Ben de progeston benzeri fitil inanılmaz akıntı yapıyordu rahim gerektiği kadarını aliyo diğerini dışarı birakiyo diye biliyorum ama siz yine de hemsirenize danisinKızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen
Estrofem ben de hiç yan etki yapmadı çok şükür ama bu sitede mide bulantısı baş ağrısı halsizlik gibi etkiler yazan arkadaşlar vardiKizlar bir de sunu sormak istiyorum, estrofemin ne gibi Yan etkileri oluyor sizde, estrofemin 6.gunundeyim , afedersiniz kabizlik haksizlik bir de cok sicak hissediyorum ekstra.
Bize düzenli ilaç kullanımı ve cinsel perhiz denildi başka birşey söylemediTransfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum
Siz mKızlar merhaba aranızda Mikroçipli tüp bebek yaptıran var mı
Amiinn insallahTarihlerimiz ayni insallah yine ayni tarihte pozitifleri goruruz
Bizde bilmiyorduk doktor bilgilendirdi ekstra ücretli olduğu icin istegimize birakti.. Mikroçip spremlere uygulanan bi islem.. tüp bebek aşamasında yıkanıp sağlıklı olan spermler ayrılıyor Mikroçip oldugunda da spermler ekstra bi islemden daha gecip en sağlıklısi seçiliyor.. insallah hepimiz pozitif sonuclar alalimBen ilk defa duydum nasıl oluyor , ay inş pozitif sonuç alırsınız
Nerede tedavi görüyorsunuBizde bilmiyorduk doktor bilgilendirdi ekstra ücretli olduğu icin istegimize birakti.. Mikroçip spremlere uygulanan bi islem.. tüp bebek aşamasında yıkanıp sağlıklı olan spermler ayrılıyor Mikroçip oldugunda da spermler ekstra bi islemden daha gecip en sağlıklısi seçiliyor.. insallah hepimiz pozitif sonuclar alalim
Amin canım inşallahBizde bilmiyorduk doktor bilgilendirdi ekstra ücretli olduğu icin istegimize birakti.. Mikroçip spremlere uygulanan bi islem.. tüp bebek aşamasında yıkanıp sağlıklı olan spermler ayrılıyor Mikroçip oldugunda da spermler ekstra bi islemden daha gecip en sağlıklısi seçiliyor.. insallah hepimiz pozitif sonuclar alalim
Bir yasak yok ama söylenen deniz ve havuza girdikten sonra mikrop kapmaTransfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum
peki kaç tane embriyo konulduMerhaba ben varimşansımızı arttirmak adina mikrocipli yaptırdık
Bende mantar enfeksiyonu yarattı canımKizlar bir de sunu sormak istiyorum, estrofemin ne gibi Yan etkileri oluyor sizde, estrofemin 6.gunundeyim , afedersiniz kabizlik haksizlik bir de cok sicak hissediyorum ekstra.
Pendik medicalparka gidiyorumNerede tedavi görüyorsunu
Ben henuz transfer olmadim.. bi aksilik cikmazsa 12 temmuzda transfer olacak.. ilk denememiz tek embriyo konulacakTuttu mu
peki kaç tane embriyo konuldu
İnşallah tutar güzel haberler alırsınızBen henuz transfer olmadim.. bi aksilik cikmazsa 12 temmuzda transfer olacak.. ilk denememiz tek embriyo konulacak
Insallah hepimiz guzel haberler aliriz.. siz hangi asamadasiniz nerde tedavi görüyorsunuzİnşallah tutar güzel haberler alırsınız
Geçen ay opu oldum 6 ay önce Histereskopi oldum bu ay rahim dinlendirme oluyor adetle transfer olcak inşallahInsallah hepimiz guzel haberler aliriz.. siz hangi asamadasiniz nerde tedavi görüyorsunuz
Transfer gününüz dahil mi 8. Gün benim de yarın 7. Günüm transfer günü hariç kan testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızımSorun olacağını sanmıyorum benim kabızlık olmamıştı kızımda. Zaten doktor sadece ağır iş yapma gündelik hayatına devam edebilirsin demişti. Hatta bol bol yürüdüm ve gezdim 8.gün öğrenmiştim pozitif olduğunu
Uzun zamandır kullanıyorum ben hiç yaşamadım yaşayanı da duymadım farklı bişeyden kaynaklanıyor olabilirArkadaşlar estrofem kullanmaya başladıktan sonra karnımda mantar enfeksiyonu oluştu yara şeklinde çıktı. Şimdide vajinal yaşıyorum bir bilgisi olan varmı
Transfer oncesi mi?Bize düzenli ilaç kullanımı ve cinsel perhiz denildi başka birşey söylemedi
Him gecmis Olsun, hepimize bu surecte kolayliklar diliyorum sonuclari guzel olur insallahBende mantar enfeksiyonu yarattı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?