Çok geçmiş olsun, sadece aspirinle devam etsen nasıl olur acaba.Canım bende kan sulandırıcıyı 15 gündür kullanmıyorum kanama kesilmişti adlında 12 gündür kanama yoktu iyi ki kan sulandırıcya başlamamışım kanama kendiliğinden tekrarladı doktorun kan aldı testler yaptı pıhtılaşma sorunu çıkmadı ama ilk doğal gebeliğimi 16. Haftada kalbi durunca kullanmak beni rahatlatıyordu kafam bu konuda çok karışık doktor tedaviye başlarken kan sulandırıcıyı sende kesmeyiz demişti ama kanama olunca mecburen kesti bu bir sorun mu bilemiyorum benim için inşallah değildir
Bu süreçlerde birçok hamile yaşıyor bu durumu, sakin ol canım benim Allah'ın izni ile sıkıntısız atlatacaksın bu süreci. Kaçıncı haftandasın?Kizlar pazar günü kanamayla hastaneye gelmiştim yatış vermişlerdi bugün çıkış yaptım öğlen eve giderken tekrar kanamam başladı doktor tekrar yatırdı kanama alanı olusmus dediçok zor zamanlar korkuyorum artık dua edin olur mu
Bunları dedi bana canımPıhtılaşma testlerinin adı nedir, trombofili paneli midir?
Sağol canım 2 gün sonra kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma en azından içim rahat eder coraspirin zaten mg olarak da çok düşük ama bilmiyorum tabi doktor kullanma dediği için şuanlık kullanmıyorum çünkü kullanmadığım halde kanama alanı oluştuÇok geçmiş olsun, sadece aspirinle devam etsen nasıl olur acaba.
TeşekkürlerBunları dedi bana canım
Rica ederimmTeşekkürler
Gayet güzel iki katından fazla artmışMerhaba kızlar pazartesi ilk değerim 1231 idi . Bugün ikinci değerim 2861 çıktı. Sizce artış nasıl ?
süper, hayırlı olsun.Merhaba kızlar pazartesi ilk değerim 1231 idi . Bugün ikinci değerim 2861 çıktı. Sizce artış nasıl ?
ikiz olan arkadaşlar ikiz olabilir demişti. Onların ikinci değeri kaç acaba ?Gayet güzel iki katından fazla artmış
Benim doktorum baska şehirde olduğu için başka doktora çıkıp sonuçlarımı göndereceğim. Pazartesi gününe ilk kontrol randevumu aldım ama benim hiçbir belirtim yok kasık ağrılarım da yok oldu normal mi ki. Sizde belirtiler var mı. İnternetteki hesaplamalara göre 32 günlükKızlar bugün doktor kontrolüm vardı herşey yolundaymis şükürkan sulandiricilari bırakmıştım ya kan pıhtılaşması testleri istedi ona göre başlayıp baslamiyacagimiza karar vercekmis,trombofili paneli testleri diye,onun haricinde bir sürü test daha istedi bugün
Sağol canım 2 gün sonra kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma en azından içim rahat eder coraspirin zaten mg olarak da çok düşük ama bilmiyorum tabi doktor kullanma dediği için şuanlık kullanmıyorum çünkü kullanmadığım halde kanama alanı oluştu
Bu kanamalar sık oluyor galiba canım kaçıncı haftada başladı. Hamileliğimize bile sevinemiyoruz sürekli korku endişe varSağol canım 2 gün sonra kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma en azından içim rahat eder coraspirin zaten mg olarak da çok düşük ama bilmiyorum tabi doktor kullanma dediği için şuanlık kullanmıyorum çünkü kullanmadığım halde kanama alanı oluştu
Canım sen neredesin hangi ildeRica ederimm
Canım bende dün doktora gittim 15 gündür kullanmadığımı söyledim daha öncesinde düşüğüm olduğu için tekrar kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi banada kese içinde tutunma ve büyümesinde coraspinin faydası olduğunu söyledi ama daha içmedim içince kanamam olacakmış gibi geliyor bende puhtılaşmada var her doktorun düşüncesi Farklı olabiliyor maalesef sanada çok çok geçmiş olsun canım şu an iyisiniz dimi hepiniz eve geldiniz miCanım bende kan sulandırıcıyı 15 gündür kullanmıyorum kanama kesilmişti adlında 12 gündür kanama yoktu iyi ki kan sulandırıcya başlamamışım kanama kendiliğinden tekrarladı doktorun kan aldı testler yaptı pıhtılaşma sorunu çıkmadı ama ilk doğal gebeliğimi 16. Haftada kalbi durunca kullanmak beni rahatlatıyordu kafam bu konuda çok karışık doktor tedaviye başlarken kan sulandırıcıyı sende kesmeyiz demişti ama kanama olunca mecburen kesti bu bir sorun mu bilemiyorum benim için inşallah değildir
