Aminnn çok sagolunnnnİnsalalh geçer bir daha da olmaz canım dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn çok sagolunnnnİnsalalh geçer bir daha da olmaz canım dikkat et kendine
Teşekkür ederim canımCanım benim sebepler ne olursa olsun tek bir sperm bile bulsa doktorlar dölleyebiliyor yumurtayı tüp bebekte kafana takma uzmanına başvur. Benim bilgim yok erkek kadın faktörü yoktu bizde genetik faktör vardı o yüzden yardımcı olamayacağım .
Kan sulandırıcıyı kesti mi canımBenim kanamam oldu kizlar açık pembe renk geldi çok korktum hastaneye geldim yatış verdiler ilaçları arttirdilar kanamam durdu hatta kahverengine cevrdi şimdi azaldı yarın doktor muayene edicek ultrasonda 5+3uz 5ile 7. Haftalar arası yerleşme kanaması gorulebiliyormus umarım öyle birseydir dua edin hamisler lütfen
Çok geçmiş olsun inşallah geçip gitsin. Progestan igne ya da fitil kullanıyor muydunuz? Benimde bugün çok şiddetli ağrım oldu bende çok korktumBenim kanamam oldu kizlar açık pembe renk geldi çok korktum hastaneye geldim yatış verdiler ilaçları arttirdilar kanamam durdu hatta kahverengine cevrdi şimdi azaldı yarın doktor muayene edicek ultrasonda 5+3uz 5ile 7. Haftalar arası yerleşme kanaması gorulebiliyormus umarım öyle birseydir dua edin hamisler lütfen
Merhaba canım bende 6+5 teyim duyarsın inşallah çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırız inşallahmerhaba, 6+5 oldum ben, yarın kalp atımını duymaya gideceğiz, çok heyecanlıyım, geçmiyor zaman.
Çoktan kesmiştim yatış verdi cansu kanamami durdurdu kahverengi ye döndü şimdi bitti şükür progestani arttirdi hem fitil hem ağızdan alıyorum kocaman serumlar alıyorum sıvı alımı olsun diye şimdilik iyim yarın sabah kontrol yapicakKan sulandırıcıyı kesti mi canım
Hastaneye geldim kanamami durdurdu kahverengi ye döndü şimdi bitti şükür progestani arttirdi hem fitil hem ağızdan alıyorum sabah 8 fitil olarak 11de ağız yoluyla 4 ye hem fitil hem ağız yoluyla ve bir iğne yaptı progestanin on katı etkili bir iğne kocaman serumlar alıyorum sıvı alımı olsun diye şimdilik iyim yarın sabah kontrol yapicakÇok geçmiş olsun inşallah geçip gitsin. Progestan igne ya da fitil kullanıyor muydunuz? Benimde bugün çok şiddetli ağrım oldu bende çok korktum
kanamanın durması çok güzel, geçmiş olsun, bebek nasıl?Çoktan kesmiştim yatış verdi cansu kanamami durdurdu kahverengi ye döndü şimdi bitti şükür progestani arttirdi hem fitil hem ağızdan alıyorum kocaman serumlar alıyorum sıvı alımı olsun diye şimdilik iyim yarın sabah kontrol yapicak
Şükür canım bana sa 6+0 da oldu lekelenme kan sulandırıcı kesti aynı gün fitil serum iğne verdiler 3 güne geçti hastanede sadece ilaçları olana kadar kaldım 1 hafta evde yatış verdi 3 güne geçti ama kan sulandırıcıya hala başlatmadı inşallah şeninde hemen geçer canımÇoktan kesmiştim yatış verdi cansu kanamami durdurdu kahverengi ye döndü şimdi bitti şükür progestani arttirdi hem fitil hem ağızdan alıyorum kocaman serumlar alıyorum sıvı alımı olsun diye şimdilik iyim yarın sabah kontrol yapicak
Ay inşallah sabah çok korktum ne kadar zor bir anlar Allah im yaşatmasınŞükür canım bana sa 6+0 da oldu lekelenme kan sulandırıcı kesti aynı gün fitil serum iğne verdiler 3 güne geçti hastanede sadece ilaçları olana kadar kaldım 1 hafta evde yatış verdi 3 güne geçti ama kan sulandırıcıya hala başlatmadı inşallah şeninde hemen geçer canım
Ben biryerde okudum cansu istahsizlik olurmuş ve bunun bebeğe bir etkisi yokmuş sakın korkmaKızlar 7+3 haftalık olduk iştahım kesildi 2 gündür mide bulantısı yerine bir iştahsızlık çekiyorum açım ama bir şey yemek istemiyorum halsiz hissediyorum doktor kontrolüme de çok var endişelenmiyim normaldir diyorum ama bazen endişe ediyorum bir şey oldu mu acaba diye korku var içimde genelde nedense
Yarın ultrason ile bakılacak bence iyi inşallahkanamanın durması çok güzel, geçmiş olsun, bebek nasıl?
İnşallah sağol canım kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum hayırlısı bakalımBen biryerde okudum cansu istahsizlik olurmuş ve bunun bebeğe bir etkisi yokmuş sakın korkma
Sıralara bebeklerimizi kucaklarimiza aldığımız günlerde mesaj atmak nasip olsun bu zorlu zamanlar bir an önce geçsinİnşallah sağol canım kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum hayırlısı bakalım
Cansu kaygı etme bicok kişide böyle iştahsızlık olabiliyor bu evrelerde içini ferah tut yiyebildiğin kadar ye annesiKızlar 7+3 haftalık olduk iştahım kesildi 2 gündür mide bulantısı yerine bir iştahsızlık çekiyorum açım ama bir şey yemek istemiyorum halsiz hissediyorum doktor kontrolüme de çok var endişelenmiyim normaldir diyorum ama bazen endişe ediyorum bir şey oldu mu acaba diye korku var içimde genelde nedense
Peki normalde progestan igne kullanıyor muydunuz ? Buarada iştahsızlık için yazdığınızı gördüm bence korkmayın normaldir özellikle bu dönemde kilo kaybı olduğu bile çok söyleniyorŞükür canım bana sa 6+0 da oldu lekelenme kan sulandırıcı kesti aynı gün fitil serum iğne verdiler 3 güne geçti hastanede sadece ilaçları olana kadar kaldım 1 hafta evde yatış verdi 3 güne geçti ama kan sulandırıcıya hala başlatmadı inşallah şeninde hemen geçer canım
Çok sağol canım artık zorluyorum o an yemek için ama artık ceviz çerez ağzıma süremiyorum midem asla almıyor ceviz yemem gerek ama 2 haftadır yiyemiyorumCansu kaygı etme bicok kişide böyle iştahsızlık olabiliyor bu evrelerde içini ferah tut yiyebildiğin kadar ye annesi
Normalde ve hala da aynı devam ediyorum progestanı fitil sabah akşam 1 alıyorum ama ayrıca 5 günde 1 kez kalçadan progestan içerikli ama adı Proluton olan iğneden vuruluyorum hep öyle başladı hala aynı devam diyor lekelenme olunca ayrıca bir iğne verilmedi ya da dozları değişmediPeki normalde progestan igne kullanıyor muydunuz ? Buarada iştahsızlık için yazdığınızı gördüm bence korkmayın normaldir özellikle bu dönemde kilo kaybı olduğu bile çok söyleniyor