• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, sağlıkla ilerler. PGT yapılmış mıydı?
Amin Allah razı olsun.. yok ilk gebeliğimde bebekte bir sorun yoktu bunda kürtajda genetik bakılsın dendi kalbi duran bebekte bide anneyle babaya dediler

Kızlar ben artık dayanamadım bugün yine doktora gittim çok şükür bir sorun yok ama yine kanama alanı oluşmuş şuan aktif bir kanamam yok ama içeride kanama alanı var yine dinlenme moduna geçtim inşallah geçer
Alan ne kadarmış ölçtü mü? Benim kanama alanım 3.9mm olmuş, doktor çok önemsiz artık bebek de büyüdüğü için ciddiye alınacak bir tehlike değil dedi

Bende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Canım benim geçmiş olsun 💜 inşallah bir sonraki sefer sağlıcakla rahat rahat alırsın kucağına bebeğini

Alan ne kadarmış ölçtü mü? Benim kanama alanım 3.9mm olmuş, doktor çok önemsiz artık bebek de büyüdüğü için ciddiye alınacak bir tehlike değil dedi
Ölçmedi canım bebekleri etkilemez dedi sadece gerçi o doktora çok bi güvenim yok o da tüp bebek doktorum gibi bol bol su içmen yeterli dinlen dedi sadece geçer dedi 1 eylülde kendi tüp bebek doktoruma randevum var inşallah o zamana küçülür benimde. Senin önemsiz olmasına sevindim en azından için rahatlamıştır, doğru bebek de büyüdü artık bir de bebeği etkileyecek yerde değil demek ki çok şükür 🙏🏻

Erkek kaynaklı sorunlarda kalp durması çok oluyor diye biliyorum benim bir önceki doğal gebelikti sekizinci haftada kalbi durdu. Bu haftalar bir an önce bitsin istiyorum. Erkek kaynaklı tüp bebek yaptıran var mı başka acaba

Erkek kaynaklı sorunlarda kalp durması çok oluyor diye biliyorum benim bir önceki doğal gebelikti sekizinci haftada kalbi durdu. Bu haftalar bir an önce bitsin istiyorum. Erkek kaynaklı tüp bebek yaptıran var mı başka acaba
eşim azosperm benim. 9. haftamdayım haftaya kontrolüm var ne yalan söyleyeyim hep bir endişe var içimde.

Merhaba, benim eşimde de morfoloji düşüktü ve hız düşüklüğü vardı. 8.haftada kürtaj oldum ilk denememde

Bende de var 12. haftaya kadar bu devam eder gibi umarım çok sağlıklı ilerler herkesin
Kalp durması 12. Haftadan sonra da olabiliyor benim 16. Haftada durdu bu endişe hep devam der mutlu bir dönem geçiremezsiniz bu olumsuz düşünceleri düşünmeden şuanki anın keyfini çıkarıp pozitif düşünmek daha sağlıklı olur. 🙏🏻💐

Hanımlar benimde bugün kanamam oldu, acaba ne kadardi kanaması olanlarin, avuç içi kadar kirmizi pembe geldi pıhtı yoktu hic, proluton vuruldum dinleniyorum ama ilk kez oldu yarın kalp atışına gidecektim, umarım iyidir hala 🙏

Hanımlar benimde bugün kanamam oldu, acaba ne kadardi kanaması olanlarin, avuç içi kadar kirmizi pembe geldi pıhtı yoktu hic, proluton vuruldum dinleniyorum ama ilk kez oldu yarın kalp atışına gidecektim, umarım iyidir hala 🙏
Canım sakin ol her şey yolundadır Allahın izniyle🙏🏻 benimde tam 6+0 da lekelenme geldi şansa doktora gittiğimde kalp atışını da erken duymuş oldum 3 gün sürdü evde yattım geçti. 1 hafta sonra yine oldu bu sefer ped dolduracak gibi ve kırmızı açık pembe karışık renk geliyordu sancılarımda başlamıştı 1 gece hastanede kaldım bir daha hiç gelmedi çok şükür bol su iç yat dinlen yarın doktorun kontrol edip seni bilgilendirir 🙏🏻🌸

Canım sakin ol her şey yolundadır Allahın izniyle🙏🏻 benimde tam 6+0 da lekelenme geldi şansa doktora gittiğimde kalp atışını da erken duymuş oldum 3 gün sürdü evde yattım geçti. 1 hafta sonra yine oldu bu sefer ped dolduracak gibi ve kırmızı açık pembe karışık renk geliyordu sancılarımda başlamıştı 1 gece hastanede kaldım bir daha hiç gelmedi çok şükür bol su iç yat dinlen yarın doktorun kontrol edip seni bilgilendirir 🙏🏻🌸
Sağolasın canim,inşallah yarın güzel haberler alırım Dr dan. Neden oluyor bu kanamalar acaba canım,sanırım 7+ haftadayim. İnşallah sağlıkla devam ederiz hepimiz

Korkma canım , bende ilk olduğunda iki gün oldu kahverengi idi her peçeteye geldi az az. Sonra ki direk pembe oldu o iki gün sürdü. Ve peçeye direk pembe geldi .Sonraki de bir gün sürdü kahverengi olarak. Ama her seferinde doktora söyledim. Sadece ilkinde Proluton vuruldu. Sonrakilere gerek yok dedi kanama Alanı yoktu. Şuan 7+0 oldum. Hepsi bir hafta içinde oldu 6.haftada. Bol su iç yat dinlen ama doktor bana yat demedi. Ben dinlendim.

Canım benim de pantolonumu lekeleyecek kadar yoğun gelmişti bir anda. Geçti çok şükür 🙏🏻🧿 lavabo dışında kalkma ayağa ve çok su iç

Şimdi dikkat ettim benim de tam 6+0'da olmuş kanama 24 saat yoğun geldi ama lekelenmeler 15 gün sürdü

Back