• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benim de dün 7. günümdü, idrar testimde negatifi gördüm ben de. O yüzden bugün yapmaya cesaret bulamadım. İyice modum düşmesin diye. 3 Ağustos benim de kan testi günüm. Umarım kan testinde görenlerden oluruz pozitifi. Benim de bugüne kadar adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı. Bugün pek yok. Normalde tam da bugün adet günüm takvime göre ama kanama akıntı ve lekenlenme gibi belirtilerim yok. Umarım bebişimiz tutunduğu içindir. Aksi durum sanırım ilaçlar adeti engelliyor. Ama bunu düşünmek istemiyorum 😔
Evet ilaclar adeti engelior bana en son kimyasal
Oldunda ilaclari birakin 2-3 gune regl olucaksiniz demisdi dr

peki bebek oluşmuş olur mu, daha önce boş gebelik yaşadım hakikaten korkuyorum.
Korkularını anlıyorum canım ama bebeğini düşün etkilenir. Bebek keseden sonra görülebiliyor yani ilk gittiğinde kese ile beraber bebeği gören kişi duymadım ben keseden sonra bebek sonra kalp atışı duyuluyor. Kesene baksın boyutu gelişimi nasıl sonra yolk görünürse bebek var demektir zaten. İnşallah sonra da bebişini kalp atışını duyarsın❤️Yarın bebeği görmesen bile üzülüp stres yapma araştırdım herkes keseden 1-2 hafta sonra görmüş. Bak benim yarın randevum var değerim düşük ilerlediği için kese var mı yok mu onu bile bilmiyorum😔 en azından çok şükür bir sıkıntı yok öyle düşün

Kızlar 12 temmuz transfer oldum 24 temmuz sonuç aldım, 5 ağustos doktor randevusu oluşturdum. Sizce erken mi kalp atışı duyulur mu? Tüp bebek gebelik hesaplaması yaptığımda 5. gün embriyosu transferi olduğumdan 5+4 görünüyor şu an gebelik. Erken mi gidiyorum kontrole bilemedim. Son adet tarihimde 24 Haziran, bilginize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
10 temmuz transfer günüm. 20 temmuz kan tahlili sonucum pozitif. 26 temmuz keseyi gördüm. 9 Ağustos kalp atış için randevu verdi. Şuan 6 haftalık gebeyim 🤍

Hatta literatüre göre, okuduğum makalelerde 10-14 gün arasında kanda belireceği yazıyor. Ama 6-7 ve 8. günlerde idrar testinde ama net ama silik çift çizgisi görenler oldu. Hatta 5. günde dahi görenler var. Ben de dayanamayıp yapanlardanım. Dün 7. gündü, maalesef benim de negatif çıktı idrar testim. Umudum kan testine kaldı. Umarım benimki de geç belirenlerdendir.
İdrar testini 7. günde mi yaptınız? kesin sonuç kanla çıkıyor. Bu idrar testleri piyasadan yasaklansa keşke :KK53: :) İşin şakası bir yana idrar testi hepimizi boşuna strese sokup geriyor gibime geliyor :hasta:

3.gün embriyosu geç dölleniyor olabilir canım önemli olan iki gün sonra testi tekrarladığında değerinin nasıl arttığı. 2 kat ya da yüzde 60 artması lazım diyor doktorlar çünkü. Dua et artışın güzel olsun bebeğin sağlıkla büyüsün ilerlesin🤲🏻
Sağol canım doktor 2gun sonra belli olacak dedi artış olursa diye ben çok huzursuzum
Bide pazar günü iğne yapılmıştı onun etkisimi diye tereddüt ediyorum

Sağol canım doktor 2gun sonra belli olacak dedi artış olursa diye ben çok huzursuzum
Bide pazar günü iğne yapılmıştı onun etkisimi diye tereddüt ediyorum
Huzursuz olma canım kan testini bekleyeceksin elimizden gelen bir şey var mı yok üzülüp streslenip niye hormonlarımıza zarar verelim ki.İyi düşün iyi gelsin kadın vücudu çok hassas biliyorsun. Bir de ne iğnesiydi

Bebek görünür mü o kadar erken bilmiyorum canım ama yolk sac yani bebeğim besleneceği kese görünebilir benimde ilk tüp bebek denemem boş gebelikti stres yapma
Yolk sac varsa boş gebelik olurmu acaba yinede netten baktım olmaz yazıyor ama sizin yolk görünmüşmuydu canim

Yolk sac varsa boş gebelik olurmu acaba yinede netten baktım olmaz yazıyor ama sizin yolk görünmüşmuydu canim
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin değerlerin düzenli artmıyordu yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Sonucun ne oldu merak ettim

Canım yanlış hatırlamıyorsam senin değerlerin düzenli artmıyordu yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Sonucun ne oldu merak ettim
Doğru canım ilk 3 iyi artmadı sonraki ikisi güzel arttı önce keseyi gördük sonra yolk sac göründü yarın tekrar randevum var bekliyorum işte inşallah bebek te görünür

Doğru canım ilk 3 iyi artmadı sonraki ikisi güzel arttı önce keseyi gördük sonra yolk sac göründü yarın tekrar randevum var bekliyorum işte inşallah bebek te görünür
Çok sevindim canım valla darısı bebeğini görmeye🤲🏻 Benim de ilk 3 çok iyi arttı perşembe kanamam oldu hemen progestan vuruldum ertesi gün akşama doğru kesildi zaten öyle yoğun kanama değildi kahveye döndü sonra bitti ama ondan sonraki iki testim az artış sağladı yarın kontrolüm var henüz kese görmedim bile o yüzden denk gelince hatırladım seni😔

Merhaba Kızlar,
Bende 25 temmuz 1. kalite 5. gün donmuş 2 adet embriyo transferi oldum.
transfer gününü saymazsak bugün 7. günüm..
Cumartesi gecesi dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif..
kan verme günüm 3 ağustos böyle negatifi görüp kanda pozitif olan var mı?
Birde bugün çok fazla kasıklarım ağrıyor dün de çok başım ağrıdı.. Regli belirtisi yaşıyorum..
umut olması adına regli belirtisi yaşayıp pozitif olan varsa yazarsanız çok sevinirim..
Ben varım bildiğin adet sancısına uyandım 3 gün sonra kan testi yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür inşallah sende test gününde görürsün 🤲

Back