- 1 Ağustos 2023
- 12
- 6
- 1
- 36
Doktoruma sordum kanda gebelik var ama artışı bekliycez diyor iğneden değil diyorO konu hakkında pek bilgim yok canım ama sanırım embriyonun hücrelerinin bölünüp tutunmaya yardımcı olmak için vuruluyor. Doktoruna sorsan bilgi alsan teste etki yapar mı diye
Doktoruma sordum kanda gebelik var ama artışı bekliycez diyor iğneden değil diyorO konu hakkında pek bilgim yok canım ama sanırım embriyonun hücrelerinin bölünüp tutunmaya yardımcı olmak için vuruluyor. Doktoruna sorsan bilgi alsan teste etki yapar mı diye
Anladım canım bakalım yarın gidicem inşallah sorun yokturİlk deneme de boş gebelik olan da 5+0 ve 6+3 de 2 kere gittim ikisinde de yolk yoktu maalesef kese de 6+3 de 25 mm olunca doktor ilaçları bıraktırıp düşük yapmamın daha uygun olacağını söylemişti
Test günüm ve öncesi gün çok artmakla birlikte 4 5 günden sonra benimde hergun sancılarım oluyordu. Korkudan evde test bile yapamadım. Çok şükür onuncu gün kan testi icin gittiğimde pozitiftiMerhaba Kızlar,
Bende 25 temmuz 1. kalite 5. gün donmuş 2 adet embriyo transferi oldum.
transfer gününü saymazsak bugün 7. günüm..
Cumartesi gecesi dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif..
kan verme günüm 3 ağustos böyle negatifi görüp kanda pozitif olan var mı?
Birde bugün çok fazla kasıklarım ağrıyor dün de çok başım ağrıdı.. Regli belirtisi yaşıyorum..
umut olması adına regli belirtisi yaşayıp pozitif olan varsa yazarsanız çok sevinirim..
MaaşAllah subhanAllah barekAllah Rabbim bağışlasın darısı bekleyen bizlerin başınaTest günüm ve öncesi gün çok artmakla birlikte 4 5 günden sonra benimde hergun sancılarım oluyordu. Korkudan evde test bile yapamadım. Çok şükür onuncu gün kan testi icin gittiğimde pozitifti
Çok sagolun amin inşallah Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinMaaşAllah subhanAllah barekAllah Rabbim bağışlasın darısı bekleyen bizlerin başına
İnşallah ne demek dualarımdasınİnşallah dediğiniz gibi olurYüreğime su serptiniz
Bak demek ki tutunmuş bebeğin iki gün sonrayı bekle canım inşallah sağlıklı şekilde artar. Unutma düzenli artış önemli herkesin değeri aynı çıkacak yüksek çıkacak diye bir kural yokDoktoruma sordum kanda gebelik var ama artışı bekliycez diyor iğneden değil diyor
Bence normal. Benim de 8.günüm. Ben versem o kadar da çıkmaz galiba. İdrar testinde çok silik çünkü benimki.Kızlar acilde kan testi verdim beta 227 çıktı . 5. Embriyosu 8. Gün için normal mi sizce
Tek transfere göre çok iyi canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar acilde kan testi verdim beta 227 çıktı . 5. Embriyosu 8. Gün için normal mi sizce
benim dee 5.gün embriyosu 11. günde 355 çıkmıştı canım gayet iyi seninki deeKızlar acilde kan testi verdim beta 227 çıktı . 5. Embriyosu 8. Gün için normal mi sizce
Amin inşallahBence normal. Benim de 8.günüm. Ben versem o kadar da çıkmaz galiba. İdrar testinde çok silik çünkü benimki.
Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
Amin canım çok sağol hepimizin inşallahTek transfere göre çok iyi canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Sevindim şükürbenim dee 5.gün embriyosu 11. günde 355 çıkmıştı canım gayet iyi seninki dee
Doktor benden 12.gün kan testi istedi.Amin inşallahne zaman kan testi günün canım ne zaman test vermeyi düşüyorsun
Bence normal. Benim de 8.günüm. Ben versem o kadar da çıkmaz galiba. İdrar testinde çok silik çünkü benimki.
Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
Merhaba sonra artışınız nasıl ilerledi değerlerimiz yakında merak ettimbenim dee 5.gün embriyosu 11. günde 355 çıkmıştı canım gayet iyi seninki dee
Transfer gününü saymadım. 24Temmuzda 2 tane donmuş 5.gün embriyosu yerleştirmişlerdi. Hatta 3.gün bi parça kan gelmişti ve iki gün açık kahverengi lekelenmem olmuştu. Coraspini kesmiştim. 5.günden itibaren akıntının rengi beyazlamıştı. Dünkü test çok silik çıkınca acaba kuruma çizgisi mi diye çok korkmuştum hemen çıkmamıştı çünkü. Bugün yapıp biraz daha belirginleşince daha da umutlandım çok şükürmaşallah tebrik ederim Transfer günün dahil mi kuzum kendim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?