- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
Ne belirtin vardı canım benimde cuma günü test günüm ama gazdan başka belirtim yokAminn Çok teşekkür ederimmmm hala inanamıyorum test günüme 2 gün vardı herkes yaptı bende yapayım dedim hiç umudum yoktu belirtilere güvenememiştim
Tabiki canım tebriklerKızlar dayanamadım yaptım çift çizgi çıktı hamileyim dimiheyecandan elim ayağım titriyor 24 Temmuz transfer oldum 5. Gün embriyosuydu 4 AB kalite hamileyim sanırım
gözünüz Aydin Hayirli olsunKızlar dayanamadım yaptım çift çizgi çıktı hamileyim dimiheyecandan elim ayağım titriyor 24 Temmuz transfer oldum 5. Gün embriyosuydu 4 AB kalite hamileyim sanırım
Kan ver canım sonra tüp bebek doktoruna haber ver sonucuŞimdi ben ne yapayım kızlar sağlık ocağına mı gitsem doktorumu mu arasam bilemedim
Canım boşuna evham yapıp streslenme sakın değerin gayet güzel önemli olan 48 saatte ne kadar yükseliyor. Geç tutunmuştur stres en büyük düşmanın bebeğin seninle unutmaarkadaşlar ben bişey sormak istiyorum? 5. gün embriyosu dün test günümdü yani 12. gün. değerim 95 çıktı düşük mü acaba? genel de hep 150nin üzerinde çıkmış değerler
Benim bir buçuk gün sürdü bir daha gelmedi canım ablamın 10 gün boyunca geldi ama çok şükür bebeği sağlıklıydı. Doktorunla ya da asistanıyla iletişime geçtin mi belki tekrar iğne vurdururlar. İstirahat et bol bol sıvı tüket ve lütfen kendini kasma stres yapma vücut çok etkileniyor. Bence doktorla geçmediysen hemen iletişime geçmelisin beklemekten iyidirKızlar dün gece durmuştu akıntım. Bugün daha fazlalaştı yine pembe kırmızı arası ama wc de bile aktılekenmesi olanlar bölemi yasadınız bu durumu. Sancımda var
Önemli olan 2 günde bir artışı canımarkadaşlar ben bişey sormak istiyorum? 5. gün embriyosu dün test günümdü yani 12. gün. değerim 95 çıktı düşük mü acaba? genel de hep 150nin üzerinde çıkmış değerler
Hayır benim kahve rengi gelmiş hiç kırmızı olmadı üç gün şirince endiselenmistim hemen beta verdim orda gebeliği öğrendim hemen bir özel doktora gitti. Yaşadığım şehirde progestan başlattı lekelenmem iki gün içinde gitti bence bir doktora görün kırmızı gelmiş çünküKızlar dün gece durmuştu akıntım. Bugün daha fazlalaştı yine pembe kırmızı arası ama wc de bile aktılekenmesi olanlar bölemi yasadınız bu durumu. Sancımda var
Yaş 30 3.gün embriyosu iki transfer / 25 Temmuz transfer tarihi 4 Ağustos kan vericemTemmuz ayının son günü listemize katılmak isteyen varsa yorum yapabilir süreci bekleyen, pozitif gören, yeni transfer olan herkese Allah pozitif görmeyi nasip etsin inşallah bu yolda herkes emeğinin karşılığını alsın Allahın izniyle
Cok teşekkür ederim. Yarin tekrar test verecegim inşallah yükselmiştirCanım boşuna evham yapıp streslenme sakın değerin gayet güzel önemli olan 48 saatte ne kadar yükseliyor. Geç tutunmuştur stres en büyük düşmanın bebeğin seninle unutma
Yarın tekrar test vereceğim inşallah yükselmiştirÖnemli olan 2 günde bir artışı canım
Kızlar dün gece durmuştu akıntım. Bugün daha fazlalaştı yine pembe kırmızı arası ama wc de bile aktılekenmesi olanlar bölemi yasadınız bu durumu. Sancımda var
Geçtim canım proluton vurdurduk. Yarın kontrole gitcem inşallah keseyi de görürüm. Çok sağolasınBenim bir buçuk gün sürdü bir daha gelmedi canım ablamın 10 gün boyunca geldi ama çok şükür bebeği sağlıklıydı. Doktorunla ya da asistanıyla iletişime geçtin mi belki tekrar iğne vurdururlar. İstirahat et bol bol sıvı tüket ve lütfen kendini kasma stres yapma vücut çok etkileniyor. Bence doktorla geçmediysen hemen iletişime geçmelisin beklemekten iyidir
Kırmızıda değilde pembemsi gibi düne göre daha koyu olunca öle dediydim.Hayır benim kahve rengi gelmiş hiç kırmızı olmadı üç gün şirince endiselenmistim hemen beta verdim orda gebeliği öğrendim hemen bir özel doktora gitti. Yaşadığım şehirde progestan başlattı lekelenmem iki gün içinde gitti bence bir doktora görün kırmızı gelmiş çünkü
Bize de yaz canım inşallahYarın tekrar test vereceğim inşallah yükselmiştir
İnşallahCok teşekkür ederim. Yarin tekrar test verecegim inşallah yükselmiştir
İyi bari canım sevindim dikkat et kendine inşallah yarın keseyi de görüp rahatlarsınGeçtim canım proluton vurdurduk. Yarın kontrole gitcem inşallah keseyi de görürüm. Çok sağolasın
Değerin kaç canım? Keseyi görürsün ama kalp atışı için sanırım erkenKızlar 12 temmuz transfer oldum 24 temmuz sonuç aldım, 5 ağustos doktor randevusu oluşturdum. Sizce erken mi kalp atışı duyulur mu? Tüp bebek gebelik hesaplaması yaptığımda 5. gün embriyosu transferi olduğumdan 5+4 görünüyor şu an gebelik. Erken mi gidiyorum kontrole bilemedim. Son adet tarihimde 24 Haziran, bilginize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
Kalp için etken olabilir canım ama kese gözükürKızlar 12 temmuz transfer oldum 24 temmuz sonuç aldım, 5 ağustos doktor randevusu oluşturdum. Sizce erken mi kalp atışı duyulur mu? Tüp bebek gebelik hesaplaması yaptığımda 5. gün embriyosu transferi olduğumdan 5+4 görünüyor şu an gebelik. Erken mi gidiyorum kontrole bilemedim. Son adet tarihimde 24 Haziran, bilginize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?