Net belli tebrik ederimArkadaşlar günaydın,
Sizde benim gördüğümü görüyor musunjz hayalet çizgi görüyorum, aklım benimle dalga geçiyor olabilir mi?
Transfer yaptıramamıştom temmuzda yapılacaktı doğal denedim. Allahım inşallahhh kaç yıldır deniyordum inşallahhhNet belli tebrik ederimtransferin kacinci günü testiniz acaba
Hayırlı olsunArkadaşlar günaydın,
Sizde benim gördüğümü görüyor musunjz hayalet çizgi görüyorum, aklım benimle dalga geçiyor olabilir mi?
Yaa gerçekten mii nasıl heyecanlı bir duygu ahhh inşallahhhhhhhhhhhh kan vermek için deli gibi sabırsızımmHayırlı olsun
Ben 10 gün sonra olmuştum ilaçları bırakıncaSelam arkadaşlar, 2-3 gündür girip okuyamıyordum. Benden sonra pozitif sonuç alan arkadaşları teprik ederimBenim bir sorum olacak, tüp bebek deneyimini daha önce de yaşamış ve negatif sonuç almış olan arkadaşlardan. Negatifi öğrendikten ve ilaçları kestikten ne kadar süre sonra yeniden adet olmamız gerekiyor. Adet takvimime göre ayın 1inde adet olmam gerekiyordu. 3ünde sonucu öğrendim ilaçları kestim, ama bugün ayın 6sı henüz adet olmadım.
Kan testi gününüz ne zamanKızlar selam bir süredir mesajlarınızı okuyorum bugün ben de yazmak istedim. 28 temmuz da 2 tane 5 gün embriyosu transfer oldu bugün evde test yaptım ama hayalet de olsa bir çizgi yok ne yazık ki. Yaşım 36 ilk denememizdi. 9 yumurta toplanmış 6 sı işleme alınmış 4 ü döllenmiş 2 tanesi 5. Güne kadar gelmişti biz ikisini de kullandık başka da yok geride. Çok üzgünüm.
Yarın 10. Gün o zaman gel demişti doktor.Kan testi gününüz ne zaman
Yine de kan gününüzde kan verin aynı gün bile idrar negatif olup aynı gün kan verip pozitif gören olduYarın 10. Gün o zaman gel demişti doktor.
Umarım öyle olur. Çok zor bir süreç gerçekten.Yine de kan gününüzde kan verin aynı gün bile idrar negatif olup aynı gün kan verip pozitif gören oldu
Ayyy negüzel dogal olmuş yaTransfer yaptıramamıştom temmuzda yapılacaktı doğal denedim. Allahım inşallahhh kaç yıldır deniyordum inşallahhh
Ahhh inşallahhh inşallahh endişeliyim bir boş gebeliğim vardı kürtaj olmuştum 1,5 yıldır olmuyordu transferim de olamamıştıı inşallah sağlıklı ilerlerAyyy negüzel dogal olmuş yakandada cıkar merak etme artık mutluluk zamani
Yok canım ara ara bazen kasik ağrım oluyor regl olacakmisim gibi doktoruma sordum korkulacak bişey değil rahim büyüyor dediGayet olmasi gerektiği gini bence de sizin belirtileriniz cok yoktuya suanda hamile kalıncada mi yok belirti
İlaçları bıraktım üç gun sonra adet oldumSelam arkadaşlar, 2-3 gündür girip okuyamıyordum. Benden sonra pozitif sonuç alan arkadaşları teprik ederimBenim bir sorum olacak, tüp bebek deneyimini daha önce de yaşamış ve negatif sonuç almış olan arkadaşlardan. Negatifi öğrendikten ve ilaçları kestikten ne kadar süre sonra yeniden adet olmamız gerekiyor. Adet takvimime göre ayın 1inde adet olmam gerekiyordu. 3ünde sonucu öğrendim ilaçları kestim, ama bugün ayın 6sı henüz adet olmadım.
Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim kanamam oldu kizlar açık pembe renk geldi çok korktum hastaneye geldim yatış verdiler ilaçları arttirdilar kanamam durdu hatta kahverengine cevrdi şimdi azaldı yarın doktor muayene edicek ultrasonda 5+3uz 5ile 7. Haftalar arası yerleşme kanaması gorulebiliyormus umarım öyle birseydir dua edin hamisler lütfen
Şimdi kaç haftalık oluyor bebek onu nerden biliyoruzGayet olmasi gerektiği gini bence de sizin belirtileriniz cok yoktuya suanda hamile kalıncada mi yok belirti
İnsalalh geçer bir daha da olmaz canım dikkat et kendineBenim kanamam oldu kizlar açık pembe renk geldi çok korktum hastaneye geldim yatış verdiler ilaçları arttirdilar kanamam durdu hatta kahverengine cevrdi şimdi azaldı yarın doktor muayene edicek ultrasonda 5+3uz 5ile 7. Haftalar arası yerleşme kanaması gorulebiliyormus umarım öyle birseydir dua edin hamisler lütfen
Çok sağolun teşekkür ederim sizde olumlu sonuçlar alın inşallahGeçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de yarın test günüm. Bu sabah biraz belim ağrıdı ve göğsüm ağrıyor umarım hersey olumlu sonuç içindir Allah nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?