Kıyamam olduğu kadar canım benim diğer gebeliğimde cerez bende yiyemiyordum seni cok iyi anlıyorum yediklerin ona şifa olmuştur annesi kaygı etme bide kefir öneriyorlar bana sağlık ocağındaki ebe dedi kefir aldım bende aklında bulunsun içiyorsundurda belkiÇok sağol canım artık zorluyorum o an yemek için ama artık ceviz çerez ağzıma süremiyorum midem asla almıyor ceviz yemem gerek ama 2 haftadır yiyemiyorum
Kefir denesem mi ki canı yoğurt yiyorum bol bolKıyamam olduğu kadar canım benim diğer gebeliğimde cerez bende yiyemiyordum seni cok iyi anlıyorum yediklerin ona şifa olmuştur annesi kaygı etme bide kefir öneriyorlar bana sağlık ocağındaki ebe dedi kefir aldım bende aklında bulunsun içiyorsundurda belki
Kuzum benimde bugün iştahsızlığım başladı dünde kadar midem eziliyordu 2 saate bir acıkıyordum. Aklımıza kötü getirmeyelim benimde göğüslerimde ki hassasiyet geçti dolgunluk devam inşallah kötü birşey yok sağlıkla bebeişlerimizi alıcaz kucağımızaKızlar 7+3 haftalık olduk iştahım kesildi 2 gündür mide bulantısı yerine bir iştahsızlık çekiyorum açım ama bir şey yemek istemiyorum halsiz hissediyorum doktor kontrolüme de çok var endişelenmiyim normaldir diyorum ama bazen endişe ediyorum bir şey oldu mu acaba diye korku var içimde genelde nedense
Transfer in kaçıncı günü ya da kaç haftalık hamilesinKizlaarr ya peceteye silince kahverengi leke geldi bişey olur mu sizce yaa nedendir ki hiç olmamıştı çok tedirgin oldumm
Olmaz aşermissin işte afiyet olsunKızlar canım çok kumpir çekti ve yedim ateş bastı beni bişey olmaz dimi daha 6+5 teyim
Teşekkür ederimOlmaz aşermissin işte afiyet olsun
6+5hamileyim canım doktoruma yazdım kan sulandiricilari keselim dedi telaslanmayin devam edebilir dedi taze kana dönerse ek prolutex yapalım dediTransfer in kaçıncı günü ya da kaç haftalık hamilesin
Aminnn inşallah canım ama demek ki normal baksana genelimiz oluyor sanırım dediğin gibi 2 saatte bir açılırken şimdi yemesem de olur moduna geçtim bir de yedikten sonra ağzımda acımsı ekşimiş gibi bir tat kalıyor iyice iştahımı kesti inşallah yolundadır her şey diyim içimi ferah tutmaya çalışıyorumKuzum benimde bugün iştahsızlığım başladı dünde kadar midem eziliyordu 2 saate bir acıkıyordum. Aklımıza kötü getirmeyelim benimde göğüslerimde ki hassasiyet geçti dolgunluk devam inşallah kötü birşey yok sağlıkla bebeişlerimizi alıcaz kucağımıza
Aaa onu bilmem inşaallah olmazTeşekkür ederimbende insülin direncide var şeker ilacı kullanıyorum o yüzden de korktum biraz bişey olur diye
Bende hastanedeyim açık renk kanamyla geldim kahverengiye döndü inşallah gecicek bunlar sizede geçmiş olsun6+5hamileyim canım doktoruma yazdım kan sulandiricilari keselim dedi telaslanmayin devam edebilir dedi taze kana dönerse ek prolutex yapalım dedi
Bende yoğurt yiyorum ama kefiride içeceğim inşaAllah sor öyle yap tabikiKefir denesem mi ki canı yoğurt yiyorum bol bol
Ben canım gececyanıma kova koydum arada ayağımı sokuyorum doktoruma sordum normal dediKızlar embriyo transferi sonrası ateş basması yaşayan var mı? Yüzüm ve ayaklarım özelikle alevler içinde
Zor yorucu malesef üzücü ama Allah'tan ümit kesilmez Rabbim nasip edecek inancını tam tut Rabbim kolaylastirsin inşallah en kısa zamanda işlemleri atlatıp bebisine kavusasin inşallahKızlar dün kan testi verdim negatif bütün belirtiler vardı ama olmadı kısmet değilmiş bizim sürecimiz en başından başlayacak hamile arkadaşlarım duanızda bizleri de unutmayın Allah’a emanet olun
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsunBende hastanedeyim açık renk kanamyla geldim kahverengiye döndü inşallah gecicek bunlar sizede geçmiş olsun
İnşaallahTeşekkür ederim canım sanada geçmiş olsundevam etmedi şuan benim ama inşallah etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?