Bende az miktarda var demişti coraspirin kullanıyorum sadece iğne yok kan testinde bakmıştı çok önceden bu doktorum düşük sebebi olabilir diye çünkü daha önce normal yolla iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştıAcaba pıhtı olup olmadığını ölçmenin bir yolu var mıydı
Sanırım uc dört ay devam edecekmis bu durum. Ve bulantidan birşey yiyememekten açlıktan mideme ağrı giriyor. İç çamaşırim bile baskı yapmaya başladı mideyeCanım bende 2 gündür yemek yedikten sonra ağzımın tadı bi gitti o yemek yedikten sonra yemeğin o güzel tadı ağzımda kalmıyor da sanki böyle ekşi acı bir şey ağzımda kalıyor ve asla gitmiyor sürekl idişimi fırçalıyorum o tat daha çok midemi bulandırıyor şeker yedim mecbur bir gün gitsin diye tat ama yine geri geldi değişik bir tat
Hemde nasıl ağzım açık nefes almaya çalışıyorum artıkKızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ? Dünden beri çok nefesim daralıyor
7. Haftadan sonra adlında bulantı hafifledi ama o ağızdaki tat işteSanırım uc dört ay devam edecekmis bu durum. Ve bulantidan birşey yiyememekten açlıktan mideme ağrı giriyor. İç çamaşırim bile baskı yapmaya başladı mideye
Ay ben de az önce 6.günüme gırdım belım kopuyor ınsallah her şey güzel olur:)6. Günümde bende çok derin bel ağrısı ve kadık ağrısı çekmiştim o günde evde erken idrar testiyle pozitif öğrenmiştim hatta korktum sabah öğrenip gün içinde bu kadar ağrımadı endişelendirmişti ama çok şükür bir şey olmadı endişe etme
Canım mide bulantısı bi anda biter mi amda başlar demişti doktorum ama göğüs için bence bi doktoruna git muayeneye sen, inşallah sadece bizim evhamlarımızdır, vücudu çok dinleyince yanılıyo insan. Mesela eşine sor belki göğüs inmemiştir der.günaydın kızlar, bu sabah uyandığımda göğüs şişkinliğim neredeyse tamamen inmişti. Mide bulantımda yok sanki hiç hamile değilim gibi, bu belirtilerin geçmesi normal mi?
Canım normal 1-2 gün takip et geçen gün benim de tamamen şişlik indi sadece damarlar hala belirgindi ama acı şişlik hassasiyet yoktu hiçbir şekilde 2 gün öyle sürdü 2 gün sonra bir anda yine şişti ve şimdi dokunmasam bile sağ dola dönünce acımaya başladı daha bi ağırlaştı takip et bir kaç gün olmadı doktoruna bi danışırsın ama doktorlar bu duruma normal bakıyor ben ilk denemem de boş gebelik yaşadım göğüslerimin şişliği indi dediğimde doktor boş gebelikle alakasının olmadığını söyledi ki mantıklı geldi ilk doğal gebeliğimde 16. Hafta da kalbi durdu ben 1 ay sonra öğrendim göğüslerim hala ilk günkü kadar şişti süt bile oluşmuştu yani o bebeğe bir şey oldu da indi diye bir şey yok bence de tamamen hormonlar ve betayla alakalı endişelenme mide bulantım da 6.-7. Arası çok fazla oldu 7. Haftadan sonra hafiflemeye başladı bu sefer ağzımın tadı bi acıdı değişiyor yani sürekli benim en azındangünaydın kızlar, bu sabah uyandığımda göğüs şişkinliğim neredeyse tamamen inmişti. Mide bulantımda yok sanki hiç hamile değilim gibi, bu belirtilerin geçmesi normal mi?
acaba bir kan verp beta mı baktırsam, cuma günü doktor kontrolüm var.Canım normal 1-2 gün takip et geçen gün benim de tamamen şişlik indi sadece damarlar hala belirgindi ama acı şişlik hassasiyet yoktu hiçbir şekilde 2 gün öyle sürdü 2 gün sonra bir anda yine şişti ve şimdi dokunmasam bile sağ dola dönünce acımaya başladı daha bi ağırlaştı takip et bir kaç gün olmadı doktoruna bi danışırsın ama doktorlar bu duruma normal bakıyor ben ilk denemem de boş gebelik yaşadım göğüslerimin şişliği indi dediğimde doktor boş gebelikle alakasının olmadığını söyledi ki mantıklı geldi ilk doğal gebeliğimde 16. Hafta da kalbi durdu ben 1 ay sonra öğrendim göğüslerim hala ilk günkü kadar şişti süt bile oluşmuştu yani o bebeğe bir şey oldu da indi diye bir şey yok bence de tamamen hormonlar ve betayla alakalı endişelenme mide bulantım da 6.-7. Arası çok fazla oldu 7. Haftadan sonra hafiflemeye başladı bu sefer ağzımın tadı bi acıdı değişiyor yani sürekli benim en azından
acaba bir kan verp beta mı baktırsam, cuma günü doktor kontrolüm var.Canım mide bulantısı bi anda biter mi amda başlar demişti doktorum ama göğüs için bence bi doktoruna git muayeneye sen, inşallah sadece bizim evhamlarımızdır, vücudu çok dinleyince yanılıyo insan. Mesela eşine sor belki göğüs inmemiştir der.
Ben şuraya yazmıştımMerhabalar transferim olmadı ama Bilgi alışverişi için buraya mesaj yazmak istedim.. amh düşüklüğü var yas 38, sizler yumurta kalitesini artirmak için neler yaptınız, hangi multivitaminleri kullandınız? Fikirleriniz benim için önemli
Dediğiniz bir çok şeyi yapmaya çalışıyorum spor hariç umarım oda düzene girerBen şuraya yazmıştım
Thread 'Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)'
Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)
Benimde öyle ama bı sorun olmaz sanki bunlar hiç bulantım olmadı benim, göğüslerim biraz siskindi hassasiyet vardı onlarda geçti gibi,burdan bı arkadaş atmıştı vücut hormon seviye artışına alıştığı için belirtiler kayboluyo gibi olabiliyomus.. gönlünü ferah tutmaya çalış sende inşallah sagsalim bizimledirler benimde yarın kontrolüm bekliyorum sabırsızlıklagünaydın kızlar, bu sabah uyandığımda göğüs şişkinliğim neredeyse tamamen inmişti. Mide bulantımda yok sanki hiç hamile değilim gibi, bu belirtilerin geçmesi normal mi?
Bende kendim için aynısını düşünüyorum belirtiler kayboldu perşembe kontrolüm var o zamana kadar bi beta mı versem diyorumacaba bir kan verp beta mı baktırsam, cuma günü doktor kontrolüm var.
Kontrol gününü bekle bence canım kötü bir şey yoktur Allahın izniyleacaba bir kan verp beta mı baktırsam, cuma günü doktor kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?