Aminnn canım beniiminşallah bir tur ağladım ama geçti
Lucrin iğne var kuzum 2 doz yapılacağım eylülde galibaAmin canım benim inşaAllah afiyetle amin. Ne zaman transfer
İnşallah canım inşAllah sonu sizin gibi pozitif olsunBenim 4 embriyo olunca daha fazla toplamaya gerek duymadılar canım dr hit'te. İnşallah tutar ben olsam senin gibi ben de hemen transfer olurdum
Aminn kuşum dualarınızda unutmayınnnBenim 5bc idi şükür tuttu iki tane birden olur inşallah senin en doğru karar kendin için en iyi olanı seçmişsindir hayırlısıyla güzel sonuçları alırız
Canım selam hatırlarsan bende bunu kafama çok takmıştım hatta sen bana destek olmuştunKızlar 8. Haftaya girdiğimden beri göğüslerim hala damarları uçları da koyu ama bastırınca artık acımıyor sadece çok uzun saatler sütyen takıp çıkarınca sızlıyor 2 gün önce kontroldeydim her şey yolunda onu kafaya takmıyorum artık göğüsüm belirtisi gidince korkmuyorum ama böyle olması normal mi? İnternette 7. Haftadan sonra böyle olmadı normalmış bazılarının yumuşarmış hatta
Lucrin iğne var kuzum 2 doz yapılacağım eylülde galiba
İnşallah canım inşAllah sonu sizin gibi pozitif olsun
Aminn kuşum dualarınızda unutmayınnn
Hızlıca gecer zaman inşaAllahLucrin iğne var kuzum 2 doz yapılacağım eylülde galiba
İnşallah canım inşAllah sonu sizin gibi pozitif olsun
Aminn kuşum dualarınızda unutmayınnn
Canım benim herkesin farklı olur niye bunları düşünüyosun ki bazısının prolaktini yüksek olur çok acır. Benim ilk zamandan beri gidip geliyodu ağrısı ama dün gece acı olmaya başladı ben de ondan tedirgin oldum melela ama takmamaya çalışcam notmal hayatıma devam edicem. Benim öyle mide bulantım da olmadı çok azıcık mesela sizde de bulantı var . Bebeklerimiz iyidir 8. Haftadan sonra gitgide tehlike gidecek zatenKızlar 8. Haftaya girdiğimden beri göğüslerim hala damarları uçları da koyu ama bastırınca artık acımıyor sadece çok uzun saatler sütyen takıp çıkarınca sızlıyor 2 gün önce kontroldeydim her şey yolunda onu kafaya takmıyorum artık göğüsüm belirtisi gidince korkmuyorum ama böyle olması normal mi? İnternette 7. Haftadan sonra böyle olmadı normalmış bazılarının yumuşarmış hatta
Bazen endişeleniyorum neden böyle oluyor diye sağol canım başkasından duyunca cidden rahatlıyor insanCanım selam hatırlarsan bende bunu kafama çok takmıştım hatta sen bana destek olmuştungeçen kontrolümde sordum doktoruma ve bana gülerek dedi ki kendi kendini telaşa düşürme vücut hamileliğe alışmaya başladığında bazı hassasiyetlerin azalabilir bunlar çok normal dedi
Korkma canım stres zararlı olabiliyor bak arkadaşlarda da olmuş geçmiş gitmiş dinlen ve doktorun dediğini yap .ikiz biraz zorlayıcıdır kadın vücudu ikize göre değil o yüzden tepki veriyorlar. Alışacak ve sağlıkla gidecekKızlar yoğun kanama sonucu hastaneye yatisim kapıldı. İkizlerin kalp atışlarını duydum. Kanamam kahverengiye döndü. Dualarınıza talibim belimde hala sancilarim devam ediyor
