Aynı gün transfer olmuşuz canım ben 3 Ağustos da gideceğim inşallah kalp atışını duyabilirimKızlar 12 temmuz transfer oldum 24 temmuz sonuç aldım, 5 ağustos doktor randevusu oluşturdum. Sizce erken mi kalp atışı duyulur mu? Tüp bebek gebelik hesaplaması yaptığımda 5. gün embriyosu transferi olduğumdan 5+4 görünüyor şu an gebelik. Erken mi gidiyorum kontrole bilemedim. Son adet tarihimde 24 Haziran, bilginize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
Evet, dün yaptım. 7. gündü. Çıkmadı. Bugün cesaret edip tekrarlayamadım. 5-6-7-8 günlerde idrarda görenler çoğunlukta. Ben göremeyince umudum kırıldı açıkcasıİdrar testini 7. günde mi yaptınız? kesin sonuç kanla çıkıyor. Bu idrar testleri piyasadan yasaklansa keşke:) İşin şakası bir yana idrar testi hepimizi boşuna strese sokup geriyor gibime geliyor
İnşAllah öyledir perşembe test günüm çok birşey kalmadıidrar testi için çok erken değil mi? kanda çıkması bile 8-9 günü buluyor diye biliyorum
Yok hiç kanama leke felan gelmediYerleşme kanaman oldu mu
İnşAllah bende öyle olurum ve bekleyen herkes pozitifi görürİdrar testi bana da erken yapmışsınız gibi geldi kan gününe kadar umut hep var burada negatif görüp kanda pozitif gören kişiler var
Niye umudun kırılıyor ki? Herkesin vücudu ilerleyişi farklı belki geç tutundu anca kana karışıyor. Üzme kendini lütfen doktorun dediği tarihte yap bol bol dua et elini karnına koyup ferahlayacaksın gerçektenEvet, dün yaptım. 7. gündü. Çıkmadı. Bugün cesaret edip tekrarlayamadım. 5-6-7-8 günlerde idrarda görenler çoğunlukta. Ben göremeyince umudum kırıldı açıkcası
Benim 5. Hafta da vajinal ultrasonda göründü canım ama doktorum bakmadı sadece keseye baktı o an ben ilki boş gebelik olduğu için özellikle yolk keselerine bakmak istediğimi görünüyorsa onların benim için önemli olduğunu söyledim sonra tekrar Detaylı baktı ultrason açısını değiştirdi yakınlaştırdı bir şeyler yaptı sonra gördük yolkYolk sac varsa boş gebelik olurmu acaba yinede netten baktım olmaz yazıyor ama sizin yolk görünmüşmuydu canim
Amin inşallah cümlemizdenAllah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin
İnşallah hepimizin herşey yolunda ilerler canım sağlıcakla alalım kucaklarimizaÇok sevindim canım valla darısı bebeğini görmeyeBenim de ilk 3 çok iyi arttı perşembe kanamam oldu hemen progestan vuruldum ertesi gün akşama doğru kesildi zaten öyle yoğun kanama değildi kahveye döndü sonra bitti ama ondan sonraki iki testim az artış sağladı yarın kontrolüm var henüz kese görmedim bile o yüzden denk gelince hatırladım seni
Bende kasık ağrısı batma şeklinde oldu 2. Ve 3. Günü sonra geçti dünden beri tekrar başladı. Çok sık idrara çıkıyorum üşütmüş olabilirim. İnşAllah pozitifi görürüzBenim de dün 7. günümdü, idrar testimde negatifi gördüm ben de. O yüzden bugün yapmaya cesaret bulamadım. İyice modum düşmesin diye. 3 Ağustos benim de kan testi günüm. Umarım kan testinde görenlerden oluruz pozitifi. Benim de bugüne kadar adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı. Bugün pek yok. Normalde tam da bugün adet günüm takvime göre ama kanama akıntı ve lekenlenme gibi belirtilerim yok. Umarım bebişimiz tutunduğu içindir. Aksi durum sanırım ilaçlar adeti engelliyor. Ama bunu düşünmek istemiyorum
İlk boş gebelik demiştin ya onda yolk yoktu dimi benimde vajinal de göründüBenim 5. Hafta da vajinal ultrasonda göründü canım ama doktorum bakmadı sadece keseye baktı o an ben ilki boş gebelik olduğu için özellikle yolk keselerine bakmak istediğimi görünüyorsa onların benim için önemli olduğunu söyledim sonra tekrar Detaylı baktı ultrason açısını değiştirdi yakınlaştırdı bir şeyler yaptı sonra gördük yolk
İnşAllah hepimizin gönlüne göre en hayırlı şekilde bekleyenlere pozitifi görmeyi görenlere bebeklerini hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyiAmin inşallah cümlemizdenburada bir arkadaş yazmıştı o ilaçlar zaten adet olmamızı engelliyor benim açımdan bu şuan senin yaşadığın olumlu bir şey inşallah o mutlu haberi bize verirsin canım
İnşallah canım senin durumun umut oldu bana inşallah benim değerim de yükselir bebeğim benimle kalırİnşallah hepimizin herşey yolunda ilerler canım sağlıcakla alalım kucaklarimiza
İnşallah canım benim böyle gördükçe hepimize dua ediyorum Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahİnşallah canım senin durumun umut oldu bana inşallah benim değerim de yükselir bebeğim benimle kalır
Amin canım amin evlat bekleyen tüm kadınların kucağını yüreğini boş bırakmasın Allah ımİnşallah canım benim böyle gördükçe hepimize dua ediyorum Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
İlk deneme de boş gebelik olan da 5+0 ve 6+3 de 2 kere gittim ikisinde de yolk yoktu maalesef kese de 6+3 de 25 mm olunca doktor ilaçları bıraktırıp düşük yapmamın daha uygun olacağını söylemiştiİlk boş gebelik demiştin ya onda yolk yoktu dimi benimde vajinal de göründü
Çok şükür bende bu gün gördüm pozitifi Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah bende pozitif görürüm
Kan testinden 10 gün ya da 7 gün içinde keseye çağırıyorlar canım sorun yokKese randevusu öncesi kan testi yaptınız mı acaba kan testinden 10 gün sonra kese için randevu verdi doktor ve kan testi falan istemedi. Hiç belirti de yaşamayınca merak ediyorum her şey yolunda mı diye
İnşallah dediğiniz gibi olurNiye umudun kırılıyor ki? Herkesin vücudu ilerleyişi farklı belki geç tutundu anca kana karışıyor. Üzme kendini lütfen doktorun dediği tarihte yap bol bol dua et elini karnına koyup ferahlayacaksın gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?