- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Kesin öyle. Bana doktor bugün mideye hellim iyi geliyor dediAnneme sordum o da ikiz gebelik geçirdi zamanında doğuma giderken bile kustuğumu biliyorum dedi genetik olabilir belki
Güzel gelişiyor bebiş. Endişe etmeden devam etmeye çalış rahat ol ki o da rahatça büyüsünKızlar bugün en son 136 dı bugün 315 çıktı değerim 16. Günümdeyim. 10 gün sonraya kese randevu verdiler. Sanırım kalp atısını duyana kdr korku endişe geçmicek. Geç tutundu bnmki değerlerim herseferinde nerdeyse 2.5 kat arttı çok şükür
Hellim mi aaaKesin öyle. Bana doktor bugün mideye hellim iyi geliyor dedi
Beyaz leblebi tuzlu çubuk. Ama bende en etkili kolanya oluyor koklamamaya özen gostererek boynuma sürüyorum ferahliyorum normal şartlarda da çok severim kolanyayi. Gebelikten önce psikopatlasmistim artık yastığa döküp koklayarak uyuya kalırdım. Eşim sen uyumuyorsun bayılıyorsun diyorduHellim mi aaabana da Sarı leblebi ye dedi
Canım ben transferden 2 gün önce bırakmıştım hala içmiyorum hatta kokusuna midem bulanıyorSigara ne alemde kızlar
Ahahahahah bayılma kısmı komediBeyaz leblebi tuzlu çubuk. Ama bende en etkili kolanya oluyor koklamamaya özen gostererek boynuma sürüyorum ferahliyorum normal şartlarda da çok severim kolanyayi. Gebelikten önce psikopatlasmistim artık yastığa döküp koklayarak uyuya kalırdım. Eşim sen uyumuyorsun bayılıyorsun diyordu
1 sene önce bıraktım bebek için. Arada canım isterdi ama artık hiçSigara ne alemde kızlar
Ben de senin ayak yanması olayını bugün yattımAhahahahah bayılma kısmı komedidenemek gerek bir de bugün ellerim uyuşuyor benim neden ki
Benim canım çok çekiyor bir kere çekiyorum sonra bırakıyorum hem tiksiniyorum hem canım istiyor. Birde ben tütün içiyordum ağırdan birden bırakınca sersemledim. 10 gün babamlarda kaldım. Annemle babam evdeki sigaraları saklamislar benden gizli babam sakladığı yeri unutup çoğu zaman anneme sorup öyle içmişCanım ben transferden 2 gün önce bırakmıştım hala içmiyorum hatta kokusuna midem bulanıyor
Canım istiyor bir kere çekiyorum tiksiniyorum1 sene önce bıraktım bebek için. Arada canım isterdi ama artık hiçsenin nasıl?
Bende 20 temmuzda transfer oldum dr 1 ağustos dedi ama yarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inanılmaz sancım var çünküBende dayanamayıp 6. Gün kan verdim ve 0.100 çıktı sonuç herkes çok erken yapmışsın geç tutunma olabiliyor öne negatif olup sonra pozitife dönenler oluyor dediler. İnş hayırlı haberler alırım bendesizde sağlıkla kucağınıza alın inş
Canım üç gündür kol bacak ugusmasi yaşıyorum ara ara bacaklarıma kramp giriyor. Bugün itibariyle günde bir adet Beypazarı sade soda ya başladımAhahahahah bayılma kısmı komedidenemek gerek bir de bugün ellerim uyuşuyor benim neden ki
İnşallah güzel haber alırsınızBende 20 temmuzda transfer oldum dr 1 ağustos dedi ama yarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inanılmaz sancım var çünküyani regl belirtisimi gebelik mi bilemedim inşalah güzel haberler alırız
İyi mi geliyor?Canım üç gündür kol bacak ugusmasi yaşıyorum ara ara bacaklarıma kramp giriyor. Bugün itibariyle günde bir adet Beypazarı sade soda ya başladım
Tattım*Ben de senin ayak yanması olayını bugün yattımel uyuşması tansiyondan olabilir
Bugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana daİyi mi geliyor?
Benim olmuştu şok olmuştum hatta ama böyle kısa sürdü geçti şimdi çok şükür pozitifimKızlar ara sıra karnınızda pıt pıt bi şey atar gibi oldu mu hani gözümüz seyirir ya aynı öyle. Dünden beri günde 2-3 kere o hissi yaşıyorum çok garip bi şey
Görümceye yengeye müjdeler verilmişBugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?