• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

12. Haftaya girdiğimde benim bulantılarım geçti neredeyse 1 haftadır kusmadım günün her dakikası öğürmüyorum ilk defa et yiyebildim ya da akşamları artık oturup 1 tabak yemeği yiyebiliyorum ama midemi çok doldurunca yine öğürme geliyor o yüzden midemi çok doldurmuyorum
Yarın bende 12ye giriyorum umarım bende sizin gibi olurum. Sabah kahvaltısını çok güzel yiyebiliyorum yumurta oeynir domates bunlarla besleniyorum ama iş yemeğe gelince bogurmeler başlıyor Rabbim hepimize kolaylık versin. Amin.

Doktorum bugün tekrarlamamı istemişti dün 16.8 olan değer bugün 17.40 artış yok gibi bir şey. Çok umutlanmadan pazartesi testi tekrarlayalım dedi ama gerek var mı artık bilemedim.

Doktorum bugün tekrarlamamı istemişti dün 16.8 olan değer bugün 17.40 artış yok gibi bir şey. Çok umutlanmadan pazartesi testi tekrarlayalım dedi ama gerek var mı artık bilemedim.
Peki neden böyleymiş canım söyledi mi? Sonuçta nedense artmaya devam ediyor az da olsa onu anlayamadım ben. Dr tekrarla dediyse ptesi tabi tekrarlayın 🙏🏻

Peki neden böyleymiş canım söyledi mi? Sonuçta nedense artmaya devam ediyor az da olsa onu anlayamadım ben. Dr tekrarla dediyse ptesi tabi tekrarlayın 🙏🏻
Söylemedi canım. Sadece çok umutlu değil, umutlanmayalım ama pazartesi tekrarlayalım dedi. Artış çok çok az. Bugün 25-30 arası bir değer görsek daha bir umutlu olabilirdik. Tahminim minik de olsa artış var ama artamayan bir artış gibi. Artamadığı için düşecektir.

Benim 77 ile başladı ama ilk 3 değer %60 oranında artmadı sonrakiler düzeldi şükür 🙏 77-106-160-sonra 509-1240 gibi ilerledi

Söylemedi canım. Sadece çok umutlu değil, umutlanmayalım ama pazartesi tekrarlayalım dedi. Artış çok çok az. Bugün 25-30 arası bir değer görsek daha bir umutlu olabilirdik. Tahminim minik de olsa artış var ama artamayan bir artış gibi. Artamadığı için düşecektir.
Mesela eses10 da ilk üç değer artışı iyi olmamış ama şuan sağlıkla devam ediyor böyle tablolar olabiliyor yine de ptesi Verin inşallah çok güzel olsun sonu 🙏🏻 zaten 1 gün arayla 2 kat artış beklemesi saçma dr dün 16 gelip bugün 1 günde 2 kat artması gidip 32 görülemesi çok çok nadirdir bence belki 20 küsürler görülebilirdi tabi 2 günde min yüzde 60 artış bilimselse günlük artış yüzde 30 beklenebilir o da zaten sizin değeriniz için 20-21 e denk gelirdi. Sonu hayır olsun inşallah 🙏🏻

Pazartesi bidaha yaptır bence beta herkeste aynı değerlerde yükselmiyor B Buddy x da dediği gibi bir günde 30 Lara çıkmaz zaten.hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seninde burdan döner benim gibi 🙏🙏🌸

Mesela eses10 da ilk üç değer artışı iyi olmamış ama şuan sağlıkla devam ediyor böyle tablolar olabiliyor yine de ptesi Verin inşallah çok güzel olsun sonu 🙏🏻 zaten 1 gün arayla 2 kat artış beklemesi saçma dr dün 16 gelip bugün 1 günde 2 kat artması gidip 32 görülemesi çok çok nadirdir bence belki 20 küsürler görülebilirdi tabi 2 günde min yüzde 60 artış bilimselse günlük artış yüzde 30 beklenebilir o da zaten sizin değeriniz için 20-21 e denk gelirdi. Sonu hayır olsun inşallah 🙏🏻
Biraz daha yüksek başlamış olsaydım biraz umudum olurdu ama o kadar düşük başladı ki ve bugün 20-25i göremeyince de emin oldum gibi artık. Pazartesi testimi vereceğim yine tabiki ama inanın hevesim kalmadı. Hayırlısı. Bir taraftan bu kadar ufak bir değerle başladıysa acaba zayıf bir embriyo mu diye de düşünmüyor değilim. Sonradan daha kötü senaryolar yaşamaktansa baştan olmaması belki de daha hayırlıdır.

