2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Acaba pıhtı olup olmadığını ölçmenin bir yolu var mıydı
Bende az miktarda var demişti coraspirin kullanıyorum sadece iğne yok kan testinde bakmıştı çok önceden bu doktorum düşük sebebi olabilir diye çünkü daha önce normal yolla iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı

Sanırım uc dört ay devam edecekmis bu durum. Ve bulantidan birşey yiyememekten açlıktan mideme ağrı giriyor. İç çamaşırim bile baskı yapmaya başladı mideye

Sanırım uc dört ay devam edecekmis bu durum. Ve bulantidan birşey yiyememekten açlıktan mideme ağrı giriyor. İç çamaşırim bile baskı yapmaya başladı mideye
7. Haftadan sonra adlında bulantı hafifledi ama o ağızdaki tat işte

Ay ben de az önce 6.günüme gırdım belım kopuyor ınsallah her şey güzel olur:)

günaydın kızlar, bu sabah uyandığımda göğüs şişkinliğim neredeyse tamamen inmişti. Mide bulantımda yok sanki hiç hamile değilim gibi, bu belirtilerin geçmesi normal mi?

günaydın kızlar, bu sabah uyandığımda göğüs şişkinliğim neredeyse tamamen inmişti. Mide bulantımda yok sanki hiç hamile değilim gibi, bu belirtilerin geçmesi normal mi?
Canım mide bulantısı bi anda biter mi amda başlar demişti doktorum ama göğüs için bence bi doktoruna git muayeneye sen, inşallah sadece bizim evhamlarımızdır, vücudu çok dinleyince yanılıyo insan. Mesela eşine sor belki göğüs inmemiştir der.

Canım normal 1-2 gün takip et geçen gün benim de tamamen şişlik indi sadece damarlar hala belirgindi ama acı şişlik hassasiyet yoktu hiçbir şekilde 2 gün öyle sürdü 2 gün sonra bir anda yine şişti ve şimdi dokunmasam bile sağ dola dönünce acımaya başladı daha bi ağırlaştı takip et bir kaç gün olmadı doktoruna bi danışırsın ama doktorlar bu duruma normal bakıyor ben ilk denemem de boş gebelik yaşadım göğüslerimin şişliği indi dediğimde doktor boş gebelikle alakasının olmadığını söyledi ki mantıklı geldi ilk doğal gebeliğimde 16. Hafta da kalbi durdu ben 1 ay sonra öğrendim göğüslerim hala ilk günkü kadar şişti süt bile oluşmuştu yani o bebeğe bir şey oldu da indi diye bir şey yok bence de tamamen hormonlar ve betayla alakalı endişelenme mide bulantım da 6.-7. Arası çok fazla oldu 7. Haftadan sonra hafiflemeye başladı bu sefer ağzımın tadı bi acıdı değişiyor yani sürekli benim en azından

Kızlar merhaba... 7+5 günlük olduk biz tek embriyo tüp bebek. Mide bulantısı ve kusmadan hayatım berbat bir durumda. Yemek yemeyi unuttum sadece yumurta peynir ekmek. O da bir saat sonra çıkıyor. 3 kez serum aldım bir gün rahatlatıyor ertesi gün yine aynı şaşırdım kaldım idrara çıkamıyorum su içememekten...

acaba bir kan verp beta mı baktırsam, cuma günü doktor kontrolüm var.

acaba bir kan verp beta mı baktırsam, cuma günü doktor kontrolüm var.

Merhabalar transferim olmadı ama Bilgi alışverişi için buraya mesaj yazmak istedim.. amh düşüklüğü var yas 38, sizler yumurta kalitesini artirmak için neler yaptınız, hangi multivitaminleri kullandınız? Fikirleriniz benim için önemli

Ben şuraya yazmıştım

Thread 'Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)'
Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Dediğiniz bir çok şeyi yapmaya çalışıyorum spor hariç umarım oda düzene girer ilk transferimden 2 gün sonra depreme yakalandık ve ne yazikki düşük yaptım.. gerçekten stres çok çok önemli

Benimde öyle ama bı sorun olmaz sanki bunlar hiç bulantım olmadı benim, göğüslerim biraz siskindi hassasiyet vardı onlarda geçti gibi,burdan bı arkadaş atmıştı vücut hormon seviye artışına alıştığı için belirtiler kayboluyo gibi olabiliyomus.. gönlünü ferah tutmaya çalış sende inşallah sagsalim bizimledirler benimde yarın kontrolüm bekliyorum sabırsızlıkla

Ya arkadaşlar bende bugün bu konu için yazacaktım perşembe kese randevusu var ama benim belirtiler bi anda gitti kasıklarım ağrıyordu hep beta 12. Gün 1290 oldu ertesi gün kasık ağrılarım gitti bi anda yok olması korkuttu olumsuz bişey olsa kanama leke gibi belirtiler verirdi dimi

Kızlar hatırlarsanız buraya idrarda bile poziti gördükten sonra belirtim gitti demiştim aslında bence biz stresten sürekli belirti arayıp her şey yoluna girince o rahatlıkla endişeleniyoruz sakin olun belirtiler dengesizleşiyor sürekli aynı belirtiler aynı derecede her gün devam etse zaten dayanılmaz ve çekilmez olurdu hepimizin böyle merak etmeyin

Bugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…