• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar gerci cogunuz hamilesiniz ama 😍transferimin 5. Günündeyim dün ve bugün progestan fitili yerleştirirken afedersiniz cok daralmiş yuvasi bikac gün öncesi baya genişti itebiliyodum baya simdi sanki rahim içerden yuvanin içinde asagıya dogru biraz şiş gibi embriyomu içerden yerleşmiş acaba yoksa baska bişeymi transfer zamninda bunu yasayan varmi yuvasi daralmiş
O ara ara oluyor canım ya bazen hem şiş gibi hem dar çok zor itiyorum bazen rahatça giriyor

Kızlar dün kan testi verdim negatif bütün belirtiler vardı ama olmadı kısmet değilmiş bizim sürecimiz en başından başlayacak hamile arkadaşlarım duanızda bizleri de unutmayın Allah’a emanet olun 🙋🏻‍♀️
En kısa zamanda sanada nasip olsun canım zor bir süreç çoğumuz yaşadık sanırım tüp bebekte olumsuzu.. dualarımız hepimizle Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🙏

kızlar benim gibi hala doktor kontrolüne gitmeyen var mı? son adet tarihime göre 6+2 gün oldum. Cuma günü gidicem kımsetse, niyetim kese ve kalp atışını bir arada görüp duymaktı. Rabbim nasip eder inş.

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
4 Ağustos​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
😔
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
😔
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​
39​
1 Adet 5. Gün​
10 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
19 Temmuz​
37​
2 Adet 5. Gün 4 AB​
18 Temmuz​
41​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
35​
1 Adet 5. Gün​
3 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün AA​
13 Temmuz​
30​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
12 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
@nbb
40​
1 Adet 3. Gün​
21 Temmuz​
😔
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
29​
1 Adet 3. Gün​
18 Temmuz​
27​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
30​
2 Adet 3. Gün​
25 Temmuz​
4 Ağustos​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
12 Temmuz​
Canım benim sonucumu değiştirir misin? Transferin 10.günü 14.1 olan değer 12.gün 4.2ye düştü. Kimyasal gebelik geçiriyormuşum. Madden ve manen hazırlanınca tekrar deneyeceğiz inşallah.. Dualarınızda beni unutmayın🤲

kızlar benim gibi hala doktor kontrolüne gitmeyen var mı? son adet tarihime göre 6+2 gün oldum. Cuma günü gidicem kımsetse, niyetim kese ve kalp atışını bir arada görüp duymaktı. Rabbim nasip eder inş.
ben bugün duydum kalp atışını, 6+5 de. İnşallah sende duyarsın, endişelenme.

Kizlarrr ben bugün yolk kesesini gördüm bileniniz bir biz hastanede yatıyorux kanama olduğu için cuma günü gittiğimde küçüktü kese armuta benziyordu şimdi üç günde büyümüş maşallah yolk kesemizide gördüm ben 5+4 biliyordum doktor 5+6Dedi değişir o dedi 🤷 bir haftaya kalmaz kalp atışını da duyarız dedi hatta üç dört güne duyarız dedi ay dua edin nolur 🙏🙏🙏

Kizlarrr ben bugün yolk kesesini gördüm bileniniz bir biz hastanede yatıyorux kanama olduğu için cuma günü gittiğimde küçüktü kese armuta benziyordu şimdi üç günde büyümüş maşallah yolk kesemizide gördüm ben 5+4 biliyordum doktor 5+6Dedi değişir o dedi 🤷 bir haftaya kalmaz kalp atışını da duyarız dedi hatta üç dört güne duyarız dedi ay dua edin nolur 🙏🙏🙏
Ayyy ne güzel maşallah,ben de cuma görürüm insallah çıktınız sanmistim hastaneden ne zaman cikacakmissiniz

Ben de kaç günlük olduğumuzu merak ediyorum,

Ayyy ne güzel maşallah,ben de cuma görürüm insallah çıktınız sanmistim hastaneden ne zaman cikacakmissiniz
Kese etrafında küçük kanamalar olduğu için bugün de doktor kalın dedi yarın sabah kontrol edicek tekrar ona göre çıkışımızi yapicak ya da devam edicek

Back