2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar selam bir süredir mesajlarınızı okuyorum bugün ben de yazmak istedim. 28 temmuz da 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu bugün evde test yaptım ama hayalet de olsa bir çizgi yok ne yazık ki. Yaşım 36 ilk denememizdi. 9 yumurta toplanmış 6 sı işleme alınmış 4 ü döllenmiş 2 tanesi 5. Güne kadar gelmişti biz ikisini de kullandık başka da yok geride. Çok üzgünüm.

Selam arkadaşlar, 2-3 gündür girip okuyamıyordum. Benden sonra pozitif sonuç alan arkadaşları teprik ederim Benim bir sorum olacak, tüp bebek deneyimini daha önce de yaşamış ve negatif sonuç almış olan arkadaşlardan. Negatifi öğrendikten ve ilaçları kestikten ne kadar süre sonra yeniden adet olmamız gerekiyor. Adet takvimime göre ayın 1inde adet olmam gerekiyordu. 3ünde sonucu öğrendim ilaçları kestim, ama bugün ayın 6sı henüz adet olmadım.

Ben 10 gün sonra olmuştum ilaçları bırakınca

Kan testi gününüz ne zaman

Benim kanamam oldu kizlar açık pembe renk geldi çok korktum hastaneye geldim yatış verdiler ilaçları arttirdilar kanamam durdu hatta kahverengine cevrdi şimdi azaldı yarın doktor muayene edicek ultrasonda 5+3uz 5ile 7. Haftalar arası yerleşme kanaması gorulebiliyormus umarım öyle birseydir dua edin hamisler lütfen

İlaçları bıraktım üç gun sonra adet oldum

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Benim de yarın test günüm. Bu sabah biraz belim ağrıdı ve göğsüm ağrıyor umarım hersey olumlu sonuç içindir Allah nasip ederse inşallah

İnsalalh geçer bir daha da olmaz canım dikkat et kendine

Çok sağolun teşekkür ederim sizde olumlu sonuçlar alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…