- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Boşver en azından ücretsiz para ödemiyosunbursa uludağdayım. şimdilik memnunum. özeldeki gibi ilgi alaka yok tabi ama doktorların uzmanlığına güveniyorum =)
Teşekkürler inşallahha
hadi hayırlı olsun şimdiden canım, hep beraber pozitifleri görelim inşallah topikçe =)
Doktorunuza Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz ben aşılamami devlette yaptırdım ordan dönüş sağlanmıştı banatekrar merhaba kızlar. bugün 2. reglimin 3. günüydü, kontrole gittim. transfer hazırlıklarına başlandı şükür ki. kan verdim vs. sadece kafama şey takıldı femora verdiler, hemşire 3 gün 6 hapı 12 saat arayla kullanmamı söyledi ve cuma tekrar kontrole çağırdı. bu durumda perşembe hap kullanmamış olucam. bu da bana garip geldi çünkü opu öncesi arada ilaçsız gün kalmıyordu hiç. heyecandan da hemşireye sormayı unuttum. devlette tedavi gördüğüm için telefonla ulaşabileceğim kimse de yok. var mı benzer bir şey yaşayan acaba? kafama takıldı açıkçası, neden böyle arada boş bir gün bırakmış olabilirler sizce?
Bir depremzede daha bende aşılama olamamıştım daha sonra tüp bebeğe başladık iskenderundayim benMerhaba arkadaşlar Şubat ayında tüp Bebek transferi oldu ve tuttu fakat deprem olaylarına denk gelince stresten düşük yaptım. Tekrar tüp Bebek yaptırmak istiyorum ve bunun öncesinde vücudumu buna hazırlamak istiyorum. Ben Kayseri'de tedavi göreceğim hastane araştırıyorum ve aynı zamanda sizlere doktorlariniz hangi vitamin takviyesi önerdi ne gibi on hazırlıklar yaptınız beni de bilgilendirir mısınız lütfen
Ya hiç sorgulamadım canım doktor ne derse okey diyorum ama mantıken rahim ağzı kalınlığını. Olumsuz etkilenmemesi için demiş olabilirler bilemiyorumaaa cinsel perhiz neden canım?
Aaa kuzum hoş geldinCanım burda da buldum bak seni tesadüfen çıktın karşıma yoksa yazmayı düşünüyordumhadi güzel haberleri bekliyorum senden. Transfer öncesi benim progesteron değerime bakmıştı doktor yumurta çatladıysa ordan anlarız ozaman tedavi ertelenir demişti ama çok düşük bir ihtimalmiş. Senin değerine bakıldı mı yakın zamanda?
Canım benimde düzensizleşmişti hayırlısı olsunKızlar Histereskopi sonrası adetim düzensizleşti korkuyorum transferi olumsuz etkileyecek diye
Güzel haberlerle gel inşallah netleşsin tarihinYarın transfer günüm belli olacak kızlarrrr
Canım ben transfer olmadan önce kurban bayram tatiliydi doktoruma sordum havuza girme denizde insanlardan uzak işeme ihtimaline karlı yine de uzaklarda yüzmeye çalış dedi çok şükür mikrop falan kapmadım yüzmek iyi gelir rahim için de dedi ilişkiye girmedim her ihtimale karşı azitro diye 3 tane haptan oluşan bi antibiyotik kullanmıştım belki ondan bir sorun yaşamadımTransfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum
Hadi hayırlısı canımYarın transfer günüm belli olacak kızlarrrr
Ayyy hadi güzel haber bekliyorum senden kuzum dualarım seninleAaa kuzum hoş geldinbugün çift embriyo transferi oldum çok şükür beklemedeyim
Azitroyu bende opu sonrasi kullanmistim, simdi denize giriyorum epeydir hem de strese de cok iyi geliyor diyeCanım ben transfer olmadan önce kurban bayram tatiliydi doktoruma sordum havuza girme denizde insanlardan uzak işeme ihtimaline karlı yine de uzaklarda yüzmeye çalış dedi çok şükür mikrop falan kapmadım yüzmek iyi gelir rahim için de dedi ilişkiye girmedim her ihtimale karşı azitro diye 3 tane haptan oluşan bi antibiyotik kullanmıştım belki ondan bir sorun yaşamadım
Umarim enfeksiyon kapmam.Azitroyu bende opu sonrasi kullanmistim, simdi denize giriyorum epeydir hem de strese de cok iyi geliyor diye
Kuzum beslenmene çok dikkat et haşlanmış yumurta brokoli bamya tarzı besinler tuket. Kan değerlerine baktır benimki çok dusuktu ilaçla destekledikMerhabalar
Allah herkese bu süreçte kolaylıklar versin en hayırlı şekilde güzel haberleri herkes alır inşallah
Tüp bebek öncesi önerileriniz nedir takviye beslenme doktor seçimi vs. Nelere dikkat etmemi onerirsinz
Kaç ay düzensizleşti doktorla tartıştım bunun için Histereskopiden kaynaklı değil diyip duruyor yıllardır asla düzensizlik cekmedimCanım benimde düzensizleşmişti hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?