2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Güzel gelişiyor bebiş. Endişe etmeden devam etmeye çalış rahat ol ki o da rahatça büyüsün

Hellim mi aaa bana da Sarı leblebi ye dedi
Beyaz leblebi tuzlu çubuk. Ama bende en etkili kolanya oluyor koklamamaya özen gostererek boynuma sürüyorum ferahliyorum normal şartlarda da çok severim kolanyayi. Gebelikten önce psikopatlasmistim artık yastığa döküp koklayarak uyuya kalırdım. Eşim sen uyumuyorsun bayılıyorsun diyordu

Ahahahahah bayılma kısmı komedi denemek gerek bir de bugün ellerim uyuşuyor benim neden ki

Canım ben transferden 2 gün önce bırakmıştım hala içmiyorum hatta kokusuna midem bulanıyor
Benim canım çok çekiyor bir kere çekiyorum sonra bırakıyorum hem tiksiniyorum hem canım istiyor. Birde ben tütün içiyordum ağırdan birden bırakınca sersemledim. 10 gün babamlarda kaldım. Annemle babam evdeki sigaraları saklamislar benden gizli babam sakladığı yeri unutup çoğu zaman anneme sorup öyle içmiş

Bende 20 temmuzda transfer oldum dr 1 ağustos dedi ama yarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inanılmaz sancım var çünkü yani regl belirtisimi gebelik mi bilemedim inşalah güzel haberler alırız

Ahahahahah bayılma kısmı komedi denemek gerek bir de bugün ellerim uyuşuyor benim neden ki
Canım üç gündür kol bacak ugusmasi yaşıyorum ara ara bacaklarıma kramp giriyor. Bugün itibariyle günde bir adet Beypazarı sade soda ya başladım

Bende 20 temmuzda transfer oldum dr 1 ağustos dedi ama yarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inanılmaz sancım var çünkü yani regl belirtisimi gebelik mi bilemedim inşalah güzel haberler alırız
İnşallah güzel haber alırsınız

Bugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana da
Görümceye yengeye müjdeler verilmiş ben henüz söyleyemiyorum eşim istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…