2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Geçmiş olsun, içini ferah tut

Her şeyde vardır bir hayır canım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik geçir inşallah geçmiş olsun

Prilam fayda etmedi onzyd diye Bi ilaç yazdı dr. O da fayda etmedi ah kusmasam... serum o gece rahatlatıyor sabaha aynıyım Allah yardımcımız olsun vücudum yorgun...

Merhabalar 29 Temmuz 5.gün iki embriyo transfer oldum çok şükür pozitif sonuç aldım kese kontrolü için gittiğimizde iki kese görüldü biri 11mm diğeri 6,5 mm yani bir kese diğerine göre daha küçük yolk saçları gördüm dedi ama kalp atışı için Ağustos 25 için gel dedi.. sorum şu küçük olan kese büyük olana yetişir mi arada ki fark kapanır mı bu durumu yaşayanlar var mı aranız da ?

Allah tekrar nasip etsin inşallah canım üzüldüm ,beta hcg düzenli artmış mıydı kanaman falan olmadan mı kalbi durmuş

ilk defa tüp bebeğe başlayacaklar ya da bir özel hastanede ilk defa başlayacak olan arkadaşlar instagramda cider derneğini araştırın sorun ben şimdi kayseri acıbadem mustafa taşa başlayacağım orada ilk tedavim olacak cüzi bir miktarda olsa indirim yapılacak bazı yerlerde indirim alıyorlar sizlere bildirmek istedim bu benim 5. tüp bebeğim çok paralar harcadık sizler de ...

Çok üzüldüm, sabırlar dilerim. Vardır bunda da bir hayır, inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla sonuçlanacak güzel haberler alırsın.

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen su iç pekmez tüket Rabbim sağ sağlim kucağını doldursun

Canım çok geçmiş olsun rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar mucizen seninle olsun inşallah belirtilerin kaybolmusmuydu peki son üç dört gün de

Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, sağlıkla ilerler. PGT yapılmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…