2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım yere basma diyorlar bana aile büyüklerim hep yaz ayında gündüzleri hep çorap ve terlikle takılıyorum transferin ilk gününden beri ayaklarımı hep sıcak tuttum ama doktor bir şey demedi tabi
büyükler diyorsa vardır bir bildikleri tabii dikkat edelimm

Şimdi ben ne yapayım kızlar sağlık ocağına mı gitsem doktorumu mu arasam bilemedim

Kızlar dayanamadım yaptım çift çizgi çıktı hamileyim dimi heyecandan elim ayağım titriyor 24 Temmuz transfer oldum 5. Gün embriyosuydu 4 AB kalite hamileyim sanırım
Ooo Siz çoktan şenlendirmişsiniz buraları. Silik falan da değil bildiğin çift çizgi Hayırlı olsun Darısı başıma inşallah.

Ooo Siz çoktan şenlendirmişsiniz buraları. Silik falan da değil bildiğin çift çizgi Hayırlı olsun Darısı başıma inşallah.
Amin çok teşekkür ederim rabbim bana yaşattı size de tüm isteyenlere de yaşatsın bu duyguyu çok dua ediyorum hepimize

Dediğin gibi yapayım en iyisi perşembe günü sende güzel haberi alacaksın buna İnan Benim transfer öncesi Protestan fitili 2 tane kullanmam gerekiyormuş ben 1 kullanmışım yanlış anlamışım öyle sandım yanlış uapmışım transfer günü doktor tek kullandığımı duyunca biraz kızmıştı transfere ağlayarak gittim ağlayarak çıktım ondan hiç umudum yoktu pozitif olacağından bundan ötürü sevincim fazla oldu sanırım

Belirtisi olan olmayan hamile dostlar bir durumun belirti olmasındaki kıstasınız nedir biraz bilgi verebilir misiniz mesela benim sabah midem bulanıyordu üstü açık yatıyorum üşüttüm heralde dedim halsizlik var sıcaktan diyorum ayakta çok kalınca karnım ağrıyor gibi kasık ağrısı nadir yaşıyorum vs ben bunların hepsini bir şeye yoruyorum siz belirti olduğunu nasıl ayırt ettiniz transfer dahil 6. Günüm bugün

Ben de transferin ilk gününden beri kasık ağrısı vardı. Ara ara da batmalar oluyordu. Tutunma belirtisi sanırım derken dün 7. günü idrar testinde negatifle karşılaşınca biraz umudumu yitirdim. Aslına bakarsanız belirti aramak için çok erken zamanlar. Bizler tutunma olsa dahi hamileliğimizi öğrendiğimiz zaman 3-4 haftalık bir gebelikten bahsediyoruz ki çoğu kadın 8. haftalara kadar neredeyse belirtiyle karşılaşmıyor. Ama biz sürecin en başından beri bizimle olduğunu bildiğimiz için her durumu belirti olarak algılıyoruz. Fakat yaşadığımız çoğu şey aslında ilaçların etkisi.

o kadar doğru ki canım, doğal yoldan hamile kalıp gebeliğini öğrenmek çok büyük bir mucize. Bizler daha yumurta toplandığı andan itibaren takibin tam içerisindeyiz. Doğal yoldan gebe kalan bir çok arkadaşım 2 aylık falan olduğunda öğrenmiş oldu. Zamanın hızlıca akıp şu sıkıntılı günleri çabucak geçirmeyi o kadar istiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…