2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kullandığım erken gebelik testlerinde kullanım talimatında yazmıyor canım doğru ve net sonuç için diye. Sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor onun nedeni de idrar seyrekleşmemiş oluyor. Hayırlı olsun en net sonucu her türlü kan veriyor zaten :)

Tamam sabırla beklemeye çalışacağım o halde İnşallah güzel haber verebilirim ben de buradan

Hayırlı olsun canım maşallah

Ever kan testi veriyor canım sağolasın

Tebrik ederim, hayırlı olsun Darısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosuydu; taze mi dondurulmuş transfer miydi; ha bir de tek mi çift embriyo muydu? Çok soru sordum.

Gözün aydın canım senin çift mi sanki

Kızlar selam yumurta toplama sonrası 4. Günüm bugün ve mens oldum çok erken değil mi siz kaçıncı gün adet olmuştunuz

Tebrik ederim, hayırlı olsun Darısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosuydu; taze mi dondurulmuş transfer miydi; ha bir de tek mi çift embriyo muydu? Çok soru sordum.
Çok teşekkür ederim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. Benimki 5.gün embriyosuydu çol iyi kaliteli demişlerdi tam neysi hatırlamıyorum dondurulmuştu ve tekti. Opudan sonra 2 ay rahim dinlendirme yapılmıştı iyi ki yapılmış çok memnun kalmıştım

Mrblar bugün transfer yapıldı ilk kez tüp bebek deniyoruz sorumu mazur görün lütfen tutabildiğim kadar tuttum idrarı.Artık tuvalete gitmem gerekiyor sonrasında su değmesinin bir sıkıntısı olurmu acaba acil yanıtlarsanız sevinirim.çok teşekkürler

Doktorlar tuvaletle ilgili genelde herhangi bi sıkıntı olmayacağını söylüyolar canım sadece karnını kasmadan dikkatli hareket et

Yaş 41
2 adet 5.gün embriyosu
Transfer tarihi 24 Temmuz
Test tarihi 5 Ağustos

Sıkıntı olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…