• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba canım bende 6+5 teyim duyarsın inşallah çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah 🤲
Kanamam olduğu için başka doktora gitmiştim onun kontrolünde duymuştuk 6+1 de Salı günü aret kamar kendi doktoruma gidicem inşallah aksi birşey çıkmaz 🤲🫶🏻
Adet kanar gebelik talibi yapıyor mu

Merhaba canım bende 6+5 teyim duyarsın inşallah çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah 🤲
Kanamam olduğu için başka doktora gitmiştim onun kontrolünde duymuştuk 6+1 de Salı günü aret kamar kendi doktoruma gidicem inşallah aksi birşey çıkmaz 🤲🫶🏻
Pardon aret kamar demek istedim :)

Arkadaşlar herkese tekrar merhaba bir kaç gündür yazamıyordum. Dün KPSS vardı biliyorsunuz sınava gittik içeri girmeme iki dakika kala bel ve karın ağrım şiddetlendi. Sabah ta kanama ile uyandım zaten. Rengim falan attı soğuk soğuk terledim doktor dış gebelik dediği için korktum dedim acaba iç kanama mı geçiriyorum. Hastaneye geldik 5 tüp kan aldılar 3 saat bekledik ama ben o ara nasıl ağlıyorum çünkü bel ve karın ağrım beni mahvetti hiç bir şeye benzemiyordu kan sonucu çıkmadığı için ilaç da vermediler. Bir anda hafiflemeye başladı kanamam da arttı o ara lavaboya gittim kocaman kan pıhtısı geldi benden arkasına bildiğin su gibi kan devamlı geliyor. Yatış verdiler acil değerlerim zaten yerlerde ama beta hcg 1406. Sabah tekrar kan alacağız ona göre dış gebelik iğnesi yapacağız dedi doktor. Sabaha karşı 3 buçukta gelip kan aldılar ve sonuç 450. Kendi kendine düşmüş. Sabah ultrasona girdim rahim duvarı baya incelmiş bebek de görünmüyor. Değerim de bir anda çok arttığı için düşük yapmışsın dedi. Taburcu oluyorum bugün Rabbim şifa bekleyenlere şifa versin dünden beri çekmediğim ağrı kanama kalmadı ama Allah yüzüme baktı iğne bile vurmadılar. Cuma günü tekrar çağırdı doktor beta hcg bakacak sıfırlanması için inşallah Cuma’ya kadar ya tamamen sıfırlanır ya da iyice düşer. 🤲🏻🤲🏻
Çok geçmiş olsun. Benim de değerim dört gün öncesine göre yarıya düşmüş. Doktoruma da ulaşamadım henüz. Ben de bırakacağım ilaçları

Betayi ben 2kere verdim sonrasında 10gun sonra feltdediler, Kaçıncı gün betaniz, bir de ne zaman transfer oldunuz
12. Gün betam 1290 çıktı 5. Gün embriyosu 24 temmuzda olmuştum transfer perşembe kese için gel dediler beta tekrar versem mi bilemedim

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
4 Ağustos​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
😔
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
😔
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​
39​
1 Adet 5. Gün​
10 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
19 Temmuz​
37​
2 Adet 5. Gün 4 AB​
18 Temmuz​
41​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
😔
35​
1 Adet 5. Gün​
3 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün AA​
13 Temmuz​
30​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
12 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
@nbb
40​
1 Adet 3. Gün​
21 Temmuz​
😔
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
29​
1 Adet 3. Gün​
18 Temmuz​
27​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
30​
2 Adet 3. Gün​
25 Temmuz​
4 Ağustos​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
12 Temmuz​
M Mtmtk63 30 1 adet 3. Gun 28 temmuz sonuç çıkmadı daha

Çok geçmiş olsun, Allah'ım sağlık versin herşey düşündüğünüzde bile daha güzel olsun bundan sonrası için🤲
Allah razı olsun canım inşallah. İnşallah gebelikleriniz sağlıklı şekilde devam eder evlatlarınıza kavuşursunuz

Gerçekten mi sizin de öyle oldu ? 14. Gün değeriniz kaç çıktı ? Ne zaman sonra kese kalp atışını duydunuz?
14. Günde 3186 çıktı bir hafta sonrada kese için çağırmıştı doktorum o zaman gördük kalp atışını kanamam olmuştu başka bir doktora gitmiştim acile o doktorun kontrolünde kalp atışını duymuştuk İkiside 6+1 uyumlu dedi bir tanesi geriden geliyordu hatta ikisinde aynı hafta olunca çok sevindim yarın kendi doktoruma gidicem bakalım büyümüşlermi 🙈🤗

Back