2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen

Bu konu hakkında hiç bilgim yok canım belki ilaçlardan ötürü geliyordur

Memnun musunuz acaba ddoktorunuz kim
Benim doktorum semra esenkaya cok memnunum. Gayet ilgili bi sorun oldugunda ulasabiliyorum da... 6 aydir birlikteyiz histeroskopi ameliyatimi da semra hanim yapti... son 3 yıldır cok doktor degistrdim artik birine iyi demeye korkuyorum.. insallah sonradan bi problem yasamam

Arkadaşlar estrofem kullanmaya başladıktan sonra karnımda mantar enfeksiyonu oluştu yara şeklinde çıktı. Şimdide vajinal yaşıyorum bir bilgisi olan varmı

Arkadaşlar estrofem kullanmaya başladıktan sonra karnımda mantar enfeksiyonu oluştu yara şeklinde çıktı. Şimdide vajinal yaşıyorum bir bilgisi olan varmı
Bende dünden beri vajinal olarak yaşıyorum bugün doktora yazdım yeni kullanmaya başladığım fitil iyi geleceğini kaşıntıyı geçireceğini söyledi

Transfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum

Bende dünden beri vajinal olarak yaşıyorum bugün doktora yazdım yeni kullanmaya başladığım fitil iyi geleceğini kaşıntıyı geçireceğini söyledi
Karnımdaki yara gerçekten vajinal mantarı geçti çok fazla kaşınıyor mantar kremi kullanıyorum karnıma şimdilik

Kizlar bir de sunu sormak istiyorum, estrofemin ne gibi Yan etkileri oluyor sizde, estrofemin 6.gunundeyim , afedersiniz kabizlik haksizlik bir de cok sicak hissediyorum ekstra.

Merhaba, tüp bebek tedavisinde doktorum 5. Gün yumurtası kesin tutar dedi, 4bc ve 4bb kalitesinde olan yumurtalar yüzde yüz tutar dedi.. transfer sonrası ( tabi yüzde yüz tutacak denildiğinden) dedim ilk denemede tuttu ve sonuç negatif… sorduğumda neden tutmadı hocam ; boş yumurta olabilir , istersen yumurtanın içine bakalım, ne kadar hocam;350 eur (tabi yaptıramadım), sonuç olarak olmayınca olmuyor.. olacağı varsa oluyor…ilk ki olmazsa ikincisi olur bir yerde o küçükler sizi bulur.. 6 aylık ikiz annesiyim.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Canım burda da buldum bak seni tesadüfen çıktın karşıma yoksa yazmayı düşünüyordum hadi güzel haberleri bekliyorum senden. Transfer öncesi benim progesteron değerime bakmıştı doktor yumurta çatladıysa ordan anlarız ozaman tedavi ertelenir demişti ama çok düşük bir ihtimalmiş. Senin değerine bakıldı mı yakın zamanda?

transfer bekleyenler, var mı heyecan? ben daha 2. reglimi bekliyorum ama yine de çok heyecanlıyım. rabbim güzel sonuçlar hediye etsin bize =)
Olmaz mı benim bu üçüncü transferim ilk ikisi kimyasal oldu malesef. Bu adetimle hazırlığa başlıyoruz inşallah yarın endometriyum kalınlığı için doktora gidicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…