• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bebek görünür mü o kadar erken bilmiyorum canım ama yolk sac yani bebeğim besleneceği kese görünebilir benimde ilk tüp bebek denemem boş gebelikti stres yapma
o kadar korkuyorum ki, sakin kalmaya çalışıyorum kendimi telkin ediyorum yapabileceğim başka birşey yok beklemekten başka.

o kadar korkuyorum ki, sakin kalmaya çalışıyorum kendimi telkin ediyorum yapabileceğim başka birşey yok beklemekten başka.
Evet canım bu bi süreç sakin kal bebeğin etkilenmesin o boş gebelik diye bu da öyle olacak değil onu düşünme 🙏🏻

Kızlar 12 temmuz transfer oldum 24 temmuz sonuç aldım, 5 ağustos doktor randevusu oluşturdum. Sizce erken mi kalp atışı duyulur mu? Tüp bebek gebelik hesaplaması yaptığımda 5. gün embriyosu transferi olduğumdan 5+4 görünüyor şu an gebelik. Erken mi gidiyorum kontrole bilemedim. Son adet tarihimde 24 Haziran, bilginize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
Merhaba öyle gezinirken denk geldim sorunuza.Transferin 24.günü gitmiş olacaksınız kontrole.Muhtemelen kalp atışını duyarsınız.Ben transferin 21.günü gittigımde karından bakmıştı doktor.Embriyo oluşmuştu, kalp atışı da başlamıştı çok net sesi gelmedi daha çok küçük olduğu için ama duymuştuk.Sizin ki daha geç olacağı için çok rahat görünür herşey merak etmeyin.

Merhaba öyle gezinirken denk geldim sorunuza.Transferin 24.günü gitmiş olacaksınız kontrole.Muhtemelen kalp atışını duyarsınız.Ben transferin 21.günü gittigımde karından bakmıştı doktor.Embriyo oluşmuştu, kalp atışı da başlamıştı çok net sesi gelmedi daha çok küçük olduğu için ama duymuştuk.Sizin ki daha geç olacağı için çok rahat görünür herşey merak etmeyin.
umarım bende görür ve duyarım ve derin bir nefes alırm, teşekkür ederim yorumunuz için.

Merhaba Kızlar,
Bende 25 temmuz 1. kalite 5. gün donmuş 2 adet embriyo transferi oldum.
transfer gününü saymazsak bugün 7. günüm..
Cumartesi gecesi dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif..
kan verme günüm 3 ağustos böyle negatifi görüp kanda pozitif olan var mı?
Birde bugün çok fazla kasıklarım ağrıyor dün de çok başım ağrıdı.. Regli belirtisi yaşıyorum..
umut olması adına regli belirtisi yaşayıp pozitif olan varsa yazarsanız çok sevinirim..

Merhaba Kızlar,
Birde bugün çok fazla kasıklarım ağrıyor dün de çok başım ağrıdı.. Regli belirtisi yaşıyorum..
umut olması adına regli belirtisi yaşayıp pozitif olan varsa yazarsanız çok sevinirim..
idrar testi için çok erken değil mi? kanda çıkması bile 8-9 günü buluyor diye biliyorum

idrar testi için çok erken değil mi? kanda çıkması bile 8-9 günü buluyor diye biliyorum
Hatta literatüre göre, okuduğum makalelerde 10-14 gün arasında kanda belireceği yazıyor. Ama 6-7 ve 8. günlerde idrar testinde ama net ama silik çift çizgisi görenler oldu. Hatta 5. günde dahi görenler var. Ben de dayanamayıp yapanlardanım. Dün 7. gündü, maalesef benim de negatif çıktı idrar testim. Umudum kan testine kaldı. Umarım benimki de geç belirenlerdendir.

Merhaba Kızlar,
İdrar testi bana da erken yapmışsınız gibi geldi kan gününe kadar umut hep var burada negatif görüp kanda pozitif gören kişiler var🌸

Merhaba Kızlar,
Benim de dün 7. günümdü, idrar testimde negatifi gördüm ben de. O yüzden bugün yapmaya cesaret bulamadım. İyice modum düşmesin diye. 3 Ağustos benim de kan testi günüm. Umarım kan testinde görenlerden oluruz pozitifi. Benim de bugüne kadar adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı. Bugün pek yok. Normalde tam da bugün adet günüm takvime göre ama kanama akıntı ve lekenlenme gibi belirtilerim yok. Umarım bebişimiz tutunduğu içindir. Aksi durum sanırım ilaçlar adeti engelliyor. Ama bunu düşünmek istemiyorum 😔

Ne belirtin vardı canım benimde cuma günü test günüm ama gazdan başka belirtim yok ☺️
Benim kasık ağrılarım hiç durmadı ayağa kalkınca başlıyordu özellikle bugün daha da ağrıdı kasıklarım bi de karnıma batmalar oldu

Back