• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

merhaba, benim sonucum pozitif çok şükür. Dilerim bu yolda olan her anne adayı güzel sonuçlar alır. Benim 3. tüp bebek tedavim ilk iki tedavimde o kadar pinpiriklendim ki bu sefer relax olup önüme bakmaya karar vermiştim. İyiki de öyle yaptım. Transferin 5. güü işime başladım hergün yarın saat kadar yürüyüş yaptım e işte haliyle otur kalk bir hareket içerisindeydim. 15 gün sonra kontrole gideceğim umarım herşey yolundadır. Daha önce boş gebelik geçirdiğim için bu sefer erkenden sevinmedim. Hayırlısı ile keseyi görüp kalp atışını duyarsam o zaman biraz daha rahatlarım.
Sağlıkla ilerlesin umarım 🥰🧿

canım çok çok geçmiş olsun sımsıkı tutunsun yavruların inşallah sana ❤️
Sağol canım inşallah seninde sımsıkı tutunsun 🙏🏻🙏🏻❤️ bende 3 temmuzda transfer oldum ama son adet tarihime göre 6. Haftadayım bugün tam 3 gündür kusmak değilde kuru bir öğürmem var sadece öğürüyorum kusma aşamasına geçemedim doktor kanama alnı içeride çok şükür yok anlık bir durumdan kanama olmuş olabilir dedi kusuyor musun mide bulantın ne durum da dedi sadece öğürüyorum kusamıyorum şuan dedim o da yapar mide bulantısında kasılır o bölge dedi üst üste kasılmalardan dolayı olmuş olabilir dedi üstüne dün bir de sürekli hapşırdım canım yandı öğürdüm tam üstüne hapşırdım ama canım çok yandı hissettim yani hemen korktum gittim yattım uzandım 30 dk anca kendime geldim o acıdan doktor ondan olabilir dedi mide bulantısı için ilaç verdi bundan al istersen dedi serum yaparken hastanede seruma da koydular mide bulantısı olmasın diye ama 3 saat geçti midem yine bulanmaya başlıyor sende böyle oluyor mu bulantı canım

Kızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
Corasprini bana tüp bebek doktorum kanaman lekelenmen olursa bırak demişti . Size böyle birşey demedilermi

Kizlar bana da cevap verebilir misiniz. Pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi. Hiç bir belirtim lekelenmem filan yok. İlk denemem olduğu için bilgim de yok. Pozitif cikanlarda hep lekelenme yada belirti oluyor mu

Corasprini bana tüp bebek doktorum kanaman lekelenmen olursa bırak demişti . Size böyle birşey demedilermi
Benim ilk defa bugün kanama olduğu için bugün yeni bıraktım canım 5 gün sonra yine kontrole gideceğim o zamana kadar kan sulandırıcı hiçbir şey kullanmayacağım doktorum zaten kanama olursa mutlaka gel bakalım demişti bugün kontrol ettiler şükür 🙏🏻

Şimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle 🙏🏻🙏🏻
Çok geçmiş olsunnnn Allah in izniyle bunuda atlatin inşallah cabucakkk

Kızlar bu transferden sonraki günler yatıp dinlenmek mi iyi sizce yoksa günlük hayata devam mı etmek lazım doktorum bana yatmana gerek yok dedi . Bugün transferden sonraki 4. Günüm ilk 2 gün yattım dün bugün kalktım genelde

Kizlar bana da cevap verebilir misiniz. Pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi. Hiç bir belirtim lekelenmem filan yok. İlk denemem olduğu için bilgim de yok. Pozitif cikanlarda hep lekelenme yada belirti oluyor mu
Hayırrr birçok pozitif gören kişiler ne bir ağrı ne bir lekelenme yaşamadan pozitif görüyorlar bende onlardan biriyim 🖐🏻 8+3 hamileyim ve şuanda da mide bulantısı bel kasık ağrısı vs yaşamıyorum siz sadece stres yapmamaya çalışıın günlük hayata dönün insallah güzel sonuçlar alacaksınız 🙏🏻

Canım 3.4 günü bir belirtin oldu mu bende hiçbir belirti yok. Bir karından yaptigim iğnelerin yeri acıyor o kadar 😔
3-4 gün biraz erken belirti için bi de kişiye göre değişiyor birkaç kişi hiç belirti görmedi ama pozitif çıktı

Kızlar bu transferden sonraki günler yatıp dinlenmek mi iyi sizce yoksa günlük hayata devam mı etmek lazım doktorum bana yatmana gerek yok dedi . Bugün transferden sonraki 4. Günüm ilk 2 gün yattım dün bugün kalktım genelde
İlk transferimde deyim yerindeyse hasta gibi yattım hep ama sonuç negatif oldu ikinci tranaferimde ertrsi günü komşuma gittim 4.günü kuaföre alışverişe gittim 5.günü yolculuk yaptım valiz hazırla yazlığa gelince yerleş vs. 7.günü yine yolculuk yaptım düğüne gittim ordan kurban bayramı vs hep hareketliydim yani hiiiiiiç yatmadım çok şükür sağlıkla devam ediyor hamileliğim ☺️

Hayırrr birçok pozitif gören kişiler ne bir ağrı ne bir lekelenme yaşamadan pozitif görüyorlar bende onlardan biriyim 🖐🏻 8+3 hamileyim ve şuanda da mide bulantısı bel kasık ağrısı vs yaşamıyorum siz sadece stres yapmamaya çalışıın günlük hayata dönün insallah güzel sonuçlar alacaksınız 🙏🏻
Pazartesiden beri evden bile çıkmadım korkudan o kadar olmasına odaklandım ki olmazsa yikilacagim sanırım hep iyi düşünmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim motive oldum ❤️ senin adına da çok sevindim Allah sağ salim eline almayı da nasip etsin inşallah bizlere de nasip olsun. Sizin ilk denemenizde mi oldu ne probleminiz vardı acaba

Daha üç gün olmuş olmaması normal ben beşinci gün hissetmeye başlamıştım 7.gun lekelenme olmustu

Back