Ay inşallah benimde bulantım azalır koku hassasiyeti çok fena. Ağızdaki tat için naneli şeker deneyin ben denedim biraz iyi geldi7. Haftadan sonra adlında bulantı hafifledi ama o ağızdaki tat işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah benimde bulantım azalır koku hassasiyeti çok fena. Ağızdaki tat için naneli şeker deneyin ben denedim biraz iyi geldi7. Haftadan sonra adlında bulantı hafifledi ama o ağızdaki tat işte
Canım benim bende sadece kahvaltı türü ve meyve tuketebiliyorum. Öğünlerini açık havada almaya özen göster hiç bir şey yiyemiyorsan ekmek ye. Bebek şuan kandan besleniyor zaten yediklerimizden değil. Su sorunu da var bende soğuk tüketmeye çalışıyorum ılık midemi bulandırıyor. Naneli şeker yemeni öneririm bana bir nebze iyi geldiKızlar merhaba... 7+5 günlük olduk biz tek embriyo tüp bebek. Mide bulantısı ve kusmadan hayatım berbat bir durumda. Yemek yemeyi unuttum sadece yumurta peynir ekmek. O da bir saat sonra çıkıyor. 3 kez serum aldım bir gün rahatlatıyor ertesi gün yine aynı şaşırdım kaldım idrara çıkamıyorum su içememekten...
Brokoli yedim ben. Günde bir bardak süt. Beypazarı sade soda. Findik fıstık ceviz badem haşlanmış yumurta vs gibi beslendim canım benim. 15 yumurta toplandı 7 adet embriyo donduruldu şuan 7+1 haftalık gebeyim Rabbim nasip etsinMerhabalar transferim olmadı ama Bilgi alışverişi için buraya mesaj yazmak istedim.. amh düşüklüğü var yas 38, sizler yumurta kalitesini artirmak için neler yaptınız, hangi multivitaminleri kullandınız? Fikirleriniz benim için önemli
Bende aşılama olacağım gün depreme yakalandım kısmet tüp bebekmis canımDediğiniz bir çok şeyi yapmaya çalışıyorum spor hariç umarım oda düzene girer ilk transferimden 2 gün sonra depreme yakalandık ve ne yazikki düşük yaptım.. gerçekten stres çok çok önemli
Lütfen stres yapmayın bu zamana çok zor sartlar altinda geliyoruz. Karnınızı sevin konuşun minicikte olsa hissediyorlar bizi. Rabbiyesir okuyun bol bol. Rabbim kolay versin en yakın zamanda sağlıkla evinize geçersiniz umarımBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Aminn inşallah Allahın izniyle toparlanacağızLütfen stres yapmayın bu zamana çok zor sartlar altinda geliyoruz. Karnınızı sevin konuşun minicikte olsa hissediyorlar bizi. Rabbiyesir okuyun bol bol. Rabbim kolay versin en yakın zamanda sağlıkla evinize geçersiniz umarım
Maşallah hayirla kucağına al canım bende doktorun verdiği vitaminler dışında hergun 3_4 incir, arı sütü polen bal karışımı, d vitamini alıyorum brokoliye bende başlayayım inşallah birde süt tavsiyeler için teşekkür ederimBrokoli yedim ben. Günde bir bardak süt. Beypazarı sade soda. Findik fıstık ceviz badem haşlanmış yumurta vs gibi beslendim canım benim. 15 yumurta toplandı 7 adet embriyo donduruldu şuan 7+1 haftalık gebeyim Rabbim nasip etsin
Bende öyle diyorum demekki hayırlı bu imiş... İnşallah bu sefer emeklerimiz karşılıksız kalmazBende aşılama olacağım gün depreme yakalandım kısmet tüp bebekmis canım
Evet oluyor canım bendeKızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ? Dünden beri çok nefesim daralıyor