Evet canım çok şükür 2 bebek de haftasıyla uyumlu çıktı hatta bir bebiş 4 gün önce gidiyor tabi değişir ama şuanlık durumları iyi çok şükürCanım bende dün doktora gittim 15 gündür kullanmadığımı söyledim daha öncesinde düşüğüm olduğu için tekrar kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi banada kese içinde tutunma ve büyümesinde coraspinin faydası olduğunu söyledi ama daha içmedim içince kanamam olacakmış gibi geliyor bende puhtılaşmada var her doktorun düşüncesi Farklı olabiliyor maalesef sanada çok çok geçmiş olsun canım şu an iyisiniz dimi hepiniz eve geldiniz mi
Çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasınİlk 6+0 da lekelenme başladı canım 3 gün sürdü kahverengi damla damla gelmişti günlük ped takmıştım fark ettim. 7+5 de 2. Gelen Kanamaydı kan renginde ve açık pembe geldi normal ped takmak zorunda kaldım geldiği gibi bu sefer ağrı da girmişti peçeteye de çok geliyordu hastaneye yatışım yapıldı 24 saat kaldık kanama serum aldıkça bitti şuan bir şeyim yok şükür ama doktor kanama alanı oluşmuş dedi maalesef 1 hafta daha gelebilir endişelenme yine olursa hastaneye gel dedi evde yatmam için rapor verdi oturunca bile batmalar oluyor rahmimde Allahın izniyle geçecek inşallah içimi ferah tutuyorumdoktorum zaten 5. Hafta ile 7. Hafta arası kanama beklediğini söylemişti doktorumu endişelendiren kanama değil ağrılarımın olması çünkü rahimde ağrı şiddetlendikçe kan kesesini atmaya çalışır o zaman da bebekleri de atmak için vücut harekete geçer dedi kan sulandırıcıyı kesti stres yapma bu olayı düşünme stres de kortizon hormonu artar rahim yine kasılır bu istemediğimiz bir durum dedi şuan rahatım yatıyorum sadece
Amin canım buna da şükür kimse o endişeyle karşılaşmasınÇok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın
Çok geçmiş olsun, ben de gebeliği ogrendikten sonra, kan sulandiriciya devam edip etmemek için trombofili paneli testi yaptirin dediler 1ay sonra çıkacağını söylediler, ozaman kadar devam et dediler bana.Evet canım çok şükür 2 bebek de haftasıyla uyumlu çıktı hatta bir bebiş 4 gün önce gidiyor tabi değişir ama şuanlık durumları iyi çok şükür2 gün sonra yine bakacak doktorum o zaman teklif edeceğim coraspirin kullansam kalçadan yaptığım tutunma iğnem Proluton 5 günde bir değilde daha fazla yapmaya başlasam uygun olur mu diye ya da belki progestanı arttırabilir bilmiyorum ama bir teklif edeceğim ya da yine de kan sulandırıcı kullanma da diyebilir kafam karışık artık ne derse mecbur onu yapacan canım çünkü vücut kanama çok oldukça kanamayı atmaya çalışırken bebeği de atmaya çalışıyormuş o yüzden doktor izin vermeden kullanırsam başlarına bir şey gelirse vicdan çok yaparım doktor kullan derse devam kullanma derse mecbur kullanmadan bir süre daha devam edeceğim. Acaba sana şundan başlatmış olabilir mi içeride kanama alanın yoksa kanama alanı çok değilse başlamanı uygun görmüş olabilir ya da sadece coraspirin belki çok etkisi yoktur bebe aspirini diye geçiyor ya o yüzden rahattır bende coraspirini kullanmayı teklif edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?