- 8 Kasım 2016
- 125
- 106
- 103
- 31
Ben doktora sormuştum aspirin veya iğne kullanacakmıyım dedim ben tavsiye etmiyorum dedi eğer ki pıhtı sorunu yoksa dedi. Direk onlerında yan etkileri olabilir dedi bilmiyorum yine de ama hepsinin farklı yöntemi var sanırımBen de aynı endişedeyim
Bizim endişeler kucağımıza almadan bitmicek sankiBen de aynı endişedeyim
O zaman da yenileri başlayacak heraldeBizim endişeler kucağımıza almadan bitmicek sanki
Acaba pıhtı olup olmadığını ölçmenin bir yolu var mıydıBen doktora sormuştum aspirin veya iğne kullanacakmıyım dedim ben tavsiye etmiyorum dedi eğer ki pıhtı sorunu yoksa dedi. Direk onlerında yan etkileri olabilir dedi bilmiyorum yine de ama hepsinin farklı yöntemi var sanırım
Evet bana test yapılmıştı ilk tüp bebeğe başlarkenAcaba pıhtı olup olmadığını ölçmenin bir yolu var mıydı
Ama o direk yapılmıyor diye biliyorum benim ilk gebeliğim düşük oldu onun arkasına yapıldı. Düşün falan olması gerekiyor diye hatırlıyorumEvet bana test yapılmıştı ilk tüp bebeğe başlarken
Amin canım inşallahİnşallah canım Rabbim hepimizinkini korusun
Evet canım iki adım yürüsem kalp krizi geçiriyorum sanıyorum tüp bebek doktorum normal gebelikte dedi ben yine de içim rahat etmedi kadriyolojiye gittim ultrasonla kalbime baktı her şey normaldi gebelikte normal bir durum dedi hafta da bir tansiyon ölç dedi o kadar çünkü çarpıntı gibi yani nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çakacak gibi atıyordu çok korktum gittim ama normalmişKızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ? Dünden beri çok nefesim daralıyor
Onu keseyi görünce anlaşılır ama değer çok yüksek ikizdirÖyle mi sizce bende çok merak ediyorum ne zaman belli olur sizce ?
Dahiliye git hemen ilaç başlatır korkmaMerhaba arkadaşlar.. Bu ay bana da transfer yapılacak nasipse. Bugün tsh değerim 3,19 çıktı. Bu şartlarda transfer ertelenir mi. Transfere sanırım iki hafta civarı bir zamanımız var. Transfere kadar bu değer nasıl düşer merak ediyorum. Yarın doktorumla görüşeceğim ama şimdiden merak konusu oldu.
Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..
Evet canım iki adım yürüsem kalp krizi geçiriyorum sanıyorum tüp bebek doktorum normal gebelikte dedi ben yine de içim rahat etmedi kadriyolojiye gittim ultrasonla kalbime baktı her şey normaldi gebelikte normal bir durum dedi hafta da bir tansiyon ölç dedi o kadar çünkü çarpıntı gibi yani nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çakacak gibi atıyordu çok korktum gittim ama normalm
Hakkımızda hayırlısı olsun çok dua ettim Allah aOnu keseyi görünce anlaşılır ama değer çok yüksek ikizdir
Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun çok dua ettim Allah akün fe yekün çektim geceleri uyanıp.
Oo senin çarşamba benden önce inşallah güzel haberler ver canım bize yaz mutlakaKendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum doktor kontrolümü 9una aldım sorucam doktora bebeğim iyi olsunda katlanırım diyorum artık ama annem benden daha panik ben yavruma annem yavrusuna gibi bir döngü oldu
Çok üzüldüm canım sana da geçmiş olsun. Dış gebelik olmasın da tek kimyasal olsun iki günde yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. İnşallah en kısa zamanda bize de nasip olur. Kontrollerini kan testlerini aksatma canım emin olsunlar kimyasal olduğundanÇok geçmiş olsun. Benim de değerim dört gün öncesine göre yarıya düşmüş. Doktoruma da ulaşamadım henüz. Ben de bırakacağım ilaçları
Hadi gözün aydın canım keseyi de görürsün inşallahDayanamadım hemşireye sordum gerek yok dedi artış güzel diye sizin dediğiniz gibi
Anladım canım teşekkür ederimValla canım benim bir kere bakıldı o yüzden artış oranı nasıl olur hiç bilmiyorum progesteronun
Benim değerim hiç düşmemişti ilaçlara devam ettirmişti ama bir kere düşüş görünce ilaçları direkt bıraktırdı canım vardır elbet bir bildiği yani emin olmadan muayene etmeden riske atmamıştırDeğerim geçen perşembeye göre yarıya düşmüştü ya. Akşam üstü doktorum dönüş yaptı coraspirini bırak diğer ilaçlara (2 prolutex iğne 1 enox iğne 2 estroferm 4 progestan fitil ) aynen devam et çarşamba progrsteron ve beta baktırıp gel demiş. Yani değerim yarıya düşmüş ben bu ilaçları neden hala kullanıyorum ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?