Test tarihinden 10 gün sonra kese çağırırlar belli olur canım inşallahÖyle mi sizce bende çok merak ediyorum ne zaman belli olur sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test tarihinden 10 gün sonra kese çağırırlar belli olur canım inşallahÖyle mi sizce bende çok merak ediyorum ne zaman belli olur sizce ?
Maşallah canım bence de ikisi de tutmuş bende ikizlere hamileyim 12. Gün değerim 782 çıkmıştı 4. Gün embriyosuyduKızlar değerim 1231 çıktı çok mutluyum Allah herkese bu sevinci yaşatsın inşallah 12. Gün değerim çarşamba tekrar istedi. 5. Gün 2 Embriyo idi
Büyümüşlerdir inşallah bakalım benim süreci de çarşamba günü öğrenirim14. Günde 3186 çıktı bir hafta sonrada kese için çağırmıştı doktorum o zaman gördük kalp atışını kanamam olmuştu başka bir doktora gitmiştim acile o doktorun kontrolünde kalp atışını duymuştuk İkiside 6+1 uyumlu dedi bir tanesi geriden geliyordu hatta ikisinde aynı hafta olunca çok sevindim yarın kendi doktoruma gidicem bakalım büyümüşlermi
Canım yarın kaç haftalıksın bende inşallah 10 Ağustos kontrole gidicem çok merak ediyorum. Belirtilerin nasıl şuanda14. Günde 3186 çıktı bir hafta sonrada kese için çağırmıştı doktorum o zaman gördük kalp atışını kanamam olmuştu başka bir doktora gitmiştim acile o doktorun kontrolünde kalp atışını duymuştuk İkiside 6+1 uyumlu dedi bir tanesi geriden geliyordu hatta ikisinde aynı hafta olunca çok sevindim yarın kendi doktoruma gidicem bakalım büyümüşlermi
Gerçekten mi 4.gün embriyosu olmasından dolayı o şekilde mi çıkıyor yoksa belli olmuyor mu ? Ne zaman kese ve kalp atışı oldu ?Maşallah canım bence de ikisi de tutmuş bende ikizlere hamileyim 12. Gün değerim 782 çıkmıştı 4. Gün embriyosuydu
Kan testi günüm transferden 10 gün sonraydı kan testinden 1 hafta sonrasında 5+0 da 2 kese gördük aynı boyuttaydı yolk keseleri de görünmüştü, kese randevusundan 1 hafta sonra 6+0 da lekelenmem olunca doktor kendisi ultrasona soktu o zaman şansa 1 tanesinin kalp atışını dinletti çok kısa diğer bebek küçüktü kalbini sadece attığını gösterdi dinletmedi, 6+5 de yine çağırdı her ikisi de aynı büyüklüğe ulaşmıştı ikisinin de kalbi aynı ritimde atıyor dedi dinletti ikisini de bu sefer sağlıklıları en son çok şükür şimdi 10 Ağustos Perşembe günü randevum o zaman tam 8+0 olacağım inşallah her şey yolundadır Allahın izniyle rabbim büyükGerçekten mi 4.gün embriyosu olmasından dolayı o şekilde mi çıkıyor yoksa belli olmuyor mu ? Ne zaman kese ve kalp atışı oldu ?
Canım bende 2 gündür yemek yedikten sonra ağzımın tadı bi gitti o yemek yedikten sonra yemeğin o güzel tadı ağzımda kalmıyor da sanki böyle ekşi acı bir şey ağzımda kalıyor ve asla gitmiyor sürekl idişimi fırçalıyorum o tat daha çok midemi bulandırıyor şeker yedim mecbur bir gün gitsin diye tat ama yine geri geldi değişik bir tatAğzımda resmen çiğnenmiş hap tadı var çok zorlanıyorum
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBüyümüşlerdir inşallah bakalım benim süreci de çarşamba günü öğrenirim
Yarın tam 7 haftalık olacaklar canım arada bi midem bulanıyo ve kasık ağrım oluyorCanım yarın kaç haftalıksın bende inşallah 10 Ağustos kontrole gidicem çok merak ediyorum. Belirtilerin nasıl şuanda
Benim 6 haftadan 7. Haftaya sadece midem bulandı serumluk olacak kadar 7 den sonra bir anda gitti iştahsızlık geldi şimdi de ağzımın tadı yok karnım guruldayınca yemek aklıma geliyor onda da iki kaşık alıp yiyemiyorum daha normal herhalde her şey yolundadır inşallahYarın tam 7 haftalık olacaklar canım arada bi midem bulanıyo ve kasık ağrım oluyor
Çok şükür Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah benim için de güzel geçerKan testi günüm transferden 10 gün sonraydı kan testinden 1 hafta sonrasında 5+0 da 2 kese gördük aynı boyuttaydı yolk keseleri de görünmüştü, kese randevusundan 1 hafta sonra 6+0 da lekelenmem olunca doktor kendisi ultrasona soktu o zaman şansa 1 tanesinin kalp atışını dinletti çok kısa diğer bebek küçüktü kalbini sadece attığını gösterdi dinletmedi, 6+5 de yine çağırdı her ikisi de aynı büyüklüğe ulaşmıştı ikisinin de kalbi aynı ritimde atıyor dedi dinletti ikisini de bu sefer sağlıklıları en son çok şükür şimdi 10 Ağustos Perşembe günü randevum o zaman tam 8+0 olacağım inşallah her şey yolundadır Allahın izniyle rabbim büyük
Allahın izniyle inşallah canım güzel haberler alÇok şükür Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah benim için de güzel geçer
benimde ilk değerim 955 idi, tekrara gerek yok demişti kadın doğum doktorum, tüp bebek doktorum istemişti ama iki gün sonrasını.Gerçekten mi sizin de öyle oldu ? 14. Gün değeriniz kaç çıktı ? Ne zaman sonra kese kalp atışını duydunuz?
Normaldir canım anlık değişiyor herşey benimde iştahım çok açık sürekli canım bişeyler istiyor şu an kaçıncı haftadasınBenim 6 haftadan 7. Haftaya sadece midem bulandı serumluk olacak kadar 7 den sonra bir anda gitti iştahsızlık geldi şimdi de ağzımın tadı yok karnım guruldayınca yemek aklıma geliyor onda da iki kaşık alıp yiyemiyorum daha normal herhalde her şey yolundadır inşallah
7+4 haftadayım canım bir sonraki kontrol 8. Hafta da zaman asla geçmiyorNormaldir canım anlık değişiyor herşey benimde iştahım çok açık sürekli canım bişeyler istiyor şu an kaçıncı haftadasın
Gerçekten zaman geçmek bilmiyor7+4 haftadayım canım bir sonraki kontrol 8. Hafta da zaman asla geçmiyor
2 haftadır içmiyorum bende yarın gittiğimde sorucam bakalım tekrar başlatacak mı Coraspini Oksapar 4000 günde iki defa kullanıyorum ama onu kesmemiştiKızlar bazılarıniz kan sulandırıcılari birakmistiniz tekrar başlattı mı doktor yoksa bidaha kullanilmicak mi
Dayanamadım hemşireye sordum gerek yok dedi artış güzel diye sizin dediğiniz gibiKeseye gel dediyse tekrar kan istememiş demektir canım artışın güzel çünkü