Karından mı duyuldu canımKızlar bugün şükür kalp atışını da duyduk bebişin 6+1 de duymuş oldukdoktorum estrofemi direk bırakıyorsun dedi progestan fitil ve oksapara devam dedi
Geçmiş olsun, içini ferah tutKızlar ben artık dayanamadım bugün yine doktora gittim çok şükür bir sorun yok ama yine kanama alanı oluşmuş şuan aktif bir kanamam yok ama içeride kanama alanı var yine dinlenme moduna geçtim inşallah geçer
Her şeyde vardır bir hayır canım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik geçir inşallah geçmiş olsunBende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Amin Allah razı olsun canım benim sağselamet kaygısızca hiç tedirginlik olmadan kavus sendeHer şeyde vardır bir hayır canım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik geçir inşallah geçmiş olsun
Prilam fayda etmedi onzyd diye Bi ilaç yazdı dr. O da fayda etmedi ah kusmasam... serum o gece rahatlatıyor sabaha aynıyım Allah yardımcımız olsun vücudum yorgun...Benim 9. Haftaya girince bulantılarım azaldı canım daha hiç kusmadım ama kusarmışcasına öğürmelerim var yani kussam daha az kötü bir görüntü oluşurduserum bana iyi gelmişti içinde metpamid koyuyorlardı. Prilam içen çok gördüm iyi gelenler ben hiç kullanmadım onu. İnşallah seninde en yakın zamanda hafifler
Allah tekrar nasip etsin inşallah canım üzüldüm ,beta hcg düzenli artmış mıydı kanaman falan olmadan mı kalbi durmuşBende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Hersey cok yolundaydıAllah tekrar nasip etsin inşallah canım üzüldüm ,beta hcg düzenli artmış mıydı kanaman falan olmadan mı kalbi durmuş
Çok üzüldüm, sabırlar dilerim. Vardır bunda da bir hayır, inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla sonuçlanacak güzel haberler alırsın.Bende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Allah razı olsun böyle dualar alabilmek en ihtiyacımız olan Rabbim kimseye aratmasınÇok üzüldüm, sabırlar dilerim. Vardır bunda da bir hayır, inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla sonuçlanacak güzel haberler alırsın.
Bazen ne yaparsak yapalım olmuyor canım rabbim inş tez zamanda yeniden nasip etsin,inşallah gönlünü ferahlatsınHersey cok yolundaydı
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen su iç pekmez tüket Rabbim sağ sağlim kucağını doldursunKızlar ben artık dayanamadım bugün yine doktora gittim çok şükür bir sorun yok ama yine kanama alanı oluşmuş şuan aktif bir kanamam yok ama içeride kanama alanı var yine dinlenme moduna geçtim inşallah geçer
Canım çok geçmiş olsun rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar mucizen seninle olsun inşallahBende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Aynen öyle cok haklısınız.. Rabbimin takdiri amin Allah razı olsunBazen ne yaparsak yapalım olmuyor canım rabbim inş tez zamanda yeniden nasip etsin,inşallah gönlünü ferahlatsın
Yok alttan baktı doktorKarından mı duyuldu canım
Amin teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar mucizen seninle olsun inşallahbelirtilerin kaybolmusmuydu peki son üç dört gün de
Çok sağol canım Aminn inşallah Allahın izniyle herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah tek duamCanım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen su iç pekmez tüket Rabbim sağ sağlim kucağını doldursun
Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, sağlıkla ilerler. PGT yapılmış mıydı?Bende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?