2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

O ara ara oluyor canım ya bazen hem şiş gibi hem dar çok zor itiyorum bazen rahatça giriyor

En kısa zamanda sanada nasip olsun canım zor bir süreç çoğumuz yaşadık sanırım tüp bebekte olumsuzu.. dualarımız hepimizle Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin

kızlar benim gibi hala doktor kontrolüne gitmeyen var mı? son adet tarihime göre 6+2 gün oldum. Cuma günü gidicem kımsetse, niyetim kese ve kalp atışını bir arada görüp duymaktı. Rabbim nasip eder inş.

Canım benim sonucumu değiştirir misin? Transferin 10.günü 14.1 olan değer 12.gün 4.2ye düştü. Kimyasal gebelik geçiriyormuşum. Madden ve manen hazırlanınca tekrar deneyeceğiz inşallah.. Dualarınızda beni unutmayın

kızlar benim gibi hala doktor kontrolüne gitmeyen var mı? son adet tarihime göre 6+2 gün oldum. Cuma günü gidicem kımsetse, niyetim kese ve kalp atışını bir arada görüp duymaktı. Rabbim nasip eder inş.
ben bugün duydum kalp atışını, 6+5 de. İnşallah sende duyarsın, endişelenme.

Kizlarrr ben bugün yolk kesesini gördüm bileniniz bir biz hastanede yatıyorux kanama olduğu için cuma günü gittiğimde küçüktü kese armuta benziyordu şimdi üç günde büyümüş maşallah yolk kesemizide gördüm ben 5+4 biliyordum doktor 5+6Dedi değişir o dedi bir haftaya kalmaz kalp atışını da duyarız dedi hatta üç dört güne duyarız dedi ay dua edin nolur

Ayyy ne güzel maşallah,ben de cuma görürüm insallah çıktınız sanmistim hastaneden ne zaman cikacakmissiniz

Ben de kaç günlük olduğumuzu merak ediyorum,

Ayyy ne güzel maşallah,ben de cuma görürüm insallah çıktınız sanmistim hastaneden ne zaman cikacakmissiniz
Kese etrafında küçük kanamalar olduğu için bugün de doktor kalın dedi yarın sabah kontrol edicek tekrar ona göre çıkışımızi yapicak ya da devam edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…