• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba arkadaşlar Şubat ayında tüp Bebek transferi oldu ve tuttu fakat deprem olaylarına denk gelince stresten düşük yaptım. Tekrar tüp Bebek yaptırmak istiyorum ve bunun öncesinde vücudumu buna hazırlamak istiyorum. Ben Kayseri'de tedavi göreceğim hastane araştırıyorum ve aynı zamanda sizlere doktorlariniz hangi vitamin takviyesi önerdi ne gibi on hazırlıklar yaptınız beni de bilgilendirir mısınız lütfen 🙏🙏🙂
Acıbadem Mustafa Taş kesinlikle tavsiye ederim Rabbimin izniyle 13 ünde transferim var inşaAllah

Kizlar selam 🤗 istanbul tuzla da yasiyorum eczanelerde estrofem bulmakta zorlaniyorum piyasa da yok deniliyor 4 eczane falan gezdim bulmak icin ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi.. ve transferden sonra da kullaniliyor mu estrofem bilgisi olan var mi
Canım ben kasımda transfer oldum o zamanda aynı sorun vardı. Ara sokaklardaki eczanelerden toparlamıştım yaklaşık 8 kutu almıştım. 10-12. Haftaya kadar kullanılıyor. Ben antalyadayım burda bile aynı sorun vardı anlayacağın. Ara sokak eczanelerine sor 🤗

Merhaba arkadaşlar Şubat ayında tüp Bebek transferi oldu ve tuttu fakat deprem olaylarına denk gelince stresten düşük yaptım. Tekrar tüp Bebek yaptırmak istiyorum ve bunun öncesinde vücudumu buna hazırlamak istiyorum. Ben Kayseri'de tedavi göreceğim hastane araştırıyorum ve aynı zamanda sizlere doktorlariniz hangi vitamin takviyesi önerdi ne gibi on hazırlıklar yaptınız beni de bilgilendirir mısınız lütfen 🙏🙏🙂
Merhaba canım bende bayramda Kayseri’de ön görüşmelerimi yaptım.Bu önümüzdeki haftalarda doktor Mustafa Taş’la tedaviye başlayacağım.
Bana Argifertil adında bir vitamin başladı.🥰

Canım ben kasımda transfer oldum o zamanda aynı sorun vardı. Ara sokaklardaki eczanelerden toparlamıştım yaklaşık 8 kutu almıştım. 10-12. Haftaya kadar kullanılıyor. Ben antalyadayım burda bile aynı sorun vardı anlayacağın. Ara sokak eczanelerine sor 🤗
Bende dun 4. Eczanede buldum 3 kutu aldim yarin kontrolum var doktora sorup biraz daha aliyim o zaman.. bu donemde bir de ilac stresine girmek istemiyorum

Kaç ay düzensizleşti doktorla tartıştım bunun için Histereskopiden kaynaklı değil diyip duruyor yıllardır asla düzensizlik cekmedim
Benim 26 yaşındayım bu zamana kadar 1 kez bile regli düzenim şaşmamıştır 28-30 günde bir olurum çok şükür ama 2 kes histereskopi oldum biri Kasım 2022 diğeri Nisan 2023 ikisinden reglim 1 ay şaştı ama 40-45 gün aralığında oldum ve ağrılı geçmişti normalden farklıydı 1 ay sonra yine düzene dönmüştü benim

Kızlar transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor takriben.
10.günü çağırdı beni , o gün belli olur mu acaba transfer günü
Benim bu 2. Transferim adetin 18. Günü transferim oldu bundan önceki denemem de 19. Günü transfer olmuştum. Benim süreçlerimde her ikisinde de adetin 1. Günü hastaneye bilgi verdim, adetin 3.-4. Günü gibi çağırdılar E2, Protestan ve rahim kalınlığı bakıldı. Adetin 11.-12. Günü gibi yine çağırdılar aynı değerlere bakıldı. Son olarak da transfer günü adetin 18.-19. Günü çağırdılar rahim kaldığının son kontrolü yapıldı sonra embriyolar aynı gün çözüldü 3-4 saat sonra transfer gerçekleşti. Transfer tarihim de adetin 11.-12. Günü gittiğimde netleşmişti inşallah gönlünce geçer sürecin canım

çok geçmiş olsun, allah bu sefer tamamına erdirsin.

ay maşallaahhh benim hala belli değill yani 3 temmuz regli günüm bakalım sanırım ikinci haftaya denk gelir transfer de

Hatay diyince hala yüreğim yanıyor sanki... tekrardan geçmiş olsun Rabbimm bir daha yaşatmasın.
Çift embriyo vermeleri güzel belki ikiz olur 😍 kaçıncı denemeniz. Dr bana 35 yaş altı ve ilk 2 denemede çift embriyo koyulmayacağını söylemişti bu yüzden soruyorum
merhaba ben tüp bebek tedavisi için arkadaşımın tavsiyesi üzerine şule yıldırım köpük ile görüştüm ve tedavimi bu doktorla devam ettirdim. .. çok denemiştim ama sonunda kısmet oldu çok şükür . doktorumdan çok memnun kaldım Allah razı olsun

Doktorunuza Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz ben aşılamami devlette yaptırdım ordan dönüş sağlanmıştı bana
aaa anladım. çok zekice =) ben rahatsız etmeyeyim gibi düşünmüştüm ama mecbur ederim artık =) bu arada kardeşim doktor, o tüp bebekçi arkadaşına sordu. normalmış arada 1 boş gün olması. bazı transfer hazırlıklarında böyle oluyormuş. demek ki bana böyle bir tedaviyi uygun görmüşler =) içim rahatladı açıkçası.

Ya hiç sorgulamadım canım doktor ne derse okey diyorum ama mantıken rahim ağzı kalınlığını. Olumsuz etkilenmemesi için demiş olabilirler bilemiyorum
anladım, ben sordum onu dün gittiğimde biz gerektiğinde söylücez perhizi şimdilik rutin devam edebilirsiniz dediler =D

Back