Canım benim bende sadece kahvaltı türü ve meyve tuketebiliyorum. Öğünlerini açık havada almaya özen göster hiç bir şey yiyemiyorsan ekmek ye. Bebek şuan kandan besleniyor zaten yediklerimizden değil. Su sorunu da var bende soğuk tüketmeye çalışıyorum ılık midemi bulandırıyor. Naneli şeker yemeni öneririm bana bir nebze iyi geldi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bir an önce sihhatinize kavuşmaniz dileğiyle. Bebisler biraz yoracak annesini anlaşılan. Rabbim şifa versin dua edicem sizin ve bebekleriniz içinBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Çok geçmiş olsun canım stres en büyük düşmanımız biliyorsun çabucak toparlayıp evinize geçeceksiniz inşallah sağlıklaBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Kahvaltıda ne yersem onunla kalıyorum gün boyu. Çıkarmazsam o da... hayırlısıyla geçseydi bu günler hemen... canım buz gibi soğuk şeyler istiyor ama yiyip içemiyorum bazen yemek düşüncesi bile kusmaya sebep oluyor... şaşırdım iyiceCanım benim bende sadece kahvaltı türü ve meyve tuketebiliyorum. Öğünlerini açık havada almaya özen göster hiç bir şey yiyemiyorsan ekmek ye. Bebek şuan kandan besleniyor zaten yediklerimizden değil. Su sorunu da var bende soğuk tüketmeye çalışıyorum ılık midemi bulandırıyor. Naneli şeker yemeni öneririm bana bir nebze iyi geldi
Canım çok geçmiş olsun biran önce herşey yoluna girsin inşallahBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Çokkk geçmiş olsun inşallah hiçbir aksilik olmadan hepsi geçerBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Canım benim de perşembe oldu kanamam sanki adetin 2. Günü kıpkırmızı. Hemen doktor kalp atışına baktı, iyiydik. İğne verdi kalçadan, evde yatış verdi. Dün kontrolüm vardı, herşey yolunda. Kanama azaldı ve vücut emiyor. Yatmak, stres yapmamak önemli. Rahmin kasılmasını engellemek gerekiyor. Geçti çok şükür. Merak etme geçer senin de moralini iyi tut. Senin doktorun/hastanen kim?Bugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah
Bende kan rengi görünce çok kötü oldum doktor 1 gün hastanede yatış verdi ağrılardan dolayı burada takip edelim dedi rahim karşılıyormuş benim de serumlar iğne fitil verdiler inşallah geçer canım Şeyma fenercioğlu İzmit’te doktorum benimCanım benim de perşembe oldu kanamam sanki adetin 2. Günü kıpkırmızı. Hemen doktor kalp atışına baktı, iyiydik. İğne verdi kalçadan, evde yatış verdi. Dün kontrolüm vardı, herşey yolunda. Kanama azaldı ve vücut emiyor. Yatmak, stres yapmamak önemli. Rahmin kasılmasını engellemek gerekiyor. Geçti çok şükür. Merak etme geçer senin de moralini iyi tut. Senin doktorun/hastanen kim?
Canım bugün doktora sordum bulantının 7. Hafta itibariyle azalması geçmesi hafifletmesi normal dediKahvaltıda ne yersem onunla kalıyorum gün boyu. Çıkarmazsam o da... hayırlısıyla geçseydi bu günler hemen... canım buz gibi soğuk şeyler istiyor ama yiyip içemiyorum bazen yemek düşüncesi bile kusmaya sebep oluyor... şaşırdım iyice
Canım çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasınBugün hastaneye yatışım yapıldı sabah çok fazla kanamam oldu Allah’a şükür iyiyiz ama o kadar kanı bir arada wc de bir anda görünce inanılmaz bir ağrıyla doktora geldim çok endişelendim ömrümden ömür gitti kanama alanım var hastanede takip edecekler ağrılarım çok doktor streste kasılmaya neden olur kortizonu tetikler o da rahimi kasar stres yapma dedi bankacıyım ve çalışıyordum sabah çok stresli başladı günüm ondan sanırım çünkü kan sulandırıcı kullanmıyordum zaten doktor da şaşırdı 10 gün önce normaldi stres olabilir dedi her şey düzelir inşallah