2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar değerim 1231 çıktı çok mutluyum Allah herkese bu sevinci yaşatsın inşallah 12. Gün değerim çarşamba tekrar istedi. 5. Gün 2 Embriyo idi
Maşallah canım bence de ikisi de tutmuş bende ikizlere hamileyim 12. Gün değerim 782 çıkmıştı 4. Gün embriyosuydu

Büyümüşlerdir inşallah bakalım benim süreci de çarşamba günü öğrenirim

Canım yarın kaç haftalıksın bende inşallah 10 Ağustos kontrole gidicem çok merak ediyorum. Belirtilerin nasıl şuanda

Gerçekten mi 4.gün embriyosu olmasından dolayı o şekilde mi çıkıyor yoksa belli olmuyor mu ? Ne zaman kese ve kalp atışı oldu ?
Kan testi günüm transferden 10 gün sonraydı kan testinden 1 hafta sonrasında 5+0 da 2 kese gördük aynı boyuttaydı yolk keseleri de görünmüştü, kese randevusundan 1 hafta sonra 6+0 da lekelenmem olunca doktor kendisi ultrasona soktu o zaman şansa 1 tanesinin kalp atışını dinletti çok kısa diğer bebek küçüktü kalbini sadece attığını gösterdi dinletmedi, 6+5 de yine çağırdı her ikisi de aynı büyüklüğe ulaşmıştı ikisinin de kalbi aynı ritimde atıyor dedi dinletti ikisini de bu sefer sağlıklıları en son çok şükür şimdi 10 Ağustos Perşembe günü randevum o zaman tam 8+0 olacağım inşallah her şey yolundadır Allahın izniyle rabbim büyük

Ağzımda resmen çiğnenmiş hap tadı var çok zorlanıyorum
Canım bende 2 gündür yemek yedikten sonra ağzımın tadı bi gitti o yemek yedikten sonra yemeğin o güzel tadı ağzımda kalmıyor da sanki böyle ekşi acı bir şey ağzımda kalıyor ve asla gitmiyor sürekl idişimi fırçalıyorum o tat daha çok midemi bulandırıyor şeker yedim mecbur bir gün gitsin diye tat ama yine geri geldi değişik bir tat

Yarın tam 7 haftalık olacaklar canım arada bi midem bulanıyo ve kasık ağrım oluyor
Benim 6 haftadan 7. Haftaya sadece midem bulandı serumluk olacak kadar 7 den sonra bir anda gitti iştahsızlık geldi şimdi de ağzımın tadı yok karnım guruldayınca yemek aklıma geliyor onda da iki kaşık alıp yiyemiyorum daha normal herhalde her şey yolundadır inşallah

Çok şükür Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah benim için de güzel geçer

Normaldir canım anlık değişiyor herşey benimde iştahım çok açık sürekli canım bişeyler istiyor şu an kaçıncı haftadasın

Kızlar bazılarıniz kan sulandırıcılari birakmistiniz tekrar başlattı mı doktor yoksa bidaha kullanilmicak mi

Kızlar bazılarıniz kan sulandırıcılari birakmistiniz tekrar başlattı mı doktor yoksa bidaha kullanilmicak mi
2 haftadır içmiyorum bende yarın gittiğimde sorucam bakalım tekrar başlatacak mı Coraspini Oksapar 4000 günde iki defa kullanıyorum ama onu kesmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…