O ara ara oluyor canım ya bazen hem şiş gibi hem dar çok zor itiyorum bazen rahatça giriyorKızlar gerci cogunuz hamilesiniz amatransferimin 5. Günündeyim dün ve bugün progestan fitili yerleştirirken afedersiniz cok daralmiş yuvasi bikac gün öncesi baya genişti itebiliyodum baya simdi sanki rahim içerden yuvanin içinde asagıya dogru biraz şiş gibi embriyomu içerden yerleşmiş acaba yoksa baska bişeymi transfer zamninda bunu yasayan varmi yuvasi daralmiş
En kısa zamanda sanada nasip olsun canım zor bir süreç çoğumuz yaşadık sanırım tüp bebekte olumsuzu.. dualarımız hepimizle Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsinKızlar dün kan testi verdim negatif bütün belirtiler vardı ama olmadı kısmet değilmiş bizim sürecimiz en başından başlayacak hamile arkadaşlarım duanızda bizleri de unutmayın Allah’a emanet olun
Transferden sonra sonucu bekleme süresinde oldugunuz zaman da olmusmuydu sizde hamilesiniz siz dimi suanO ara ara oluyor canım ya bazen hem şiş gibi hem dar çok zor itiyorum bazen rahatça giriyor
Oldu canım evet hamileyim şuan şükürTransferden sonra sonucu bekleme süresinde oldugunuz zaman da olmusmuydu sizde hamilesiniz siz dimi suan
Çok güzel artmış canım sağlıkla ilerlesinArkadaşlar cumartesi beta 158 bugün 369 değerim nasıl sizce iyi artmış değil mi ? Hala inanamıyorum da
Amin inşallah çok teşekkür ederim hiç belirtim vs de yok o yüzden anlayamıyorumÇok güzel artmış canım sağlıkla ilerlesin
Gözünüz aydın darisi başimizaOldu canım evet hamileyim şuan şükür
Ben 6+5 oldum hala belirtim yokAmin inşallah çok teşekkür ederim hiç belirtim vs de yok o yüzden anlayamıyorum
Canım benim sonucumu değiştirir misin? Transferin 10.günü 14.1 olan değer 12.gün 4.2ye düştü. Kimyasal gebelik geçiriyormuşum. Madden ve manen hazırlanınca tekrar deneyeceğiz inşallah.. Dualarınızda beni unutmayın𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 29 1 Adet 3. Gün 18 Temmuz 27 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 30 2 Adet 3. Gün 25 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz
Ya o zaman korkmama gerek yok çok teşekkür ederim artık o kadar sıkıntıdan sonra insan inanamıyorBen 6+5 oldum hala belirtim yokve hala şaka gibi geliyo
ben bugün duydum kalp atışını, 6+5 de. İnşallah sende duyarsın, endişelenme.kızlar benim gibi hala doktor kontrolüne gitmeyen var mı? son adet tarihime göre 6+2 gün oldum. Cuma günü gidicem kımsetse, niyetim kese ve kalp atışını bir arada görüp duymaktı. Rabbim nasip eder inş.
Ayyy ne güzel maşallah,ben de cuma görürüm insallah çıktınız sanmistim hastaneden ne zaman cikacakmissinizKizlarrr ben bugün yolk kesesini gördüm bileniniz bir biz hastanede yatıyorux kanama olduğu için cuma günü gittiğimde küçüktü kese armuta benziyordu şimdi üç günde büyümüş maşallah yolk kesemizide gördüm ben 5+4 biliyordum doktor 5+6Dedi değişir o dedibir haftaya kalmaz kalp atışını da duyarız dedi hatta üç dört güne duyarız dedi ay dua edin nolur
Ben de kaç günlük olduğumuzu merak ediyorum,Kizlarrr ben bugün yolk kesesini gördüm bileniniz bir biz hastanede yatıyorux kanama olduğu için cuma günü gittiğimde küçüktü kese armuta benziyordu şimdi üç günde büyümüş maşallah yolk kesemizide gördüm ben 5+4 biliyordum doktor 5+6Dedi değişir o dedibir haftaya kalmaz kalp atışını da duyarız dedi hatta üç dört güne duyarız dedi ay dua edin nolur
Kese etrafında küçük kanamalar olduğu için bugün de doktor kalın dedi yarın sabah kontrol edicek tekrar ona göre çıkışımızi yapicak ya da devam edicekAyyy ne güzel maşallah,ben de cuma görürüm insallah çıktınız sanmistim hastaneden ne zaman cikacakmissiniz
Programlara göre 5+4 doktoruma göre 5+6 dediBen de kaç günlük olduğumuzu merak ediyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?