8-9. Haftalarda bhcg pik yaptığından bulantı kusma siddetleniyormus sonraki haftalarda düşüyormuş. İnşallah bir an evvel hepimiz normale döneriz...Canım bugün doktora sordum bulantının 7. Hafta itibariyle azalması geçmesi hafifletmesi normal dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8-9. Haftalarda bhcg pik yaptığından bulantı kusma siddetleniyormus sonraki haftalarda düşüyormuş. İnşallah bir an evvel hepimiz normale döneriz...Canım bugün doktora sordum bulantının 7. Hafta itibariyle azalması geçmesi hafifletmesi normal dedi
Aaa gördün mü çok şükür sağlıcakla devam edin inşallah, biz de görürüz inşallah transferin ne zamandi canımAy ben en sonunda dayanamayıp doktora gittim, çok şükür korktuğum gibi olmadı keseyi gördüm kalp atışını duydum dünyalar benim oldu, Rabbim hepimize sağlıkla ilerleyen gebelik nasip etsin canım bacılarım..
12 temmuzda transfer oldum ikisini birarada görmek için bekledim stres olmıyım diye ama bugüne kadar zor dayandım:)Aaa gördün mü çok şükür sağlıcakla devam edin inşallah, biz de görürüz inşallah transferin ne zamandi canım
Ben de aynı sekildeyim belirti vs de kalmadı , cumayı iple çekiyorum, karından mi baktı bir de bugün kaç gunlukmissinuz gelişimi uyumlu mu cikti12 temmuzda transfer oldum ikisini birarada görmek için bekledim stres olmıyım diye ama bugüne kadar zor dayandım:)
karından baktı, 6+3 günlük son adet tarihime göre, kese 6+1 ile uyumlu dedi sıkıntı yok dedi.Ben de aynı sekildeyim belirti vs de kalmadı , cumayı iple çekiyorum, karından mi baktı bir de bugün kaç gunlukmissinuz gelişimi uyumlu mu cikti
Çok güzel inşallah benimde herşey yolunda giderkarından baktı, 6+3 günlük son adet tarihime göre, kese 6+1 ile uyumlu dedi sıkıntı yok dedi.
inş canım benim, güzel haberler alalım hep.Çok güzel inşallah benimde herşey yolunda gider
Canım bemim çok çok geçmiş olsun lütfen stres yapma sen ve bebeğinden başka değerli birşey yok üzme kendiniBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Çok sağol kuzum inşallah geçmesini ümid ediyorumCanım bemim çok çok geçmiş olsun lütfen stres yapma sen ve bebeğinden başka değerli birşey yok üzme kendini
çok geçmiş olsun canım benim, en kısa sürede bu sürecini atlatmanı diliyorum. Ki bence normal bir süreç tüp bebek zorlu bir yolculuk, Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.Çok sağol kuzum inşallah geçmesini ümid ediyorum
Hayır canımArkadaşlar keseyi görmeye gittiğimizde tuvalete sıkışık mı olmak lazım
Avakado, yulaf sütü, yumurta, ruşeymi ,iğde çekirdeği tozu,siyah üzüm çekirdeği tozu, kefir ,sade probiyotik yoğurt,polen, arı sütü bu konuda başarılı diyetisenin önerileri ben kullandım çok işe yaradı. Eşine de yulaf sütü içir, kestane balı yesin. Embriyo kalitesini çok etkiledi. Ben 4 ay embriyo kalitesi için xiyetisydn desteği aldım harika listeler verdi maddi yükü var ama işe yaradı.hatta şu an hamileyim kan değerim de sorun çıktı 4 günlük liste ile düzeltti çok şükürMerhabalar transferim olmadı ama Bilgi alışverişi için buraya mesaj yazmak istedim.. amh düşüklüğü var yas 38, sizler yumurta kalitesini artirmak için neler yaptınız, hangi multivitaminleri kullandınız? Fikirleriniz benim için önemli
Canım bende aynı durumdayım Allahın izniyle geçecek inşallahKizlar pazar günü kanamayla hastaneye gelmiştim yatış vermişlerdi bugün çıkış yaptım öğlen eve giderken tekrar kanamam başladı doktor tekrar yatırdı kanama alanı olusmus dedi çok zor zamanlar korkuyorum artık dua edin olur mu
Cansu inşallah geçsin çok geçmiş olsun sanada ,Canım bende aynı durumdayım Allahın izniyle geçecek inşallah
Kav embriyo toplandı kaç tanesi dollendi sizde? Bende 5 tane görünüyor folikulAvakado, yulaf sütü, yumurta, ruşeymi ,iğde çekirdeği tozu,siyah üzüm çekirdeği tozu, kefir ,sade probiyotik yoğurt,polen, arı sütü bu konuda başarılı diyetisenin önerileri ben kullandım çok işe yaradı. Eşine de yulaf sütü içir, kestane balı yesin. Embriyo kalitesini çok etkiledi. Ben 4 ay embriyo kalitesi için xiyetisydn desteği aldım harika listeler verdi maddi yükü var ama işe yaradı.hatta şu an hamileyim kan değerim de sorun çıktı 4 günlük liste ile düzeltti çok şükür
Kizlar pazar günü kanamayla hastaneye gelmiştim yatış vermişlerdi bugün çıkış yaptım öğlen eve giderken tekrar kanamam başladı doktor tekrar yatırdı kanama alanı olusmus dedi çok zor zamanlar korkuyorum artık dua edin olur mu
Benim çok denemem oldu bu sonuncusunu doktor hap ile kaç tane olursa toplayacam çok yumurta istemiyorum dedi 8 tane vardı sadece 3 tanesini topladı 2si 5.gün AA kalite oldu. İkisini de transfer etti rahim dinlendirdik 1 ay şu an hamileyim cuma günü kese için gidicem. Benim vücudumda besinlerin etkisi çok oldu. Vücut analizi yaptırdım bél çevremde yağ fazla çıktı 11 kilo verdim 9 kilosu yağdan. Sağlıklı kilonuzu koruyun .Allah yar ve yardımcısı olsun herkesinKav embriyo toplandı kaç tanesi dollendi sizde? Bende 5 tane görünüyor folikul