- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Adet kanar gebelik talibi yapıyor muMerhaba canım bende 6+5 teyim duyarsın inşallah çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah
Kanamam olduğu için başka doktora gitmiştim onun kontrolünde duymuştuk 6+1 de Salı günü aret kamar kendi doktoruma gidicem inşallah aksi birşey çıkmaz
Yapıyor canımAdet kanar gebelik talibi yapıyor mu
çıktımı sonucun?28 temmuz yazmaliydim
Pardon aret kamar demek istedim :)Merhaba canım bende 6+5 teyim duyarsın inşallah çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah
Kanamam olduğu için başka doktora gitmiştim onun kontrolünde duymuştuk 6+1 de Salı günü aret kamar kendi doktoruma gidicem inşallah aksi birşey çıkmaz
Hayırlısı olsun canım ikiside tutmuş gibi değerine göre benimde 1181 çıkmış ikizlere hamileyim çok şükürKızlar değerim 1231 çıktı çok mutluyum Allah herkese bu sevinci yaşatsın inşallah12. Gün değerim çarşamba tekrar istedi. 5. Gün 2 Embriyo idi
Çok geçmiş olsun. Benim de değerim dört gün öncesine göre yarıya düşmüş. Doktoruma da ulaşamadım henüz. Ben de bırakacağım ilaçlarıArkadaşlar herkese tekrar merhaba bir kaç gündür yazamıyordum. Dün KPSS vardı biliyorsunuz sınava gittik içeri girmeme iki dakika kala bel ve karın ağrım şiddetlendi. Sabah ta kanama ile uyandım zaten. Rengim falan attı soğuk soğuk terledim doktor dış gebelik dediği için korktum dedim acaba iç kanama mı geçiriyorum. Hastaneye geldik 5 tüp kan aldılar 3 saat bekledik ama ben o ara nasıl ağlıyorum çünkü bel ve karın ağrım beni mahvetti hiç bir şeye benzemiyordu kan sonucu çıkmadığı için ilaç da vermediler. Bir anda hafiflemeye başladı kanamam da arttı o ara lavaboya gittim kocaman kan pıhtısı geldi benden arkasına bildiğin su gibi kan devamlı geliyor. Yatış verdiler acil değerlerim zaten yerlerde ama beta hcg 1406. Sabah tekrar kan alacağız ona göre dış gebelik iğnesi yapacağız dedi doktor. Sabaha karşı 3 buçukta gelip kan aldılar ve sonuç 450. Kendi kendine düşmüş. Sabah ultrasona girdim rahim duvarı baya incelmiş bebek de görünmüyor. Değerim de bir anda çok arttığı için düşük yapmışsın dedi. Taburcu oluyorum bugün Rabbim şifa bekleyenlere şifa versin dünden beri çekmediğim ağrı kanama kalmadı ama Allah yüzüme baktı iğne bile vurmadılar. Cuma günü tekrar çağırdı doktor beta hcg bakacak sıfırlanması için inşallah Cuma’ya kadar ya tamamen sıfırlanır ya da iyice düşer.
12. Gün betam 1290 çıktı 5. Gün embriyosu 24 temmuzda olmuştum transfer perşembe kese için gel dediler beta tekrar versem mi bilemedimBetayi ben 2kere verdim sonrasında 10gun sonra feltdediler, Kaçıncı gün betaniz, bir de ne zaman transfer oldunuz
Tek embriyo transfer edildi bi deBetayi ben 2kere verdim sonrasında 10gun sonra feltdediler, Kaçıncı gün betaniz, bir de ne zaman transfer oldunuz
Hayır hala bekliyorumçıktımı sonucun?
hayırlı haberler inş canım benimHayır hala bekliyorum
İnşallahhayırlı haberler inş canım benim
M Mtmtk63 30 1 adet 3. Gun 28 temmuz sonuç çıkmadı daha𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 29 1 Adet 3. Gün 18 Temmuz 27 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 30 2 Adet 3. Gün 25 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz
inşallah canım teşekkür ederimçok geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşursun inşallah.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunnn
Allah razı olsun canım inşallah. İnşallah gebelikleriniz sağlıklı şekilde devam eder evlatlarınıza kavuşursunuzÇok geçmiş olsun, Allah'ım sağlık versin herşey düşündüğünüzde bile daha güzel olsun bundan sonrası için
Keseye gel dediyse tekrar kan istememiş demektir canım artışın güzel çünküKızlar ben 4 kez artış için beta verdim en son betam 1290 çıktı doktor perşembe kese için gelirsin dedi ama ben şimdi beta vermeye devam edecek miyim keseye kadar ?
Öyle mi sizce bende çok merak ediyorum ne zaman belli olur sizce ?Hayırlı olsun ikisinde tutmuş bence
Gerçekten mi sizin de öyle oldu ? 14. Gün değeriniz kaç çıktı ? Ne zaman sonra kese kalp atışını duydunuz?Hayırlısı olsun canım ikiside tutmuş gibi değerine göre benimde 1181 çıkmış ikizlere hamileyim çok şükür
14. Günde 3186 çıktı bir hafta sonrada kese için çağırmıştı doktorum o zaman gördük kalp atışını kanamam olmuştu başka bir doktora gitmiştim acile o doktorun kontrolünde kalp atışını duymuştuk İkiside 6+1 uyumlu dedi bir tanesi geriden geliyordu hatta ikisinde aynı hafta olunca çok sevindim yarın kendi doktoruma gidicem bakalım büyümüşlermiGerçekten mi sizin de öyle oldu ? 14. Gün değeriniz kaç çıktı ? Ne zaman sonra kese kalp atışını duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?