2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Teşekkür ederim canım

Kan sulandırıcıyı kesti mi canım

Çok geçmiş olsun inşallah geçip gitsin. Progestan igne ya da fitil kullanıyor muydunuz? Benimde bugün çok şiddetli ağrım oldu bende çok korktum

merhaba, 6+5 oldum ben, yarın kalp atımını duymaya gideceğiz, çok heyecanlıyım, geçmiyor zaman.
Merhaba canım bende 6+5 teyim duyarsın inşallah çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah
Kanamam olduğu için başka doktora gitmiştim onun kontrolünde duymuştuk 6+1 de Salı günü aret kamar kendi doktoruma gidicem inşallah aksi birşey çıkmaz

Kan sulandırıcıyı kesti mi canım
Çoktan kesmiştim yatış verdi cansu kanamami durdurdu kahverengi ye döndü şimdi bitti şükür progestani arttirdi hem fitil hem ağızdan alıyorum kocaman serumlar alıyorum sıvı alımı olsun diye şimdilik iyim yarın sabah kontrol yapicak

Çok geçmiş olsun inşallah geçip gitsin. Progestan igne ya da fitil kullanıyor muydunuz? Benimde bugün çok şiddetli ağrım oldu bende çok korktum
Hastaneye geldim kanamami durdurdu kahverengi ye döndü şimdi bitti şükür progestani arttirdi hem fitil hem ağızdan alıyorum sabah 8 fitil olarak 11de ağız yoluyla 4 ye hem fitil hem ağız yoluyla ve bir iğne yaptı progestanin on katı etkili bir iğne kocaman serumlar alıyorum sıvı alımı olsun diye şimdilik iyim yarın sabah kontrol yapicak

kanamanın durması çok güzel, geçmiş olsun, bebek nasıl?

Şükür canım bana sa 6+0 da oldu lekelenme kan sulandırıcı kesti aynı gün fitil serum iğne verdiler 3 güne geçti hastanede sadece ilaçları olana kadar kaldım 1 hafta evde yatış verdi 3 güne geçti ama kan sulandırıcıya hala başlatmadı inşallah şeninde hemen geçer canım

Kızlar 7+3 haftalık olduk iştahım kesildi 2 gündür mide bulantısı yerine bir iştahsızlık çekiyorum açım ama bir şey yemek istemiyorum halsiz hissediyorum doktor kontrolüme de çok var endişelenmiyim normaldir diyorum ama bazen endişe ediyorum bir şey oldu mu acaba diye korku var içimde genelde nedense

Ay inşallah sabah çok korktum ne kadar zor bir anlar Allah im yaşatmasın

Ben biryerde okudum cansu istahsizlik olurmuş ve bunun bebeğe bir etkisi yokmuş sakın korkma

Cansu kaygı etme bicok kişide böyle iştahsızlık olabiliyor bu evrelerde içini ferah tut yiyebildiğin kadar ye annesi

Peki normalde progestan igne kullanıyor muydunuz ? Buarada iştahsızlık için yazdığınızı gördüm bence korkmayın normaldir özellikle bu dönemde kilo kaybı olduğu bile çok söyleniyor

Cansu kaygı etme bicok kişide böyle iştahsızlık olabiliyor bu evrelerde içini ferah tut yiyebildiğin kadar ye annesi
Çok sağol canım artık zorluyorum o an yemek için ama artık ceviz çerez ağzıma süremiyorum midem asla almıyor ceviz yemem gerek ama 2 haftadır yiyemiyorum

Peki normalde progestan igne kullanıyor muydunuz ? Buarada iştahsızlık için yazdığınızı gördüm bence korkmayın normaldir özellikle bu dönemde kilo kaybı olduğu bile çok söyleniyor
Normalde ve hala da aynı devam ediyorum progestanı fitil sabah akşam 1 alıyorum ama ayrıca 5 günde 1 kez kalçadan progestan içerikli ama adı Proluton olan iğneden vuruluyorum hep öyle başladı hala aynı devam diyor lekelenme olunca ayrıca bir iğne verilmedi ya da dozları değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…