- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
Anladım canım bende hiç test yaptırmıcam ama doktor o şekilde söylemişti ikiz olduğu için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alalımBenim tüp benek doktorum da ikili tarama yapacağız dedi zaten her türlü detaylı ultrason en neti benim yengem de mesela doğal yolla ikizi oldu nipt yaptırmadı ikili yaptırdı detaylı ultrason en güzeli dedi. Nipt testinde ikizlerde birinde Allah korusun bir sorun varsa hangisinde olduğunu bilemiyorsun birinden değil hiçbirinden vazgeçmeyeceğim için detaylı ultrason bana da mantıklı geldi ama tüp bebek doktoruma söylediğimde direk ikili yapacağız dedi 12. Hafta da burun ve ense şuan normal dedi 2 hafta sonra net bakarız ikili de yaparız dedi başka da bir şey demedi gerçi dediğim gibi bana fark etmiyor hangisini yaptırdığım ama buradaki ikiz anneleri hangi yoku izliyor merak ettim
Haftaya kontrolüm canım. Haftaya ense kalınlığına bakılacak. Muhtemelen haftaya gittiğimde extra da ikili tarama için konuşur benimleCanım sen doktorunla konuştun mı fetal DNA yaptıracak mısın şu nipt testi dedikleri yoksa ikili test mi yaptıracaksın bana doktorum nipt demedi ikili yapıcaz dedi
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah6. günden selamlarBugün biraz daha umutlu ve sevinçliyim. İdrar testinde çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Fotoğrafını çektim ama gözümle gördüğümü maalesef fotoğraf yakalayamıyor. Ama bu sefer orada bir çizgi olduğuna çok eminim Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İlerlediğini ve koyulaştığını da görelim inşallah
AA neden öyle çok sacmaMerhaba canım cumartesi doktora gittiğimde ikiz gebeliklerde ikili üçlü dörtlü testler bakılmıyor isterseniz genetik test yaptırabilirsiniz dedi
Çok teşekkür ederimAyy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayy ben bugün yaptırdım 1 haftaya sonuç çıkacak inşallahCanım sen doktorunla konuştun mı fetal DNA yaptıracak mısın şu nipt testi dedikleri yoksa ikili test mi yaptıracaksın bana doktorum nipt demedi ikili yapıcaz dedi
Aa süper nipt mi yaptırdınızAyy ben bugün yaptırdım 1 haftaya sonuç çıkacak inşallah
Evet canımAa süper nipt mi yaptırdınız
İkiz olduğu için bakılmıyor dedi canımAA neden öyle çok sacma
Maşallah gayet görünüyor yakınlaştırmaya gerek bile duymadım çok sevindim sizin adınıza inanın kiMerhaba 7. günden selamlarErken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 3296713 Eki Görüntüle 3296714 Eki Görüntüle 3296715
Çok teşekkür ederimMaşallah gayet görünüyor yakınlaştırmaya gerek bile duymadım çok sevindim sizin adınıza inanın ki
Hayırlı olsun gayet güzel bi hayalet çizgi inşallah belirginleşir bence yarın çıkar kan testinizdeÇok teşekkür ederimAslında çıplak gözle daha net. İnşallah devamlılığı olsun ve yüzümüzü güldürsün. Cuma günü kan testiyle güzel bir değer görelim inşallah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun gayet güzel bi hayalet çizgi inşallah belirginleşir bence yarın çıkar kan testinizde
Canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba 7. günden selamlarErken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 3296713 Eki Görüntüle 3296714 Eki Görüntüle 3296715
Çok teşekkür ederim. Bugün 8. gün, düne göre daha belirgin ama henüz tam net değil. Hayalet çizgi, silik çizgiye dönmüş. Ama testi beklerken henüz kontrol çizgisi belirmeden görmeye başladım bu sefer. Sevindirici. Umarım yarın daha da belirginleşir.Canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim 8. Hafta da başlamıştı canım doktora anlattığımda magnezyum başlattı 1 hafta sonra düzelmeye başladı çok şükür hala magnezyumu düzenli kullanıyorum bana çok iyi geldi ağrılarımı aldı uyuyamayacak duruma gelmiştim geceleri sürekli uykudan uyandırıyordu acısı ağırdı kramp gibi çekilme gibi çok rahatsız ediyorduKızlar iyi akşamlar sabah kalktığımdan beri iki baldırımda acı var,hani kramp girer sonra bi acısı olur ya onun gibi, iki ayağım da öyle ,böyle bişey yaşayan oldu mu acaba neden olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?