt testinden bahsetmedi ikili yapacağız dedi direk. Bazı doktorlar nipt de ısrarcı olabiliyor bazıları kişiye bırakıyor ister yapsın ister ikili yaptırın diye ama benim tüp bebek doktorum ikili dedi ikiz olmasına rağmen hayırlısı olsun

bana nipt testinden hiç bahsetmedi dediğin gibi
direk 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi

bana nipt testinden hiç bahsetmedi dediğin gibi
direk 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi
Belki Nipt gerek görmedi ya da şöyle de yapabiliyorlar ikili de sorun çıkarsa nipt yaptırın diyen doktor da oluyor belki öyle olabilir

Kızlar ev işlerinizi yapabiliyor musunuz ? Bn aşırı yoruluyorum sürekli nefes nefeseyim yemek bile yapamadığım oluyor kokusu midemi bulandırdığı ya da ayakta kalınca uçyorulduğum için en dağılıncada ruhum daralıyor resmen eşim sağolsun yardım çok ediypr ama olmuyor genede

Canım ben hala ev işi yapamıyorum hem eşim bu konuda takıntılı hem de doktorum. Doktorum işe bile gitmeme izin vermiyor 3 aydır sürekli rapor veriyor işe gideceğim diyorum asla diyor. Ben ev işi yapmaya o yüzden cesaret edemiyorum doktor izin verse en azından rahat rahat yapardım ama annem ve eşim hallediyor evi yemeği her şeyi sağolsunlar. Sende çok yorulduğunda nefes nefese kaldığında o an otur bi dinlen sonra devam et dinlene dinlene yap nefesini düzenli alıp ver nefes darlığı için evi havalandır ya da camdan biraz hava al o an

Ben ev işini bırak yemek bile yapamıyorum, eşim sağolsun her şeye o yetişmeye çalışıyor ama zor tabi ki. Hijyen standartlarım epey düştü benim bu süreçte, zaten evde iki kedi bir köpek var normal bir günün akşamına bile sirk gibi oluyor toplasak etsek de çok takılmamaya çalışıyorum o yüzden

Valla ben herşeyi yapıyorum canım yemek de temizlik de dışarı da çıkıyorum çok yürürsem yada yorulursam hafif ağrım oluyor o kadar,yani önceden napiyosam aynı devam ediyorum sadece ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum bide bazı yediklerime,Allah'a emanet miniklerimiz

Kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorsundur zaten kötü düşünme sakın ama yaptır yine de duruma göre doğumdan sonra da kullanılabiliyor çünkü
Bana sadece coraspirin vermişlerdi onu da kahve leke olunca bıraktık canım durduk yere iğne vermiyorlar diye biliyorum ama bi bakıtacağım

Herkes iğne ve hap mı kullanıyor burada bi ben mi kullanmıyorum,ben de çok yoruluyorum evde 3 buçuk yaşında kızım,okulda 39 öğrenci hep ayakta geçiyor Allah yardımcımız olsun

Herkes iğne ve hap mı kullanıyor burada bi ben mi kullanmıyorum,ben de çok yoruluyorum evde 3 buçuk yaşında kızım,okulda 39 öğrenci hep ayakta geçiyor Allah yardımcımız olsun
İsterseniz doktorunuza bi danışın daha önce bir kayıp öykünüz varsa ya da genetik tahlilde ya da kan testidinde pıhtı sorunu çıkınca da veriliyor. Benim doğal gebelik kaybım bu nedenle olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum kanama olduğu zamanlar kesmişti ama sonra hep hap hem iğneye kanama bitince devam ettirdi kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım genetik olarak punto sorunum çıkmadı ama yine de kullanıyorum her ihtimale karşı belki siz de test isteyin uygunsa kullanın diyebilir doktorunuz sizin için daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…