2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Acaba pıhtı olup olmadığını ölçmenin bir yolu var mıydı

Kızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ? Dünden beri çok nefesim daralıyor
Evet canım iki adım yürüsem kalp krizi geçiriyorum sanıyorum tüp bebek doktorum normal gebelikte dedi ben yine de içim rahat etmedi kadriyolojiye gittim ultrasonla kalbime baktı her şey normaldi gebelikte normal bir durum dedi hafta da bir tansiyon ölç dedi o kadar çünkü çarpıntı gibi yani nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çakacak gibi atıyordu çok korktum gittim ama normalmiş

Dahiliye git hemen ilaç başlatır korkma

Kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum doktor kontrolümü 9una aldım sorucam doktora bebeğim iyi olsunda katlanırım diyorum artık ama annem benden daha panik ben yavruma annem yavrusuna gibi bir döngü oldu

Kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum doktor kontrolümü 9una aldım sorucam doktora bebeğim iyi olsunda katlanırım diyorum artık ama annem benden daha panik ben yavruma annem yavrusuna gibi bir döngü oldu
Oo senin çarşamba benden önce inşallah güzel haberler ver canım bize yaz mutlaka

Çok geçmiş olsun. Benim de değerim dört gün öncesine göre yarıya düşmüş. Doktoruma da ulaşamadım henüz. Ben de bırakacağım ilaçları
Çok üzüldüm canım sana da geçmiş olsun. Dış gebelik olmasın da tek kimyasal olsun iki günde yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. İnşallah en kısa zamanda bize de nasip olur. Kontrollerini kan testlerini aksatma canım emin olsunlar kimyasal olduğundan

Son düzenleme:
Benim değerim hiç düşmemişti ilaçlara devam ettirmişti ama bir kere düşüş görünce ilaçları direkt bıraktırdı canım vardır elbet bir bildiği yani emin olmadan muayene etmeden riske atmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…