2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar selam istanbul tuzla da yasiyorum eczanelerde estrofem bulmakta zorlaniyorum piyasa da yok deniliyor 4 eczane falan gezdim bulmak icin ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi.. ve transferden sonra da kullaniliyor mu estrofem bilgisi olan var mi

Canımm bebde kartalda yaşıyorum ben en son kurtköy çamlık eczanesinde ve soğanlık mert eczanesınde buldum rahatlıkla ilaçlarımı

hayırlısıyla bu sefer kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah =)

Arkadaşlar ben bugün gittim transfer için yalnızca estrofem ve prednol bide serum verdi doktorum. Bide her zaman ki vitaminler var. Sizde de aynı mı?

hiç bilmiyorum canım ama o kadar ilaca normaldir bence, panik olma =)

Transfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum
ben devlette yaptırıyorum. hiçbir şey söylemediler o konuda. bence olmaz ama transfer öncesi bir sıkıntı denize girmekte. önemli olan sonrası =)

ha
Olmaz mı benim bu üçüncü transferim ilk ikisi kimyasal oldu malesef. Bu adetimle hazırlığa başlıyoruz inşallah yarın endometriyum kalınlığı için doktora gidicegim
hadi hayırlı olsun şimdiden canım, hep beraber pozitifleri görelim inşallah topikçe =)

tekrar merhaba kızlar. bugün 2. reglimin 3. günüydü, kontrole gittim. transfer hazırlıklarına başlandı şükür ki. kan verdim vs. sadece kafama şey takıldı femora verdiler, hemşire 3 gün 6 hapı 12 saat arayla kullanmamı söyledi ve cuma tekrar kontrole çağırdı. bu durumda perşembe hap kullanmamış olucam. bu da bana garip geldi çünkü opu öncesi arada ilaçsız gün kalmıyordu hiç. heyecandan da hemşireye sormayı unuttum. devlette tedavi gördüğüm için telefonla ulaşabileceğim kimse de yok. var mı benzer bir şey yaşayan acaba? kafama takıldı açıkçası, neden böyle arada boş bir gün bırakmış olabilirler sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…