bende 2. reglimi bekliyorum hatta 4-5 güne olurum gibi duruyor Allah yardımcımız olsun güzel sonlar olsuntransfer bekleyenler, var mı heyecan? ben daha 2. reglimi bekliyorum ama yine de çok heyecanlıyım. rabbim güzel sonuçlar hediye etsin bize =)
Çok heyecanlı , Rabbim güzel sonlar nasip etsinnnn07.07.2023 transfer tarihim netleşti beni iyice heyecan bastı heyecandan ağladım
EvetTransfer oncesi mi?
Amin canım inşallah hepimiz içinÇok heyecanlı , Rabbim güzel sonlar nasip etsinnnn
Canımm bebde kartalda yaşıyorum ben en son kurtköy çamlık eczanesinde ve soğanlık mert eczanesınde buldum rahatlıkla ilaçlarımıKizlar selamistanbul tuzla da yasiyorum eczanelerde estrofem bulmakta zorlaniyorum piyasa da yok deniliyor 4 eczane falan gezdim bulmak icin ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi.. ve transferden sonra da kullaniliyor mu estrofem bilgisi olan var mi
He birde bana test günüme kadar kullanmam gerektiğini söyledilerCanımm bebde kartalda yaşıyorum ben en son kurtköy çamlık eczanesinde ve soğanlık mert eczanesınde buldum rahatlıkla ilaçlarımı
ben canım.Devlet hastanesinde tedavi gören var mı?
hayırlısıyla bu sefer kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah =)Herkese merhaba ve hayırlı bayramlar. Benim yarın transferim var 1 tane genetiği normal 5. Gün embriyosu. Doğal siklusla rahim hazırlandı çok ilaç kullanmak istemiyorum artık. Dördüncü tüp bebek tedavim. Allah herkesin gönlüne göre versin
ben canım.
Carsamba kontrolum var soracagim doktora test gunune kadar gunde 3 devam ederse daha cok lazmHe birde bana test günüme kadar kullanmam gerektiğini söylediler
hiç bilmiyorum canım ama o kadar ilaca normaldir bence, panik olma =)Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen
geçmiş olsun canım, ilk kez duyuyorum =(Arkadaşlar estrofem kullanmaya başladıktan sonra karnımda mantar enfeksiyonu oluştu yara şeklinde çıktı. Şimdide vajinal yaşıyorum bir bilgisi olan varmı
ben devlette yaptırıyorum. hiçbir şey söylemediler o konuda. bence olmaz ama transfer öncesi bir sıkıntı denize girmekte. önemli olan sonrası =)Transfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum
bende mide bulantısı, şişkinlik ve sivilce yapmıştı canım.Kizlar bir de sunu sormak istiyorum, estrofemin ne gibi Yan etkileri oluyor sizde, estrofemin 6.gunundeyim , afedersiniz kabizlik haksizlik bir de cok sicak hissediyorum ekstra.
hadi hayırlı olsun şimdiden canım, hep beraber pozitifleri görelim inşallah topikçe =)Olmaz mıbenim bu üçüncü transferim ilk ikisi kimyasal oldu malesef. Bu adetimle hazırlığa başlıyoruz inşallah yarın endometriyum kalınlığı için doktora gidicegim
aaa cinsel perhiz neden canım?Bize düzenli ilaç kullanımı ve cinsel perhiz denildi başka birşey söylemedi
bursa uludağdayım. şimdilik memnunum. özeldeki gibi ilgi alaka yok tabi ama doktorların uzmanlığına güveniyorum =)hangi hastanedesin memnun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?