Kullandığım erken gebelik testlerinde kullanım talimatında yazmıyor canım doğru ve net sonuç için diye. Sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor onun nedeni de idrar seyrekleşmemiş oluyor. Hayırlı olsun en net sonucu her türlü kan veriyor zaten :)Sabah idararıylamı yaptınız.. Ben hayır proluton depot iğnemi oldum kalçada gelirken aldım 15 liralık kaset test idrarım yoktu içtim suyu. Öyle yaptım Gündü saat 2 de çıktı ama
silik çıktı. 8. Günde... Bugün 9. Gün
Çok teşekkür ederim önümüzdeki hafta bende görürüm inşallah18 gün sonra gördüm canım
EvetTransfer günümüz aynıymış
Tamam sabırla beklemeye çalışacağım o haldeCanım 5. Gün bugün yapma bence. Benimde 4. Gün embriyosuydu transfer dahil 6. Günde yaptım ama çift transfere rağmen aşırıııı silik çıktı yani zor görünüyordu sabah ilk idrarla yaptım bir de asla su içmeden hemen yapmıştım. 1. Tüp bebek denemem de tek transfer olmuştum onda 8. Gün yapmıştım o bile aşırı silikti yani bence minimum 8. Gününü bekle onu da her ihtimali göz önünde bulundurarak o cesaret ile yapmanı tavsiye ederimAllahın izniyle pozitif gör inşallah
Hayırlı olsun canım maşallahKızlar ben dün transferimin 6.gününde erken gebelik testi yaptım pozitifdayanamayıp bhcg de baktırdım 60 çıktı yarın testi tekrarlayacağım umarım sağlıklı artışla devam eder. Kasık ağrısı hala devam ediyor başka bi belirtim kalmadı
Ever kan testi veriyor canım sağolasınKullandığım erken gebelik testlerinde kullanım talimatında yazmıyor canım doğru ve net sonuç için diye. Sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor onun nedeni de idrar seyrekleşmemiş oluyor. Hayırlı olsun en net sonucu her türlü kan veriyor zaten :)
Tebrik ederim, hayırlı olsunKızlar ben dün transferimin 6.gününde erken gebelik testi yaptım pozitifdayanamayıp bhcg de baktırdım 60 çıktı yarın testi tekrarlayacağım umarım sağlıklı artışla devam eder. Kasık ağrısı hala devam ediyor başka bi belirtim kalmadı
Gözün aydın canım senin çift mi sankiKızlar ben dün transferimin 6.gününde erken gebelik testi yaptım pozitifdayanamayıp bhcg de baktırdım 60 çıktı yarın testi tekrarlayacağım umarım sağlıklı artışla devam eder. Kasık ağrısı hala devam ediyor başka bi belirtim kalmadı
Ben yumurta toplandıktan 10 gün sonra regli olmuştum canımKızlar selam yumurta toplama sonrası 4. Günüm bugün ve mens oldum çok erken değil mi siz kaçıncı gün adet olmuştunuz
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım maşallah
Ben de 5.gün olmuştum canım doktoeum normal demiştiKızlar selam yumurta toplama sonrası 4. Günüm bugün ve mens oldum çok erken değil mi siz kaçıncı gün adet olmuştunuz
Çok teşekkür ederimTebrik ederim, hayırlı olsunDarısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosuydu; taze mi dondurulmuş transfer miydi; ha bir de tek mi çift embriyo muydu? Çok soru sordum.
Doktorlar tuvaletle ilgili genelde herhangi bi sıkıntı olmayacağını söylüyolar canım sadece karnını kasmadan dikkatli hareket etMrblar bugün transfer yapıldı ilk kez tüp bebek deniyoruz sorumu mazur görün lütfen tutabildiğim kadar tuttum idrarı.Artık tuvalete gitmem gerekiyor sonrasında su değmesinin bir sıkıntısı olurmu acaba acil yanıtlarsanız sevinirim.çok teşekkürler
𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz
Sıkıntı olmaz canımMrblar bugün transfer yapıldı ilk kez tüp bebek deniyoruz sorumu mazur görün lütfen tutabildiğim kadar tuttum idrarı.Artık tuvalete gitmem gerekiyor sonrasında su değmesinin bir sıkıntısı olurmu acaba acil yanıtlarsanız sevinirim.çok teşekkürler
Çok teşekkür ederimDoktorlar tuvaletle ilgili genelde herhangi bi sıkıntı olmayacağını söylüyolar canım sadece karnını kasmadan dikkatli hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?