2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaşlar bende beta işe birlikte progesterona bakıyorlar cumartesi 38 iken bugün 80 çıkmış progesteron normal mi sizce doktoru göremedik ameliyata gitmiş diye 10 gün sonra kese için gel dediler sadece

2 haftadır içmiyorum bende yarın gittiğimde sorucam bakalım tekrar başlatacak mı Coraspini Oksapar 4000 günde iki defa kullanıyorum ama onu kesmemişti
Benim gün aşırı oksapar vardı birde günde 1 coraspin, dün hafif kahve leke geldi diyince kan sulandiricilarini bırak dedi ikisini de bıraktım bende onları kullanmayinca kan pıhtılaşması falan olurmu acaba diye korkuyorum simdide

Allah’ın izniyle bişey olmaz canım kötü düşünme sakın muayeneye gittiğinde sorarsın doktoruna yine

Arkadaşlar bende beta işe birlikte progesterona bakıyorlar cumartesi 38 iken bugün 80 çıkmış progesteron normal mi sizce doktoru göremedik ameliyata gitmiş diye 10 gün sonra kese için gel dediler sadece
Valla canım benim bir kere bakıldı o yüzden artış oranı nasıl olur hiç bilmiyorum progesteronun

Kızlar sorumu görmediniz sanırım benim sağ kasığımda sızlamalar oluyor zonkluyor gibi dış gebelik değildir dimi böyle bi belirtisi oluyor mu neden tek taraf sızlar endişelendim
Merhabalar sonucunuz ne oldu nasıl ilerliyorsunuz mesajınızı görünce yazayım dedim. Gogus ağrılarım geçti şimdi bende sizin durumunuzu yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar.. Bu ay bana da transfer yapılacak nasipse. Bugün tsh değerim 3,19 çıktı. Bu şartlarda transfer ertelenir mi. Transfere sanırım iki hafta civarı bir zamanımız var. Transfere kadar bu değer nasıl düşer merak ediyorum. Yarın doktorumla görüşeceğim ama şimdiden merak konusu oldu.
Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..

6+6 oluyor son adet tarihine göre, bence kalp atışı duyulmalı artık.
Son adet ile transfer gün hesaplaması 3 4 gün farkediyor, bir de embriyonun gelişimi de önemli , oyuzden çok da umutlanarak gidip endiselenmek istemedim ben açıkçası. Ama 1 2 gün bile farkediyor siz gorebilirsinizinsallah

Benimde 3,17 falandı ama ilaç kullandım erteleme olmadı canım yine her doktorun işlemi ayrı oluyor sanırım

Değerim geçen perşembeye göre yarıya düşmüştü ya. Akşam üstü doktorum dönüş yaptı coraspirini bırak diğer ilaçlara (2 prolutex iğne 1 enox iğne 2 estroferm 4 progestan fitil ) aynen devam et çarşamba progrsteron ve beta baktırıp gel demiş. Yani değerim yarıya düşmüş ben bu ilaçları neden hala kullanıyorum ki ?

Kızlar bazılarıniz kan sulandırıcılari birakmistiniz tekrar başlattı mı doktor yoksa bidaha kullanilmicak mi
Canım ben 6+0 da bıraktım coraspirin oksapar hala kullanmıyorum randevu da belli olacak perşembe günü

Bilmiyorum canım ama doktorun elbet ön gördüğü bir şey vardır

Ben de aynı endişedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…