Pazartesi bidaha yaptır bence beta herkeste aynı değerlerde yükselmiyor B Buddy x da dediği gibi bir günde 30 Lara çıkmaz zaten.hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seninde burdan döner benim gibi 🙏🙏🌸
İlk başta 50 ve üzerini göremeyince de keyfim kaçmıştı açıkçası. Allah’tan hayırlısı. Siz 77 gibi güzel bir değerle başlamışsınız. Güçlü bir embriyo ve vazgeçmemiş. Maşallah🧿 Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. Benim çok çok düşük başladığı için insanın umudu kırılıyor maalesef. Bence doktorum da artış beklediğinden değil düşüşü görüp emin olmak istiyor zannederim.

İlk başta 50 ve üzerini göremeyince de keyfim kaçmıştı açıkçası. Allah’tan hayırlısı. Siz 77 gibi güzel bir değerle başlamışsınız. Güçlü bir embriyo ve vazgeçmemiş. Maşallah🧿 Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. Benim çok çok düşük başladığı için insanın umudu kırılıyor maalesef. Bence doktorum da artış beklediğinden değil düşüşü görüp emin olmak istiyor zannederim.
Kaçıncı gün embriyosuydu bu transfer olduğunuz ve kalitesi neydi

Kaçıncı gün embriyosuydu bu transfer olduğunuz ve kalitesi neydi
4. gün embriyosu çift transfer olmuştum. Embriyoloğumuz grade 1 compact olarak tanımlamıştı. Anlayacağımız dilden ise, 1. kalite olduğunu, artık hücre sayısının sayılamayacak durumda olduğunu belirtmişti. Ertesi gün bayramın ilk günü olması sebebiyle 5. günü beklemeden dondurulmuştu. Geriye maalesef embriyomuz da kalmadı😔

4. gün embriyosu çift transfer olmuştum. Embriyoloğumuz grade 1 compact olarak tanımlamıştı. Anlayacağımız dilden ise, 1. kalite olduğunu, artık hücre sayısının sayılamayacak durumda olduğunu belirtmişti. Ertesi gün bayramın ilk günü olması sebebiyle 5. günü beklemeden dondurulmuştu. Geriye maalesef embriyomuz da kalmadı😔
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte yeniden sağlıkla nasip olsun 🙏🏻

Hiç umudunu kaybetme nolur o kadar kişi var ki deniyor olmuyor bi bakmışsın doğal yoldan oluyor ya da bi sonraki tramsferde oluyor. Emin ol olacak, elbet. Daha çok şansın var ve bir ışık elbet doğar üzülme. Hayırlı evladın olsun inşallah 🤲

Kizlar 4 eylulde lucrin depot oldum 1 aylik olandan onun haricinde cyclo progynova iciyordum reglimin 3.Gununden itibaren iki gun oldu biteli ne zaman regl olurum tahmini bilgisi olan varmi ona gore transfer hazirliklarim baslicak heyecanliyim

Kizlar 4 eylulde lucrin depot oldum 1 aylik olandan onun haricinde cyclo progynova iciyordum reglimin 3.Gununden itibaren iki gun oldu biteli ne zaman regl olurum tahmini bilgisi olan varmi ona gore transfer hazirliklarim baslicak heyecanliyim
Kizlarrr bilgisi olan yokmu😑

Kizlarrr bilgisi olan yokmu😑
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama transfer regl başladıktan itibaren 20 ve 22inci günler arasında yapılıyor, şu an heyecanlısınız muhtemelen anlıyorum ama hazırlık yapmanıza gerek yok. Kendinizi de şu gün adet olmam gerekiyor diye strese veya beklentiye sokmayın, gerçekten stres kadınların baş düşmanı. Süreç şöyle ilerlemişti bende: Adet başlangıcımla günde 3 adet estrofem kullanmaya başlamıştım, kontrol gününden itibaren de (15. gün) diğer ilaçlar eklenmişti. 20. gün transfer günümdü. Sonrası işte bekleyiş, pozitif, kese, kalp atışı falan böyle gidiyor. Allah gönlünüze göre versin <3

Arkadaşlar maalesef devam etmedi. Değerim 7.6’ya düştü. Kimyasal 😔 Kısmet değilmiş.
😔 bir umut iyi haberlerinizi bekliyordum ben, testlerden beridir takip ediyorum çok üzüldüm. Sizi hiç tanımıyorum ama kocaman kucaklıyorum, zor biliyorum ama bu günler de geçecek. Allah en kısa zamanda size hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin inşallah, tüm dualarım sizinle 🙏🏻🌸

😔 bir umut iyi haberlerinizi bekliyordum ben, testlerden beridir takip ediyorum çok üzüldüm. Sizi hiç tanımıyorum ama kocaman kucaklıyorum, zor biliyorum ama bu günler de geçecek. Allah en kısa zamanda size hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin inşallah, tüm dualarım sizinle 🙏🏻🌸
Çok teşekkür ederim🙏🏻💐 Msjınızdaki sıcaklığı ve enerjisi hissettim, inanın. Allah sizin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün💞

Back