• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İlk deneme de boş gebelik olan da 5+0 ve 6+3 de 2 kere gittim ikisinde de yolk yoktu maalesef kese de 6+3 de 25 mm olunca doktor ilaçları bıraktırıp düşük yapmamın daha uygun olacağını söylemişti
Anladım canım bakalım yarın gidicem inşallah sorun yoktur 🙏

Merhaba Kızlar,
Bende 25 temmuz 1. kalite 5. gün donmuş 2 adet embriyo transferi oldum.
transfer gününü saymazsak bugün 7. günüm..
Cumartesi gecesi dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif..
kan verme günüm 3 ağustos böyle negatifi görüp kanda pozitif olan var mı?
Birde bugün çok fazla kasıklarım ağrıyor dün de çok başım ağrıdı.. Regli belirtisi yaşıyorum..
umut olması adına regli belirtisi yaşayıp pozitif olan varsa yazarsanız çok sevinirim..
Test günüm ve öncesi gün çok artmakla birlikte 4 5 günden sonra benimde hergun sancılarım oluyordu. Korkudan evde test bile yapamadım. Çok şükür onuncu gün kan testi icin gittiğimde pozitifti🙏🥰

Test günüm ve öncesi gün çok artmakla birlikte 4 5 günden sonra benimde hergun sancılarım oluyordu. Korkudan evde test bile yapamadım. Çok şükür onuncu gün kan testi icin gittiğimde pozitifti🙏🥰
MaaşAllah subhanAllah barekAllah Rabbim bağışlasın darısı bekleyen bizlerin başına 😍

Doktoruma sordum kanda gebelik var ama artışı bekliycez diyor iğneden değil diyor
Bak demek ki tutunmuş bebeğin iki gün sonrayı bekle canım inşallah sağlıklı şekilde artar. Unutma düzenli artış önemli herkesin değeri aynı çıkacak yüksek çıkacak diye bir kural yok🌸

Arkadaşlar
mavi testi dün yani 7.gün
pembe olanı bugünyani 8.gün yaptım. Çok şükür hamileyim galiba🥰 Perşembe günü gidip kan vereceğim🤲
Dünkü testten sonra acaba kuruma çizgisi mi diye çok korkmuştum. Çok şükür bugün daha belirgin🤲

Eklentiler

• IMG_20230801_212430.jpg
    IMG_20230801_212430.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 70
Bence normal. Benim de 8.günüm. Ben versem o kadar da çıkmaz galiba. İdrar testinde çok silik çünkü benimki.
Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah🥰🤲
Amin inşallah 🥰 ne zaman kan testi günün canım ne zaman test vermeyi düşüyorsun

🧿🧿🧿🧿maşallah tebrik ederim 🥳 Transfer günün dahil mi kuzum kendim için soruyorum 😂😂😂😂
Transfer gününü saymadım. 24Temmuzda 2 tane donmuş 5.gün embriyosu yerleştirmişlerdi. Hatta 3.gün bi parça kan gelmişti ve iki gün açık kahverengi lekelenmem olmuştu. Coraspini kesmiştim. 5.günden itibaren akıntının rengi beyazlamıştı. Dünkü test çok silik çıkınca acaba kuruma çizgisi mi diye çok korkmuştum hemen çıkmamıştı çünkü. Bugün yapıp biraz daha belirginleşince daha da umutlandım çok şükür🤲🥰

Back