Çok sağol kuzum rahatladım doğru salonda herkes de farklı seyrediyor prolaktin durumunuzdan kaynaklı olduğunu bilmiyordumCanım benim herkesin farklı olur niye bunları düşünüyosun ki bazısının prolaktini yüksek olur çok acır. Benim ilk zamandan beri gidip geliyodu ağrısı ama dün gece acı olmaya başladı ben de ondan tedirgin oldum melela ama takmamaya çalışcam notmal hayatıma devam edicem. Benim öyle mide bulantım da olmadı çok azıcık mesela sizde de bulantı var . Bebeklerimiz iyidir 8. Haftadan sonra gitgide tehlike gidecek zaten
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla ayrılırsınız hastaneden serumla ilaçla kanamayı durdururlar endişe etme canımKızlar yoğun kanama sonucu hastaneye yatisim kapıldı. İkizlerin kalp atışlarını duydum. Kanamam kahverengiye döndü. Dualarınıza talibim belimde hala sancilarim devam ediyor
Benim doktorum son adet tarihime göre hesapladı ona uyumlu gidiyor bebekler de şuanKızlar merhaba, tüp bebekte hamilelik nasıl hesaplanıyor? Kimi doktor son adet tarihine göre hesaplama yapmış. Ama internette embriyo transferini baz alan hatta 3. Gün -5. Gün transferini baz alan hesaplamalar var, bazı doktorların web sitelerinde
Kiminin 50kimin 250oluyoo gebelikte düşünme lütfen. Benim betahcg değerim düşük çıkmıştı mesela ama şükür sorun yokÇok sağol kuzum rahatladım doğru salonda herkes de farklı seyrediyor prolaktin durumunuzdan kaynaklı olduğunu bilmiyordum
Moral oluyorsunuz bana çok teşekkür ederim şuan kahverengi geliyor. Gece boyu kaç iğne yedim bilmiyorum ve koca bir serum. O korkuyla hastaneye gidip ikisinin de kalp atışını duyunca korku gözyaşlarım sevinç gozyaslarina döndüKorkma canım stres zararlı olabiliyor bak arkadaşlarda da olmuş geçmiş gitmiş dinlen ve doktorun dediğini yap .ikiz biraz zorlayıcıdır kadın vücudu ikize göre değil o yüzden tepki veriyorlar. Alışacak ve sağlıkla gidecek
Evet şuan kahverengiGeçmiş olsun inşallah sağlıkla ayrılırsınız hastaneden serumla ilaçla kanamayı durdururlar endişe etme canım
Sizin de ikizdi demiKiminin 50kimin 250oluyoo gebelikte düşünme lütfen. Benim betahcg değerim düşük çıkmıştı mesela ama şükür sorun yok
Evet canım maşallah senin de çok güzel sağlıkla ilerledi sonradan gebeliğin doğru diyorsun çok fazla bazen kafaya takıyoruz keşke hiç takmasakKiminin 50kimin 250oluyoo gebelikte düşünme lütfen. Benim betahcg değerim düşük çıkmıştı mesela ama şükür sorun yok
Benimde ikizlerde 2 kez oldu canım kahverengi geldiğinde sadece serum ilaç verdiler aynı gün hastaneden çıkmıştım ama 2. Kanama olarak gelince 24 saat hastane yatışı verdiler her serum aldığımda hemen geçti bir daha da gelmemişti çok şükür şeninde hemen geçer kanaman merak etme önemli olan doktorlar ağrı keskin geçmeyen sancı istemiyoruz demişti doktorum bir de bakıyorlar zaten içeride kanama alanı var mı yok mu diye. Benim 2. Kanamam da kanama alanı oluşmuştu 1 hafta evde yatış verdi sürekli yattım geçti çok şükür şeninde geçecek inşallahEvet şuan kahverengi
Çok şükür canım iyi olcakMoral oluyorsunuz bana çok teşekkür ederim şuan kahverengi geliyor. Gece boyu kaç iğne yedim bilmiyorum ve koca bir serum. O korkuyla hastaneye gidip ikisinin de kalp atışını duyunca korku gözyaşlarım sevinç gozyaslarina döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?